Νέα Σελήνη σήμερα στον Ταύρο και οι ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα θα είναι άπειρες τις επόμενες μέρες, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο!
Κριός
Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία θα δυσκολευτείς αργότερα να ξεφύγεις. Μην προσπαθήσεις, Κριέ, να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.Μην προσπαθήσεις, Κριέ, να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.

Ταύρος
Διάλεξε προσεκτικά αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις κι οργάνωσε τις κινήσεις σου. Σε όλα αυτά δέξου τη συμμετοχή και τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων, δύο παράγοντες που θα σου χρησιμεύσουν πολύ. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Ταύρε μου, αρκεί σήμερα να διώξεις κάποιες πεισματικές σκέψεις που φαίνεται να έχεις και σε οδηγούν στο να δείχνεις αρνητική συμπεριφορά σε ό,τι λέει το ταίρι σου.

Δίδυμος
Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα εξελίσσονται για πάντα έτσι, οπότε τελικά δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει. Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με το δικό σου τρόπο και σε βεβαιώνω, ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να σκιρτήσουν.

Καρκίνος
Ευτυχώς, η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό, δε σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο. Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Καρκίνε μου, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις στη σχέση σου και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις.

Λέων
Χρειάζεται προσεκτική εξέταση για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο. Τώρα ήρθε ο καιρός, Λέων μου, που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν.

Παρθένος
Νιώθεις ότι δεν έχεις βοήθεια από πουθενά κι αυτό σε κάνει να αποφεύγεις ακόμη και τα φιλικά σου πρόσωπα. Μην απογοητεύεσαι και μην παγιδεύεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Λένε, πως ό,τι δε λύνεται, κόβεται, οπότε προχώρησε σε αποφάσεις κι ενέργειες, που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Διδύμους, Παρθένε, οι καταστάσεις θα είναι πολύ ευνοϊκές, αρκεί κι εσύ να δώσεις ευκαιρίες στο ταίρι σου, για να εκφράσει τα αισθήματά του.

Ζυγός
Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να κερδίσεις μετά το παιχνίδι. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση στην οποία έκλεισες τον εαυτό σου, θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές!

Σκορπιός
Τα βήματα θα είναι αργά, αλλά σταθερά κι οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.
Απόφυγε, Σκορπιέ μου, να τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, διαφορετικά κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δε θα σου αρέσει.

Τοξότης
Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, κι είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς μάλιστα να μείνει κάποιο ίχνος. Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα εξελιχθούν αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν.

Αιγόκερως
Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί και μέχρι να έρθει, απέφυγε περιγραφές… καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η σχέση σου, Αιγόκερέ μου, μπορεί να γίνει καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες.

Υδροχόος
Φυσικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε μην κάνεις λάθος κινήσεις. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν στο αποτέλεσμα. Μη διστάσεις να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, Υδροχόε μου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα.

Ιχθύς
Δες με αισιοδοξία αυτό που έρχεται και δείξε ότι είσαι από τους ανθρώπους που, όταν πέσουν, δεν παραμένουν κάτω. Είναι ευκαιρία να καταλάβεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να τη δείξεις σε όσους μέχρι τώρα σε θεωρούσαν αδύναμο! Θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου σήμερα, Ιχθύ μου, και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Πηγή