Συνεχίζουμε να χαμογελάμε και σήμερα, αφού η χθεσινή επιρροή του Εξαγώνου Ερμή-Δία συνεχίζεται! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου ακούν ευχάριστα νέα, αισιοδοξούν, λαμβάνουν μηνύματα χαρμόσυνα και πάνε συναρπαστικά ταξιδάκια!

 

Κριός

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άσε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα δεις τι έχει να γίνει.

 

Ταύρος

Στον αισθηματικό τομέα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητήσεις πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τα αισθηματικά σου και τον σύντροφό σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Καρκίνος

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι.

 

Λέων

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου.  Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στον σύντροφό σου.

 

Παρθένος

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και στο πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες μεταξύ σας. Φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Στα αισθηματικά σου, θα προβληματιστείς αρκετά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

 

Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του, πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Τοξότης

Από το θάρρος, τον δυναμισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που θα δείξεις θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου στον δρόμο για την επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε όχι, μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

 

Αιγόκερως

Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην το καθυστερήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Μία σειρά συμπτώσεων προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι.  Έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

 

Πηγή