Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειες, στους φόβους και στα απωθημένα να σου χαλούν την διάθεση! Η μέρα φέρνει συναισθηματικά ξεσπάσματα τα οποία και πρέπει να αποφύγεις … Ο ανταγωνισμός και η γκρίνια δεν φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Κριός

Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα στα αισθηματικά σου θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

 

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά αλλαγές στην εμφάνισή σου ή να απαλλαγείς από κακές συνήθειες. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια καινούρια ζωή. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Θα αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε συναντήσεις και συναναστροφές με αγαπημένα ή και συγγενικά σου πρόσωπα. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

 

Λέων

Όντας ανάμεσα σε φίλους, θα φροντίσεις περισσότερο να τους δείξεις την αγάπη και τα συναισθήματά σου. Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να μην έχεις άγχος και να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.

 

Παρθένος

Όταν νιώθεις στήριξη, παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες και μάλιστα μπορείς να αξιοποιείς καλύτερα τις δυνατότητές σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

 

Ζυγός

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική – άλλωστε κι εσύ έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις λίγο.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου, που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Τοξότης

Καλό θα είναι να μην απαντάς όταν κάτι δεν σε συμφέρει ή ξέρεις ότι θα δημιουργήσει κόντρα, αλλά επιμελώς να την αποφεύγεις. Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Αγχώνεσαι για όλα, αλλά με τη δημιουργική έννοια του όρου, γιατί είσαι ανυπόμονος για το αποτέλεσμα. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Υδροχόος

Βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Ιχθύς

Είσαι μία ήρεμη δύναμη, αγαπητέ Ιχθύ, και κανείς σήμερα δεν θα ξέρει τους κρυφούς σου άσσους ή αν θα αντιδράσεις και πώς.

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Πηγή