Κριός

Έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας ή και αυτοσυγκέντρωσης είναι πολύ πιθανή σήμερα. Πνευματική καταπίεση εξαιτίας κάποιας ιδιαίτερα δύσκολης πνευματικής εργασίας πολύ πιθανόν μέσα στο χώρο της ενασχόλησής θα αλλάξει πολλές από τις καθημερινές σας συνήθειες. Διανοητική καταπίεση, άσχημα νέα και προβλήματα με τους εργοδότες είναι πολύ πιθανά σήμερα. Οι σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον θα περάσουν μέσα από μια δύσκολη περίοδο και ειδικά σε θέματα κατανόησης. Αποφύγετε την κριτική, τις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

 

Ταύρος

Μια ημέρα που η υπερβολική φαντασία ή ονειροπόληση ίσως να είναι η βασική αιτία στο να απομακρυνθείτε από την πραγματικότητα με δυσάρεστες συνέπειες για την ψυχική σας ισορροπία. Προσπαθήστε να βρίσκεστε όσο κοντά μπορείτε στην πραγματικότητα αν θέλετε να αποφύγετε το να βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστες ιστορίες. Σωματικά ή και οικονομικά προβλήματα θα είναι αποτέλεσμα λανθασμένης κρίσης από μέρους σας σήμερα. (Περιπτώσεις εξασθένησης του ψυχισμού στο άτομο προκαλεί εύκολα σωματική κόπωση).

 

Δίδυμοι

Η τάση σας να είστε πιεστικοί στην ενασχόλησή σας ή να εργάζεστε υπερβολικά μέχρι του σημείου υπερκόπωσης είναι χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας, ιδιαίτερα αν είστε άτομα υπεύθυνα και ευσυνείδητα. Το αίσθημα ευθύνης σας απέναντι στους άλλους και τις υποχρεώσεις σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο σήμερα. Τα αποτελέσματα του συσσωρευμένου στρες ίσως όμως σας προκαλέσουν μια κρίση στην υγεία σας αυτή την ημέρα.

 

Καρκίνος

Πολλά πράγματα που έχουν σχέση με τον σύντροφο ή συνεργάτη σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα. Επιθυμίες και πραγματικότητα θα έλθουν σε σύγκρουση. Βασική αιτία θα είναι η αδιάλλακτη στάση σας σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις σήμερα (σε μεμονωμένες περιπτώσεις μία καλλιτεχνική επιτυχία ή αναγνώριση σε σχέση με την οικογενειακή ζωή του ατόμου).

 

Λέων

Μια ημέρα που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα διατροφής και υγείας. Προσωπικά και επαγγελματικά θέματα άλλων θα σας είναι κάπως δύσκολο να τα συνειδητοποιήσετε, γι αυτό στις σχέσεις με τους άλλους αποφεύγετε να αναλαμβάνετε ευθύνες δίνοντας συμβουλές. Αποφεύγετε την ένταση μέσα στο σπίτι αυτό το διάστημα.

 

Παρθένος

Μια ημέρα που θα βρείτε τον εαυτό σας επαναστατημένο σε σχέση με το περιβάλλον σας ή τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό. Υπερευαισθησία και ασταθής συμπεριφορά κάτω από συνθήκες έντασης πολύ πιθανόν να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους άλλους με δυσάρεστα αποτελέσματα για την υγεία σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας σήμερα ανεξάρτητα αν η βασική αιτία της οποιασδήποτε έντασης προέρχεται από τους άλλους.

 

Ζυγός

Ίσως σήμερα να είναι η καλύτερη ημέρα για να πραγματοποιήσετε πολλές από τις φιλοδοξίες σας. Ο ιδεαλισμός και η αισιοδοξία σας σε πολύ καλό επίπεδο θα σας βοηθήσει στο να πραγματοποιήσετε πετυχημένες συμφωνίες με τους άλλους. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και συνεργασίας με άλλους για κάποιον ιδιαίτερο στόχο φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα.

Σκορπιός

Προτιμήστε συμβιβαστικές λύσεις αφήνοντας τα σοβαρά προβλήματα για μια πιο κατάλληλη ημέρα. Περιορίστε τις ανάγκες σας και τις επαναστατικές σας τάσεις.

 

Τοξότης

Οι εξωτερικοί παράγοντες ίσως παίξουν μεγαλύτερο ρυθμιστικό ρόλο από ότι περιμένατε στις υποθέσεις σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση ίσως να μην είναι σε θέση να καταλάβει την υλιστική πλευρά των πραγμάτων σήμερα και να σας παρασύρει εύκολα σε πράξεις που δεν θα έχουν καμία λογική βάση. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιεσδήποτε αποφάσεις σήμερα και ειδικά αν σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις. Αποφύγετε τις αγορές ή πωλήσεις ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν είναι μεγάλος.

 

Αιγόκερως

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας οι αξίες σας θα αλλάξουν τρομακτικά. Χρήματα και περιουσιακά στοιχεία που αποτελούν πηγή ασφαλείας, πιθανό να μειωθεί η σημασία που έχουν για σας και ίσως να αρχίσετε να είστε μάλλον απρόσεκτοι ή και τελείως αδιάφοροι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα. Ψευδαισθήσεις στον τομέα των οικονομικών θεμάτων, επενδύσεων είναι πολύ πιθανό να επιφέρουν έναν επαναπροσδιορισμό της εύνοιας του τι είναι σημαντικό για σας. Μακροπρόθεσμα φαίνεται να σας απασχολούν όλο και λιγότερο και σας δημιουργούν μικρότερο άγχος τα χρήματα.

 

Υδροχόος

Η καριέρα σας κάνει μια ιδεαλιστική στροφή σήμερα γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια πιο πρακτική εφαρμογή στις εμπνεύσεις σας. Παλιά σχέδια και όνειρα θα αρχίσουν να παίρνουν μια οριστική μορφή σήμερα για σας.

 

Ιχθείς

Μια ευνοϊκή ημέρα για επαφές και έντονη επιθυμία για πιο ανοικτή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Αποφύγετε όμως την υπερβολική αισιοδοξία ή την δεσποτική συμπεριφορά σήμερα. Πολλά πράγματα θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σύντομα. Στη καριέρα σας αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία θα βρεθούν σε σύγκρουση με την σημερινή πραγματικότητα. Ο δρόμος που ακολουθεί η ζωή σήμερα φαίνεται πως αγνοεί ορισμένα πράγματα για σας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.