Η Αφροδίτη αρχίζει να είναι στα καλύτερά της! Περνώντας στο σπίτι της σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, στηρίζει την αγάπη, το γούστο, το χρήμα, την αφοσίωση και την ισορροπία! Οι ευνοημένοι στον έρωτα και στο χρήμα τις επόμενες μέρες θα είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός
Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη στον Ταύρο από σήμερα κι ήρθε ή ώρα να κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των γύρω σου απέναντί σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα, να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί κι οι επιθυμίες του συντρόφου και να βρείτε έτσι λύσεις για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που έχει οικονομική επιφάνεια κι άνεση, το οποίο ενδιαφέρεται επίσης για σένα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως στόχοι κι επιθυμίες εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα κι απαιτήσεις κι επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό κι ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκρισή του είναι πολύ πιθανή!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, μπαίνεις σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης και θα καταφέρεις να μάθεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην απογοητεύσεις τον σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου! Από τη μία του αρέσει αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, από την άλλη, όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες! Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας να ακολουθήσεις τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για σένα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη στον Ταύρο, από σήμερα, θα σε αλλάξει ριζικά και θα βγάλεις τον πιο ανανεωμένο εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι επαναστατικός και δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρες και ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ακόμα και μία φιλία μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο έρωτα!

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη στον Ταύρο από σήμερα θα σε ωθήσει να συναναστρέφεσαι ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιον τρόπο χρήσιμοι! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις τώρα να έχεις εσύ το πάνω χέρι και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα στα μέτρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φαίνεσαι αρνητικός, ψυχρός ή σνομπ απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά αυτό θα αλλάξει, αφού θα υπάρξουν ερωτικές ταχείες εξελίξεις με ένα άτομο από τον χώρο εργασίας σου!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Αφροδίτη πλέον στον φιλικό σου Ταύρο, θα νιώσεις μεγάλη χαρά κι ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις κι επικοινωνίες, κατά τις οποίες θα καταφέρεις να μοιραστείς με άνεση πολλά από αυτά που σκέφτεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις από τον σύντροφο. Μη χάνεις χρόνο, με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές! Αν είσαι ελεύθερος θα καταλάβεις ακριβώς πού βρίσκεσαι και πώς πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και σκοπούς και να κατακτήσεις το άτομο που θες!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Ταύρο, σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ και τη διορατικότητά σου, να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, αφού ο ερωτισμός κι η γοητεία σου είναι ασύγκριτα κι ακαταμάχητα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι λίγο προσεκτικός, αφού κάποιες φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφό σου! Καλύτερα όλη αυτήν την ενέργειά σου να την ελευθερώσεις στις προσωπικές σας στιγμές!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντί σου, στο ζώδιο του Ταύρο, θα καταφέρεις, γαλήνια, δίκαια και με αβρότητα, να έρθεις κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος ήσασταν απομακρυσμένοι, για οποιοδήποτε λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με ένα άτομο που το χαρακτηρίζει καλή εμφάνιση, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους κι αξιοπιστία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις τη συναναστροφή με τον σύντροφό σου και την ήρεμη, γαλήνια, επικοινωνία σας!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο σήμερα, θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς στόχους μέσα από διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που οι άλλοι το εκτιμούν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου κι αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αφού βάζεις ανάμεσά σας τοίχους χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από τη δουλειά, επιτέλους ανταποκρίνεται στις προσεγγίσεις σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με το πέρασμα σήμερα της Αφροδίτης στον φιλικό σου Ταύρο, μπορείς να αναμένεις μία άκρως απολαυστική ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά, απέναντι στον σύντροφο. Φρόντισε μόνο να μη γίνεις πέραν του δέοντος δραματικός κι επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ξαφνικά κι ασταμάτητα φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και μάλιστα θα έχεις και μία εξομολόγηση!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα παραδόξως είσαι αρκετά συνεσταλμένος, κλειστός και ντροπαλός, κυρίως λόγω της Αφροδίτης που περνάει στον Ταύρο! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη γίνεσαι παθητικός, σε οικογενειακά θέματα που πιθανόν προκύψουν τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του! Ναι, η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά τώρα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, με τη βοήθεια της Αφροδίτης που περνάει σήμερα στον Ταύρο, όλα κινούνται άμεσα κι αποτελεσματικά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία νέα γνωριμία, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα και μάλιστα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μια εξομολόγηση από καρδιάς είναι κοντά! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας με το σύντροφό σου και βρίσκετε πολλές λύσεις στα κοινά σας θέματα!

Πηγή