Κορύφωση του Εξαγώνου Δία-Πλούτωνα και η τύχη είναι για άλλη μια φορά στο μέρος των Γήινων και Υδάτινων του 2ου δεκαημέρου! Χρήμα, πάθος, διορατικότητα, δυναμισμός και επίτευξη επιθυμιών και στόχων, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών!

 

Κριός

Η σχέση σου, Κριέ, θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγο υπομονή και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, σου εγγυώμαι ότι θα κάνεις μια πολύ ευχάριστη γνωριμία.

 

Ταύρος

Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει. Θα μπορέσεις, Ταύρε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να πεις όλα αυτά που ίσως να μη σου αρέσουν.

 

Δίδυμος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.  Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση, στην οποία έκλεισες στον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε συζητήσεις, που μπορεί να μη σου αρέσουν.

 

Καρκίνος

Τώρα ήρθε ο καιρός, Καρκίνε, που μπορείς να καθίσεις με το ταίρι σου, να μιλήσεις για τη σχέση σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά που σε προβληματίζουν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που ψάχνεις τόσο καιρό.

 

Λέων

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα έρθουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις σε κάποια ζητήματα. Προπάντων, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του! Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σας, ώστε να περνάς πιο ευχάριστα.

 

Ζυγός

Αυτό το διάστημα Ζυγέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία.  Με τις πολύ θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, Ζυγοί μου, τα αισθηματικά σας θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός

Σήμερα, Σκορπιέ μου, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε τις ικανότητές σου. Σήμερα, Σκορπιέ, θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα, Τοξότη, προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

Αιγόκερως

Έχεις πετύχει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη! Προσπάθησε, Αιγόκερε, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις, σε σχέση με το ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις, χωρίς να το καταλάβεις.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου σήμερα, Υδροχόε, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου, να σε κάνει να αισθανθείς όμορφα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για μια καινούργια γνωριμία, η οποία σε διαβεβαιώνω, ότι δε θα αργήσει να έρθει.

 

Ιχθύς

Οι δυνατότητες που διαθέτεις είναι πάρα πολλές και θα φτάσεις σε αυτά που θα προγραμματίσεις. Πρέπει, Ιχθύ, κάποια βήματα που θέλεις να κάνεις για να προχωρήσει η σχέση προς το καλύτερο να γίνουν σύντομα, χωρίς να δίνεις αναβολές.

 

Πηγή