Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Με τη Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά μια καλή μέρα που θα προσφέρει πολλές νέες γνωριμίες. Ιδανική μέρα για εξόδους, διασκέδαση και συναντήσεις με φίλους. Υπενθυμίστε σήμερα στον εαυτό σας την ανάγκη για φιλανθρωπία και τη χαρά που προσφέρει μία καλή πράξη τόσο σε εσάς, όσο και στον αποδέκτη της.

 

Κριός

Σε μία φάση κυκλοθυμίας βρίσκεστε σήμερα κι αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα καθαρά και με λογική και μην εμπιστευτείτε τα συναισθηματικά σας κριτήρια γιατί βρίσκεστε σε μία μπερδεμένη κατάσταση. Στα προσωπικά σας δώστε βάση στη συζήτηση με το σύντροφό σας για όσα απασχολούν τη σχέση σας καθώς κι ενδεχόμενα παράπονα. Με ηρεμία όλα μπορούν να λυθούν.

 

 

Ταύρος

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις και φιλίες. Είστε ικανοί να μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας, τις απόψεις και αισθήματά σας ανοιχτά και τίμια με τους άλλους. Ανακαλύπτετε ότι είστε πιο ευγενείς απ’ ό,τι συνήθως, χωρίς να προσβάλλετε ή να γίνεστε αγενείς με τους άλλους. Το αντίθετο όμως είναι πιθανό να συμβεί. Είστε πιο πρόθυμοι να δεχτείτε συμβουλές. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί του ή σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε, αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σπάσετε τον «πάγο» μεταξύ σας και να ξεκαθαρίσετε τις παρανοήσεις. Ακόμα κι αν οι σχέσεις σας με τον σύντροφο, τους φίλους και την οικογένεια είναι πολύ καλές, σήμερα θα ανακαλύψετε ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες.

 

Δίδυμοι

Ο ρομαντισμός κι η φαντασία σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα. Όνειρα για την ιδανική ή πραγματική αγάπη, αισθήματα συμπάθειας ή κατανόησης για τα προβλήματα των άλλων γίνονται πιο έντονα. Η αντίληψη, η άποψή σας για τους ανθρώπους θα είναι κάπως ασαφής ή θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια ομιχλώδη ή εξωπραγματική σκοπιά. Είναι πολύ καλύτερα να μην κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις σήμερα.

 

Καρκίνος

Αυτή είναι μια ημέρα σκληρής δοκιμασίας ή αποθάρρυνσης για πολλά πράγματα στη ζωή σας. Είστε ή γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική για τις προσπάθειές σας όταν αυτές περνάνε μέσα από δυσκολίες ή εμπόδια που την κύρια ευθύνη ίσως να μην την φέρνετε εσείς οι ίδιοι. Συχνά θα βρίσκεστε σε διαφωνία ή ολοκληρωτική σύγκρουση με ανθρώπους που έχουν κάποια εξουσία επάνω σας. Από το άμεσο περιβάλλον ή από το χώρο της ενασχόλησής σας.

 

Λέων

Ο ενθουσιασμός τόσο ο δικός σας όσο και των άλλων για κάποιο σχέδιο ή αθλητικό γεγονός, είναι έντονος σήμερα. Είναι η σωστή ημέρα να ενώσετε τις προσπάθειές σας με των άλλων και πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι. Οι φίλοι και το άμεσο περιβάλλον σας φαίνεται πως θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας.

 

Παρθένος

Η υπερευαισθησία ίσως σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να δείτε πτυχές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν μέσα από μια διαφορετική σκοπιά. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με κάποιο άτομο του αντιθέτου φύλου.

 

Ζυγός

Μια ημέρα κρίσης, η οποία πολύ πιθανόν να οφείλεται σε θέματα οικογενειακά, στενά συνδεδεμένα με την αίσθησή σας για ασφάλεια. Μπλοκαρίσματα στην υγεία και στον τρόπο που εκφράζεστε είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν πίσω σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σήμερα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας με τους άλλους κι αποφύγετε τις ευθύνες. Οποιεσδήποτε αποφάσεις σήμερα θα αποδειχτούν λανθασμένες στο άμεσο μέλλον. Έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας, αλλά αποφύγετε να την χρησιμοποιήσετε σήμερα. Προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε το θάρρος σας για κάτι, που θα πρέπει εκ των πραγμάτων να το θεωρήσετε δύσκολο, αλλά περαστικό.

 

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες επιμένετε να βρίσκετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε τη συντροφιά φίλων και της οικογένειας. Μια οικογενειακή συγκέντρωση είναι πιθανή αυτές τις ημέρες. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη, εξωτερικεύεστε εύκολα και με ζεστασιά, περνάτε θαυμάσια μοιραζόμενοι ενδιαφέροντα κι αισθήματα με άλλους. Είναι μια ημέρα που μπορεί να σπάσετε ένα φράγμα επικοινωνίας ή απόστασης με ένα άτομο που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το πλησιάσετε.

 

Τοξότης

Σημαντικές αλλαγές κι ευκαιρίες σας βρίσκουν αυτήν την ημέρα, αλλά το να πάρετε τη σωστή απόφαση για το τι πρέπει να κάνετε δεν είναι εύκολο. Είναι μια ημέρα κρίσιμων αποφάσεων και μεταβατική. Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας μπορεί να συμβεί σήμερα, καινούργια δουλειά, καινούργιος χώρος, το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης ή η αρχή μιας καινούργιας και τα λοιπά. Στην πραγματικότητα δεν είναι ασυνήθιστο κάποιες σημαντικές αλλαγές τέτοιας φύσης να συμβούν.

 

Αιγόκερως

Οι ερωτικές σας επιθυμίες κι οι ρομαντικές σας ανάγκες είναι πολύ δυνατές σήμερα. Σ’ όλες τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή όχι, αισθάνεστε θερμοί και στοργικοί, είστε λιγότερο ανταγωνιστικοί, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των άλλων και τη δημιουργία κάποιου αρμονικού κλίματος. Νιώθετε επίσης την παρόρμηση να κάνετε κάτι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό, κάτι για να εκφράσετε την επιθυμία σας για την ομορφιά και το ωραίο.

 

Υδροχόος

Αν κι αυτές τις ημέρες θα αλλάξουν πολλά πράγματα ριζικά προς το καλύτερο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγετε την υπερβολική αισιοδοξία ή την υπερβολή γενικότερα. Ακόμα μεγάλες πιθανότητες για σημαντική αναγνώριση ή εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της όψης ίσως κερδίσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο πολλές φορές προέρχεται από πηγές που δεν τις περιμένει.

 

Ιχθείς

Αισθάνεστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, θερμόαιμοι κι ανυπόμονοι κι αυτό σας οδηγεί σε προστριβές ή έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις με τους άλλους και καθόλου απίθανο με τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σας, μέλη της οικογενείας ή στενοί φίλοι, φαίνεται πως σας προκαλούν με τη στάση τους και εσείς δε διστάζετε να ανταποδώσετε. Ακόμα, άλυτα θέματα και συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο άμεσο παρελθόν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και βίαιες πράξεις σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.