Σήμερα γιορτάζει η μίση Ελλάδα και εμείς χαμογελάμε, αποφεύγοντας την αρνητική επιρροή της επικίνδυνης Αντίθεσης Αφροδίτης-Πλούτωνα. Μεγάλη προσοχή για τα Παρορμητικά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, όπου παρασύρονται σε υπερβολές, λάθη και σκληρές συμπεριφορές στον Έρωτα αλλά και σε οικονομικές ατασθαλίες!

 

Κριός

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μπορείς να διασκεδάζεις περισσότερο και που θα πάει θα έρθει και η γνωριμία που ήθελες να κάνεις.

 

Ταύρος

Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις βάλει στο μυαλό σου. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου με χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Δίδυμος

Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε προβληματίζουν. Στα αισθηματικά σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί η απομόνωση που έχεις στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Καρκίνος

Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την σχέση σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μπορείς αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι για να γνωρίσεις το ταίρι που ήθελες.

 

Λέων

Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

Παρθένος

Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σου ώστε να περνάς καλύτερα.

 

Ζυγός

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Αυτά τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

Τοξότης

Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε και νέες γνωριμίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που είναι ο Άρης στον Λέοντα είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα για να γνωρίσεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

 

Αιγόκερως

Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως και κυρίως αμφιβολία για το αύριο και να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Προσπάθησε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με τον ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.

 

Υδροχόος

Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Στα αισθηματικά σου σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου να μπορέσει να σε κάνει να αισθανθείς καλά.

 

Ιχθύς

Πρέπει κάποια βήματα που θέλεις να κάνεις για να προχωρήσει η σχέση προς το καλύτερο να γίνουν σύντομα χωρίς να δίνεις αναβολές. Εσένα που η μοναξιά έχει εγκατασταθεί στο σπίτι σου είναι καιρός να τη διώξεις. Θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Πηγή