Μέρα συναισθήματος, διορατικότητας, ευαισθησίας και ρομαντισμού! Η Σελήνη πραγματοποιεί Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και όλα γύρω μας γίνονται πιο γλυκά, πιο μαγικά και πιο… αγαπησιάρικα! Μην αφήσετε αυτή τη μέρα να πάει χαμένη, ειδικά αν είστε Ζώδιο του Νερού ή της Γης!

 

Κριός

Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς, αγαπητέ Κριέ, σε όσα έχεις προγραμματίσει και δεν αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένος, θα προλάβεις να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να τακτοποιήσεις εγκαίρως τις εκκρεμότητές σου. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά σου που έχουν πλέον τελειώσει και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία

 

Ταύρος

Αξιοποίησε όλες σου τις δυνατότητες και μην χάνεις το κουράγιο σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα για το ζώδιό σου. Μην αφήνεις τις δυνάμεις σου στην τύχη τους και φρόντισε για το καλύτερο. Στα αισθηματικά σου, διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην κολλάς σε προβληματικές καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα στη σχέση σου.

 

Δίδυμος

Πολύ σύντομα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταλάβεις αρκετά πράγματα για τα οποία είχες απορίες, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες θα καταφτάσουν εκεί που δεν το περιμένεις και θα είναι καθοριστικής σημασίας.  Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Η οικογένεια σε στηρίζει σε όσα οραματίζεσαι και βιώνεις σταθερότητα και αγάπη. Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός για να συγκεντρωθείς σε όσα απαιτούνται, προκειμένου να ολοκληρώσεις το όραμά σου. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

 

Λέων

Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε αρκετές απογοητεύσεις, αγαπητέ Λέων, που μείωσαν την αισιοδοξία σου αλλά και την πίστη σου σε κάτι καλύτερο. Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.

 

Παρθένος

Η τακτοποίηση του κοινωνικού σκηνικού είναι ένα από τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, αγαπητέ Παρθένε, το ερχόμενο διάστημα. Αρκετές σχέσεις θα αποκατασταθούν και θα επέλθει ισορροπία. Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, ώστε να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες το ερχόμενο διάστημα. Η ανάγκη σου για αλλαγές μπορεί να ικανοποιηθεί με απλούστερους τρόπους. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα.

 

Σκορπιός

Θα καταφέρεις να υιοθετήσεις έναν άλλο τρόπο σκέψης που θα σε στηρίξει περισσότερο και θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Άσε τον εαυτό σου πιο χαλαρό, να οδηγηθεί από το ένστικτο. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Μην επηρεάζεσαι από ξένες απόψεις – επεξεργάσου την ουσία και στηρίξου στα πόδια σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

 

Αιγόκερως

Οι πλανήτες δείχνουν τη θετική τους πορεία που βοηθάει στην αναγνώριση των μέχρι τώρα προσπαθειών σου. Άσε τους γύρω σου να αναρωτιούνται για τον μαγικό τρόπο που εξελίσσονται όλα και συνέχισε τον δρόμο σου. Στον αισθηματικό τομέα, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του, άμεσα.

 

Υδροχόος

Μην υπερβάλλεις με ζητήματα που μπορούν να βλάψουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Ασχολήσου με τα απλά καθημερινά πράγματα και άσε στην άκρη κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες. Άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, μπορεί τα πράγματα να βελτιωθούν πολύ στα αισθηματικά σου.

 

Ιχθύς

Η απόσταση κάποιες φορές είναι καλύτερη από μία κακή επαφή. Κράτα ουδέτερη στάση μέχρι να βεβαιωθείς. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου.

 

Πηγή