Ο Άρης σήμερα περνάει στο Ζώδιο του Καρκίνου, μία θέση που καθόλου δεν του ταιριάζει, αφού μειώνει κατά πολύ τη δύναμη, την αποφασιστικότητα, την ορμητικότητα, το πάθος και τη φλόγα, όλα αυτά που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο πλανήτη! Ωστόσο, θα ευνοηθούν τα Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθησή σου κι η αυτοεκτίμησή σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα, λόγω κάποιων συγκυριών! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια παρελθοντική αγάπη θα σε απασχολήσει σήμερα και πολύ πιθανόν να υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά ένα φλερτ, με το οποίο θα νιώσεις δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου, εκφράζετε τον έρωτά σας ο ένας στον άλλον και κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, αφέσου σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις μέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες είτε κάνοντας μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάμπολλες τρυφερές κι αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Αν είσαι δεσμευμένος, ηρεμείς συναισθηματικά και ψυχικά και βιώνεις τη μέρα αρκετά θετικά με τον σύντροφο! Λόγω της καλοπροαίρετης προσέγγισής του στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα λες «ναι» σε μία παλαιά ή παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν η λογική σου σού λέει «όχι»!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητά σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου ή ακόμα και μια φιλία να μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα μεγάλο! Γενικά, απολαμβάνεις φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον σύντροφο αλλά και ψυχαγωγικές στιγμές!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά και να πάρεις χαρά μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρετε με τον σύντροφο να ισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά κι ουσιαστικά βήματα που θα ευνοήσουν τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και πιθανόν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, που καιρό τώρα επιδίωκες! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, μέσα από φλερτ, γνωριμίες, συναναστροφές κι εξόδους! Γενικά, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τη σχέση σας!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, προσπάθησε να μη διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε οπωσδήποτε ζήλιες και καταπίεση! Αντ’ αυτού φτιάξε το ιδανικό ερωτικό σκηνικό για ‘σένα και τον σύντροφό σου κι απολαύστε μαζί ρομαντικές και καυτές στιγμές πάθους! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου κι η αυξημένη σου γοητεία θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, με μεγαλύτερη ευκολία τώρα!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα γεμίσει ρομαντισμό, μαγικές ερωτικές στιγμές κι ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου! Γενικά, η σχέση σας αλλά κι η ψυχική σας ένωση θα ενδυναμωθεί κι ίσως κάνετε ένα σπουδαίο βήμα παρακάτω! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη, ρομαντική, συναισθηματική σχέση!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνισή σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τον περίγυρό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά ουσιαστικά με το ταίρι σου κι αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σου δείξει με κάποιον τρόπο το κρυφό του πάθος για σένα!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο τυχερές κι ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς κι έχεις ως στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσου ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αμέτρητες κατακτήσεις και θαυμαστές και το φλερτ δεν έχει σταματημό! Μία καυτή αλλά και τρυφερή γνωριμία έρχεται τώρα! Ετοιμάσου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία κι επιτέλους σιγουριά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές, πληρότητα, αφοσίωση από τον σύντροφο, καθώς και τρυφερές πράξεις και λόγια από εκείνον! Όλα βελτιώνονται ουσιαστικά! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, χάρη στο σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή έχεις σκοπό με μία σου μόνο λέξη! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ο σύντροφός σου σού φέρεται με τον καλύτερο τρόπο κι απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς ή πιθανόν μια νέα συναρπαστική γνωριμία!

Πηγή