Η σημερινή μέρα προκαλεί ερωτικές αναταραχές, ρωτάει επίμονα κι απαντήσεις δεν παίρνει. Μυστήριο, παρασκήνιο κι εσωστρέφεια.

 

Κριός

Κριέ μου τα πράγματα για εσένα σήμερα φαντάζουν λίγο ζόρι μιας και πάλι αναγκάζεσαι να κάνεις κάτι που σε αγχώνει και σε στριμώχνει. Να βρεις πού έφταιξες και τα πράγματα τις τελευταίες μέρες δε σου πάνε όπως υπολόγισες. Μη σε αγχώνει η διαδικασία στο τέλος όλα βγαίνουν σε καλό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοκριτική.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, πόσο όμορφος έιναι ο κόσμος όταν έχεις κάτι να λαχταράς και κάτι να προσμένεις. Σε μια τέτοια φάση βρίσκεσαι σήμερα και τίποτα δε φαίνεται ικανό να σε βγάλει από αυτήν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρομάντζο.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η άνθρωποι που επιλέγουμε να κρατάμε δίπλα μας είναι εκείνοι που αισθανόμαστε ότι μπορούμε να τους μιλάμε για τις πιο κρυφές μας σκέψεις.
Μη δειλιάζεις λοιπόν να ανοιχτείς και γιατί όχι να ζητήσεις και βοήθεια αν τη χρειάζεσαι.

Λέξη κλειδί της μέρας: Κουβέντα.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου υπάρχουνε πολλές μέρες που ξεχνάς τη δύναμή σου αλλά σήμερα δεν είναι μία απ’ αυτές. Αισθάνεσαι μία τρελή ενέργεια να κατακτήσεις κάθε στόχο σου και να πετύχεις κάθε συνθήκη στην ερωτική σου ζωή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δύναμη.

 

Λέων

Λιοντάρι μου αν και είσαι συνηθισμένος σε σκληρές και δύσκολες αποφάσεις κάθε φορά που καλείσαι να πάρεις άλλη μία αισθάνεσαι το ίδιο ζόρι. Σήμερα θα βάλεις το μαχαίρι στην πληγή αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι από αύριο θα είσαι ακόμα πιο δυνατός.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφάσεις.

 

Παρθένος

Παρθένε μου λατρεύεις τα ερωτικά μπερδέματα όσο ήσυχος και αν θες να δείχνεις. Σε ένα τέτοιο δίλημμα σε βρίσκει και η σημερινή μέρα που αν κι υπάρχει περίπτωση να σε ταλαιπωρήσει, είναι βέβαιο ότι θα την απολαύσεις κιόλας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσοχή!

 

Ζυγός

Ζυγέ μου είναι πολύ ωραίο να δίνουμε σημασία σε όσα μας λένε οι φίλοι μας, οι άνθρωποι μας αγαπάνε, εκείνος ή εκείνη που επιλέξαμε να έχουμε δίπλα μας αλλά πάνω απ´όλα πιο σημαντικο είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας. Σήμερα μην αφήσεις κανέναν να σε γεμίσει με τύψεις όποιος κι αν είναι αυτός.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εσύ.

 

Σκορπιός

Στα ξενύχτια λέμε ναι, στα γέλια λέμε ναι, στα κέφια λέμε ναι, στα πισωγυρίσματα Σκορπιέ μου σήμερα θα πούμε όχι! Και μην ακούσω σε παρακαλώ ότι σε πιάσανε τα ρομαντικά σου και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί ξέρουμε πολύ καλά όλοι οτι όταν θες, μια χαρά μπορείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική.

 

Τοξότης

Τοξότη μου ένας πολύ καλός τρόπος για να μη χρειάζεται να εξηγείς διαρκώς στους άλλους τα νεύρα ή τη διάθεση που έχεις να μείνεις μόνος σου, είναι αυτός ακριβώς: να μείνεις και λίγο μόνος σου. Η σημερινή μέρα θέλει φροντίδα και προδερμ από σένα για σένα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χρόνος.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου σήμερα σε απασχολεί το παρελθόν αλλά όχι το δικό σου. Σε απασχολεί το παρελθόν εκείνου ή εκεινης που αγαπάς και θες να το σκαλίσεις. Όταν σε πιάνουν οι ανασφάλειες μην ξεχνάς ότι το παρον μας είναι πάντα επιλογή μας. Κι εσύ είσαι τώρα η επιλογή εκείνου που έχεις επιλέξει δίπλα σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοπεποίθηση.

 

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα Υδροχόε μου σε βρίσκει σε μία αναζήτηση και μία αγανάκτηση. Αναζήτηση για εκείνα που θες εδώ και καιρό να κάνεις και έχεις αφήσει πίσω και αγανάκτηση για τους δικούς σου που δε δείχνουν να σε ακολουθούν όσο θα ‘θελες. Αν μη τι άλλο είσαι καλός στις πρωτοβουλίες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Θάρρος.

 

Ιχθεις

Ιχθύ μου σήμερα ξυπνάς αποφασιστικός και τρομάζεις τους γύρω σου. Απαιτείς διεκδικείς και ζητάς. Και πολύ καλά κάνεις υπομονή σου δείχνει να έχει τελειώσει στο επίκεντρο από δω και πέρα είσαι εσύ.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διεκδίκηση.