Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει σήμερα την όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω! Εκδικητικά ένστικτα, κουτσομπολιά, λεκτικές κόντρες και ύπουλες καταστάσεις χρωματίζουν με δυσάρεστο τρόπο την ημέρα μας. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να μετριάσουν την παρορμητικότητά τους!

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως και να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

 

Ταύρος

Βάλε ένα πρόγραμμα, ούτως ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση, να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Διεκδίκησε αυτά που θέλεις και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Φρόντισε να πεις ό,τι θέλεις στον σύντροφό σου, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

 

Καρκίνος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Καλύτερα να πάτε μαζί μια εκδρομή – το έχεις ανάγκη.

 

Λέων

Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Φρόντισε να απαλλαγείς από τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που ίσως έχεις σχετικά με το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

 

Παρθένος

Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιό σου. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

 

Ζυγός

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευριστείς, ειδικότερα με το φιλικό σου περιβάλλον. Στα αισθηματικά σου, προκειμένου να αποφύγεις λογομαχίες με το ταίρι σου, φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει μια άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου), αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως θα την ήθελες.

 

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό θα ανεβάσει τον δυναμισμό του ζωδίου σου. Αισθηματικά, μπορείς να εμπιστευθείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε προειδοποιεί, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

 

Υδροχόος

Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα στα αισθηματικά σου, απόφυγε την επικριτική στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Καλύτερα να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, γιατί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

 

Πηγή