Με την Σελήνη στο Σκορπιό, το σημερινό Σάββατο, είναι λίγο μουντό και σκληρό. Όμως σίγουρα θα προσφέρει διαίσθηση, σεξουαλική διάθεση και διορατικότητα, ιδίως στα Ζώδια της Γης και του Αέρα!

 

Κριός
Νιώθεις πως είσαι ανήμπορος κι αδικημένος, Κριέ μου, όμως η οπισθοχώρηση δεν είναι πάντα αδυναμία. Πολλές φορές δηλώνει και σύνεση. Άλλωστε, είναι ό,τι καλύτερο έχει να κάνει κάποιος, όταν δεν είναι σίγουρος από ποια πλευρά κρατά το μαχαίρι: Από τη λεπίδα ή τη λαβή. Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, πράγμα που θα σ’ εκνευρίσει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, αφού στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες, και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

 

Ταύρος
Εκείνο που τώρα σου χρειάζεται, Ταύρε μου, είναι η τόλμη. Για καιρό έχεις θάψει τα ταλέντα σου, από δισταγμό κι έλλειψη αυτοπεποίθησης. Καλά θα κάνεις να εδραιώσεις τα θέλω σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ταλέντα. Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, Ταύρε, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να φύγει η μοναξιά και ν’ αποκτήσεις μια σχέση σε γερές βάσεις.

 

Δίδυμος
Καλά θα κάνεις, Δίδυμε, να φιλτράρεις τις πληροφορίες που έχεις, αφού πολλές από αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε πλάνη. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Με λίγη υπομονή και σύνεση, θα δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου, ώστε αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας, να βρεθούν λύσεις.

 

Καρκίνος
Το καθαρό και συνετό μυαλό σου, Καρκίνε, μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, οπότε φρόντισε για τη διαύγειά του. Μην αφήνεις να εισχωρούν χαοτικές, δευτερεύουσες σκέψεις και «σκουπίδια». Κάθε παρέκκλιση από το στόχο σου μπορεί να σου στοιχίσει ακριβά. Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

 

Λέων
Καλά θα κάνεις, Λέων, να εστιάσεις στην οικογένεια σου. Αυτή την εποχή σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Άλλωστε μην ξεχνάς, πως όταν είναι αυτή καλά, θα είσαι κι εσύ. Η συμπαράστασή σου θα εκτιμηθεί και θα αποτελέσει ένα ακόμη πετραδάκι στο οικοδόμημα της σχέσης σου με τα μέλη της. Σήμερα, Λέων, θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου κι έρχονται από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά επιλέγοντας χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

 

Παρθένος
Λίγη ανάπαυλα από τις καθημερινές πιέσεις, Παρθένε, είναι ό,τι πρέπει. Βγες και διασκέδασε με καλούς φίλους. Ρίξ το λίγο έξω – το χρειάζεσαι. Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη και θα υπάρχουν νέες δυνάμεις μαζί με περισσότερη ενέργεια, για ν’ αντιμετωπίσεις τα θέματά σου. Θέλεις σήμερα να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, Παρθένε, με ρομαντισμό κι ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, για να υπάρξουν οι απαραίτητες συνθήκες ισορροπίας στη σχέση σας.

 

Ζυγός
Θυμήσου και ν’ ακούς, Ζυγέ μου, κι όχι μόνο να μιλάς. Αφουγκράσου και τις απόψεις των άλλων, αφού ίσως έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία μπορεί να ξεκλειδώσουν σφραγισμένες από χρόνια πόρτες. Άλλωστε, συχνά οι περισσότερες γνώμες είναι πιο σοφές από τη μία. Η μέρα, Ζυγέ, επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα στο ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

 

Σκορπιός
Μην εστιάζεις μόνο σ’ αυτά που έχασες, Σκορπιέ. Θετικό είναι να βλέπεις κι εκείνα που κέρδισες ή, ακόμη καλύτερα, κι όσα σου χαρίστηκαν. Αν τα βάλεις στη ζυγαριά, θα ανακαλύψεις πως είναι περισσότερα. Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, που πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με το σύντροφό σου αποτελεί ιδανικό σκηνικό, για να κάνετε μια δυναμική προσπάθεια επανεκκίνησης.

 

Τοξότης
Η προσπάθεια, Τοξότη, είναι η αλάνθαστη συνταγή για την επιτυχία. Επιστράτευσε, λοιπόν, τις δυνάμεις σου και με ένα συνετό πρόγραμμα, θα έχεις τις απολαβές που επιθυμείς. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου και οι κόποι σου θ’ ανταμειφθούν. Άκου το ταίρι σου, Τοξότη μου, που έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, τα οποία εσύ, με τις άλλες δραστηριότητες να σου κλέβουν χρόνο, δεν έχεις καταλάβει.

 

Αιγόκερως
Το κοσμικό γίγνεσθαι μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο, Αιγόκερε, όμως πολλά προβλήματά σου ίσως βρουν εκεί τη λύση τους. Καλό είναι να παραδειγματίζεσαι από τους άλλους. Σήκωσε, λοιπόν, το κεφάλι σου από τα θέματά σου και δες την πορεία σου με αισιοδοξία. Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, που σ’ εκνευρίζει, βάζοντάς σε και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με το σύντροφό σου.

 

Υδροχόος
Ένωσε τις δυνάμεις σου με άλλους, Υδροχόε, για να τα καταφέρεις. Ουδέποτε κάποιος τα κατάφερε μόνος του. Η συνεργασία είναι μια ευλογημένη κατάσταση, που μπορεί να σε κάνει να βοηθήσεις τους άλλους, αλλά να βοηθηθείς και εσύ. Άλλωστε, αυτό είναι θετικό και για την ψυχολογία σου. Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

 

Ιχθύς
Μια γενική ανασκόπηση σε παλαιότερα δρώμενα, Ιχθύ, θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα σημερινά γεγονότα. Οτιδήποτε σήμερα λαμβάνεις, είναι απόρροια παλαιότερων γεγονότων και πράξεων. Σήμερα, θερίζεις ό,τι παλαιότερα έσπειρες. Καλή σοδειά! Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Η λύση βρίσκεται στο σύντροφό σου, που αν του μιλήσεις και του ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Πηγή