Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω βρίσκεται σήμερα σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και κάνεις τις συζητήσεις αλλά και τις συναντήσεις μας συναισθηματικές και πιο ουσιαστικές. Μία όμορφη μέρα με θετικές αλλαγές που θα προσφέρει ευχάριστες στιγμές, εκδηλώσεις συναισθημάτων κι ερωτικές αποκαλύψεις.

 

Κριός

Θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σας καθώς θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα στα κατάλληλα πόστα για να σας εξυπηρετήσουν. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις φιλικές συμβουλές που θα σας παρουσιαστούν σήμερα. Απελευθέρωση και νέα αρχή επιβάλλει η μέρα στα προσωπικά σας.

 

Ταύρος

Οποιουδήποτε είδους επιχειρήσεις ευνοούνται αρκεί να διατηρήσετε την συνέπειά σας απέναντί τους. Κοινωνικά οφέλη ή βοήθεια από φίλους είναι πολύ πιθανή σήμερα. Μια εσωτερική ανάγκη για να κάνετε τον εαυτό σας πιο δημοφιλή στους άλλους θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας φαίνεται πως θα παρουσιάσουν κάποια άνοδο από πηγές που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε όμως τις σπατάλες. Μια τυχερή σε γενικές γραμμές ημέρα στη ζωή σας.

 

Δίδυμοι

Είναι καιρός να γίνετε πιο χαλαροί ή κοινωνικοί με τους φίλους σας, να διασκεδάσετε ή να κάνετε κάτι πέρα απ’ τα συνηθισμένα που θα σας αναζωογονήσει ψυχολογικά. Μια ημέρα όπου θα γνωρίσετε κάποια ενδιαφέροντα άτομα θα γίνετε πιο «ανοικτοί» με τις σχέσεις σας ή θα αποδεχτείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις αυτών που βρίσκονται γύρω σας. Μια ευκαιρία για σύντομο αλλά συναρπαστικό ειδύλλιο. Μια εσωτερική ανάγκη για να αλλάξετε κάποιες πολύ προσωπικές σχέσεις κι εσωτερική αισθηματική επανάσταση με μικρή χρονική διάρκεια. Ενδέχεται μια σύντομη οικονομική άνοδος.

 

Καρκίνος

Ίσως να μην είναι καλή ημέρα για να αναλάβετε ευθύνες· επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, ή να ζητήσετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας σε κάποιον τομέα ή ενασχόληση. Οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν σήμερα και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τους πείσετε. Μάθετε να περιμένετε σήμερα. Αποφύγετε να χάσετε το θάρρος σας. Τα προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα, ίσως να μην είναι έτσι στην πραγματικότητα. Περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα.

 

Λέων

Βρίσκεστε σε μια διάθεση σιγουριάς κι αποφασιστικότητας κι ο καιρός είναι καλός για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια και για ό,τι απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να περάσετε ορισμένα σχέδιά σας από την θεωρία στην πράξη. Καλή ημέρα για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή προσωπικό ξεκίνημα. Η δημιουργικότητά σας επάνω σε πολλούς τομείς βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα.

 

Παρθένος

Συναισθηματικός αυθορμητισμός, αγάπη για την ποικιλία, συχνά παιδαριώδης συμπεριφορά ή ιδιόμορφοι πόθοι θα χαρακτηρίσουν αυτή τη χρονική ημέρα της ζωής σας. Όλα τα συναισθήματά σας θα γίνουν εντονότερα και θα έχετε μια ισχυρή επιθυμία να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας σε σχέση με τα σχέδιά σας ή κάποιους σκοπούς.

 

Ζυγός

Απογοητεύσεις στις προσωπικές σχέσεις και πολύ πιθανό με εργοδότες ή κάποιους που βρίσκονται πάνω από εσάς στην ενασχόλησή σας, κάνουν αυτή τη χρονική ημέρα κάπως δύσκολη ή καθόλου ευχάριστη για σας. Τα σχέδιά σας, ιδανικά και στόχοι σας θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις απόψεις ή τις δυσκολίες που θα προβάλλουν κάποιοι άλλοι. Οι άλλοι θα εκφράσουν μικρό ενδιαφέρον για τα σοβαρά προβλήματά σας και συχνά θα σας κάνουν να αισθάνεστε εγκαταλειμμένοι κι απογοητευμένοι. Από την πλευρά σας καθόλου απίθανο αυτή η αντίδραση να σας οδηγήσει σε μια αρνητική στάση απέναντι στην κοινωνία γενικά. Όμως διαμέσου αυτής της πίεσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσετε το τι είναι σημαντικό για εσάς και τι όχι.

 

Σκορπιός

Αυτή η αυξημένη αίσθηση της θέλησης και του αλτρουισμού επίσης σας κάνει να αναστατώνεστε με την αμέλεια, τη σκληρότητα και την αδιαφορία των άλλων. Μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε πολύ ανοιχτά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανάγκες αυτών που μειονεκτούν. Εσείς μπορεί να θυμώσετε ή να βαρεθείτε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας δεν καταφέρνει να δείξει ζεστασιά και φροντίδα για άλλα μέλη της οικογένειας.

 

Τοξότης

Αυτές οι λύσεις δεν είναι εύκολες· δύσκολες προσαρμογές είναι απαραίτητες κι επιπλέον προσπάθεια, αφοσίωση κι ακεραιότητα μπορεί ν’ απαιτηθούν αλλά η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Μην αφήσετε αυτές τις ευκαιρίες να χαθούν γιατί είστε δεμένοι με άλλες υποχρεώσεις. Οι αλλαγές κι οι αποφάσεις που θα κάνετε είναι αλλαγή στις αξίες σας και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή. Είστε ικανοί να δείτε τη ζωή από άλλη προοπτική και να ζητήσετε σε μεγαλύτερο βάθος τη ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες συγκεντρώσεις κι ευχάριστες κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα. Οι προσωπικές σχέσεις σας είναι αρμονικές ή αρκετά ικανοποιητικές. Επίσης οι οικονομικές υποθέσεις θα πάνε καλά κι υλικά οφέλη είναι πολύ πιθανά σήμερα.

 

Υδροχόος

Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα βρεθούν στο υψηλότερο σημείο τους κι η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί απ’ τον τρόπο που θα χειριστείτε το πολύτιμο ψυχολογικό υλικό που διαθέτετε σήμερα. Θα αισθάνεστε ότι έχετε κάποια πνευματική υπεροχή έναντι των άλλων και πολλές φορές έστω και αν αυτό είναι αλήθεια, θα αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται σε υπερβολές.

 

Ιχθείς

Αυτή τη στιγμή είστε περισσότερο ενεργητικοί, ευαίσθητοι ή παθιασμένοι και πολύ πιθανό να ενεργείτε κατευθυνόμενοι από τα συναισθήματα παρά απ’ τη λογική. Μικροπράγματα ή λεπτομέρειες στην ιδιοσυγκρασία των άλλων, σας εκνευρίζουν περισσότερο από ό,τι συνήθως. Φαίνεται να βρίσκεστε σε μια θέση και διάθεση συνεχούς διαμάχης. Πολύ πιθανόν με το άλλο φύλο, την οικογένειά σας, τη μητέρα σας ή κάποια πολύ κοντινή σχέση.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.