Σήμερα Τρίτη κι η Σελήνη είναι σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα! Μπορεί η Αιγοκερίσια της διάθεση να μας ρίχνει λίγο, όμως η συνάντησή της με τον Πλούτωνα ενισχύει τη σοφία μας αλλά και τη διορατικότητά μας!

Κριός
Χαράς ευαγγέλια για σένα Κριέ. Με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις επιβράβευση. Αυτό βέβαια δεν έγινε χωρίς κόπο και σήμερα θ’ απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Στη σχέση σου πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, επειδή προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

Ταύρος
Ό,τι και να κάνεις, Ταύρε, η μέρα σού ανήκει! Είτε βρεθείς με φίλους ή με πρόσωπα της οικογενείας σου, θα περάσεις υπέροχα, νιώθοντας ότι γεμίζεις με αγάπη και αποδοχή, που θα σου δίνονται πλουσιοπάροχα. Στη σχέση σου υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως, από τα τόσα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, χαθήκατε λίγο με το ταίρι σου.

Δίδυμος
Έχεις σήμερα μια απίστευτη διάθεση, Δίδυμε, και θέλεις να τη μοιραστείς με τους δικούς σου ανθρώπους. Νιώθεις υπέροχα και θα μεταδώσεις την ανεμελιά σου στο φιλικό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα να περάσεις φανταστικά! Στη σχέση σου σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς με την καλή σου διάθεση να κατακτήσεις τους πάντες!

Καρκίνος
Ένα φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, θα σε ξεσηκώσει για να κάνετε δραστηριότητες μαζί. Αυτό θα σε βοηθήσει, αφού είχες λίγο σκουριάσει, οπότε άδραξε την ευκαιρία και δε θα χάσεις. Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει σήμερα την ανάγκη σου. Θα τακτοποιήσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων
Λίγο η καλή σου διάθεση, Λέων, λίγο ότι θέλεις να ξεφύγεις, λίγο η πίεση που έχεις βιώσει τις τελευταίες ημέρες, ε, σε βλέπω να τα παρατάς όλα και να κοιτάς, πως θα περάσεις ήρεμες κι ευχάριστες στιγμές με τα πολύ δικά σου άτομα. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει κι έχουν περάσει.

Παρθένος
Πλημμυρίζεις ευγνωμοσύνη για τους γύρω σου, Παρθένε, κι η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Παράλληλα, σήμερα έχεις και μια απίστευτη ενέργεια, για ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου. Ανασκουμπώνεσαι, λοιπόν, και φτιάχνεις το χώρο σου, για να τον απολαύσεις με τους φίλους σου. Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και λύσεις θέματα που μπορεί ακόμη να σε προβληματίζουν.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι η μέρα που παίρνεις θετικές ειδήσεις και πλέον αισθάνεσαι ότι δικαιώνεσαι σε θέματα που τελευταία σ’ είχαν πιέσει. Η σχέση σου δεν είναι άσχημη, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες που φαίνεται να έχεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά θέματα χρημάτων, να είναι αντικείμενο προσεκτικού χειρισμού.

Σκορπιός
Αλλαγές, αλλαγές κι άλλες αλλαγές, Σκορπιέ. Αυτό είναι το σκεπτικό σου σήμερα, από τη γκαρνταρόμπα σου, μέχρι τη διατροφή σου ή ό,τι άλλο τέλος πάντων σε πίεζε. Θα το πράξεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε ν’ αλλάξεις διάθεση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα. Μετά, θα κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Τοξότης
Το σκέφτεσαι από δω, το πας από ‘κει, κι όμως, Τοξότη, μέσα στην ημέρα η λύση που ψάχνεις, θα έρθει σαν από μηχανής θεός. Μετά θα ανακουφιστείς και θα ηρεμήσεις.
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό. Μην πάρεις σήμερα κάποιο οικονομικό ρίσκο, ενώ σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις αρκετά.

Αιγόκερως
Δείχνεις σήμερα, Αιγόκερε, να ξεκαθαρίζεις τα «θέλω» σου στους γύρω σου, οι οποίοι εισπράττουν από σένα έναν απίστευτο δυναμισμό που τους εκπλήσσει. Καταφέρνεις, μέσα απ’ αυτή τη δυναμική, να βοηθήσεις τα αγαπημένα σου άτομα. Στη σχέση σου σήμερα θα τα πας μια χαρά. Η μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Υδροχόος
Σε όποιον πραγματικά σε χρειάζεται σήμερα, Υδροχόε, σήμερα θα τρέξεις για να βοηθήσεις. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής σου καλής διάθεσης και φυσικά θ’ αναγνωριστεί καταλλήλως. Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους.

Ιχθύς
Κλείνεις σήμερα παρεξηγήσεις με τα δικά σου άτομα, Ιχθύ, κι αφήνεις πίσω σου ό,τι σε στεναχωρεί, βάζοντας πλώρη για καινούργια ανοίγματα στον κοινωνικό σου χώρο. Το ευτύχημα είναι, ότι σε παίρνουν πλέον πολύ πιο σοβαρά, αφού πρόσφατα, λόγω της ανοχής σου, είχες χάσει λίγο το παιχνίδι. Φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή