poly525

Αύριο έρχεται μία Νέα Σελήνη στον Ιχθύ! Από αυτό το Σαββατοκύριακο και για ένα μήνα περίπου, Ταύροι, Σκορπιοί,  Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και πολλές δυνατότητες για επιτυχία!

 

Κριός

Σου έχει λείψει πολύ η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία, Κριέ μου. Είχες ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, κάτι που εξάντλησε τις δυνάμεις σου και τάραξε την ψυχική σου ισορροπία. Τώρα, που έχεις την ικανοποίηση ότι πέτυχες το στόχο σου, πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ισορροπίες του. Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Κριέ μου. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, ώστε να νιώσει καλύτερα.

 

Ταύρος

Προσπάθησε να κατανοήσεις αυτό που νιώθεις και αναζήτησε γύρω σου τις συμπεριφορές και καταστάσεις, που ίσως το προκαλούν. Έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση και μπορεί να σε προϊδεάζει, πριν εξελιχθούν τα γεγονότα. Οι πλανήτες, Ταύρε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Ψάξε να βρεις τις αιτίες που έφεραν στη ζωή σου τα πάνω, κάτω και, με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα, προσπάθησε να διορθώσεις λάθη και παραβλέψεις. Μετά, σίγουρα θα φτιάξουν όλα. Φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, Δίδυμε, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

 

Καρκίνος

Όλα είναι τακτοποιημένα και δεν έχεις αφήσει την παραμικρή εκκρεμότητα. Μπορεί να σου πήρε πολύ καιρό, αλλά για σένα είναι στόχος ζωής.  Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, Καρκίνε μου, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ όμορφα.

 

Λέων

Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν και απομακρύνσου από τους ανάξιους. Έχεις την δύναμη να κινείς τα νήματα της ζωής σου! Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Λέων, που δεν περίμενες και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Δεν είναι λύση ο θυμός, οπότε συζήτησε μαζί τους (παρουσία των φίλων σου) γι’ αυτά που σε ενοχλούν, απαίτησε εξηγήσεις και αντιμετώπισέ τους. Φρόντισε να εξωτερικευτείς, Παρθένε μου, και σήμερα να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, ώστε να γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σας.

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τον Κριό, Ζυγέ, ανεβάζει την ποιότητα της επικοινωνίας σου και θα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Σκορπιός

Δώσε άδεια στον εαυτό σου και απόδρασε από το σπίτι και τις καθημερινές συνήθειες. Πήγαινε κάπου διαφορετικά και ασχολήσου με πράγματα που θα κάνουν τη μέρα σου χαρούμενη. Τα προβλήματα, Σκορπιέ, που μπορεί να είχες στην σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλά θέματα θα σε ευχαριστούν αρκετά.

 

Τοξότης

Όσο δύσκολα και να είναι στην αρχή, έχεις τη δύναμη και θα τα καταφέρεις! Πάλεψε για να μπορείς να ορίζεις εσύ τον τρόπο που σου αρέσει να ζεις και τους ανθρώπους που θα σε περιβάλουν. Απόφυγε σήμερα, Τοξότη μου, να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα, που μπορεί να γίνουν στην σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις και το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Η μέρα σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα!

 

Υδροχόος

Δεν θα επιτρέπεις σε οποιονδήποτε να ανακατευτεί με τις υποθέσεις σου και όταν κάποιος το κάνει, θα αντιμετωπίζει εκ μέρους σου μια αυστηρή συμπεριφορά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Υδροχόε, θα είναι σήμερα στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

 

Ιχθύς

Στο περιβάλλον σου όλοι χαίρονται με τις επιτυχίες σου. Αυτό που πρέπει λίγο να προσέξεις είναι η κούραση. Δώσε αξία στον εαυτό σου και οι επιτυχίες, να ξέρεις, θα σε ακολουθούν πάντα. Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη ομορφότερα.

 

Πηγή