Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

Μια μέρα που δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε υποχρεώσεις και να κλειστούμε στο γραφείο. Ο νους ταξιδεύει σε έρωτες και τόπους. Χαλαρώνουμε και το απολαμβάνουμε.

Κριός

Κριάρι μου τις τελευταίες μέρες τείνεις να γίνεις κάπως σκληρός κι άδικος κι ειδικότερα με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Να το προσέξεις γιατί κι οι άλλοι έχουν τα όριά τους και δεν αποκλείεται καθόλου να βρεθείς μόνος σου να τα πίνεις σ’ ένα μπαρ. Προσπάθησε ν’ αναπτύξεις λίγο περισσότερο το κριτήριο του ακροατή κι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Ταύρε βρίσκεσαι σε μια νιρβάνα ηρεμίας και γαλήνης, τίποτα δε σε αγγίζει, τίποτα δε σε προβληματίζει, τα λουλουδάκια άνθισαν, οι παραλίες γεμίζουν, τα κοκτέιλ πάνε κι έρχονται κι εσύ δε βλέπεις την ώρα ν’ απολαύσεις το καλοκαίρι και το φλερτ που φέτος σε θέλει, σε θέλει πολύ!

Δίδυμοι

Διδυμάκι είσαι σε περίοδο αλλαγών που ούτε κι εσύ δεν ξέρεις καλά καλά αν σ’ ευχαριστούν ή όχι. Αλλάζεις γνώμη διαρκώς, μια εσωτερική μάχη ανάμεσα σε όσα θες κι όσα θες περισσότερο. Κουλουβάχατα.
Θα τη βρεις την άκρη, αλλά όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος μην περιμένεις και πολλά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο λογισμός σου τρέχει σε μελλούμενα και περασμένα κι οι γύρω σε κατηγορούν για αδιαφορία και λένε ότι είσαι στον κόσμο σου. Δεν έχουν κι άδικο εδώ που τα ‘λεμε αλλά πώς να σε κατηγορήσουμε και σένα και τη φαντασία σου, που βρίσκεστε σ’ έξαρση; Κοίτα μόνο να φύγεις σιγά σιγά απ’ τις σκέψεις και να περάσεις και στις πράξεις.

Λέων

Χάος και μπέρδεμα και στη ζωή σου και στο μυαλό σου και στο σπίτι σου ακόμη Λέων μου. Με δυο λόγια, καλά ξεμπερδέματα. Σε βαραίνουν οι ευθύνες, σε αγχώνουν οι προθεσμίες, αλλά σε φορτίζουν κι οι προσωπικές σου απαιτήσεις, κυρίως απ’ τον εαυτό σου, που με δυο λόγια έχεις χάσει τον ύπνο σου. Βαλεριάνες και χαμομηλάκια Λιοντάρι μου.

Παρθένος

Παρθένε μου νομίζω ότι καταβάθος ξέρεις κι εσύ πως οι ανοιχτές παρτίδες με το παρελθόν, μπορούν με μεγάλη ευκολία να προκαλέσουν ζημιά στο μέλλον. Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν. Δεν απαντάμε σε μηνύματα, δε λέμε ναι σε συναντήσεις, δεν αφήνουμε να μας προκαλούν και κυρίως δεν προκαλούμε εμείς. Αλλιώς το τρώμε το κεφάλι μας και δε βγάζουμε μόκο.

Ζυγός

Ζωάρα κάνεις Ζυγέ τον τελευταίο καιρό παρά την γκρίνια σου ώρες ώρες. Ο ήλιος σ’ έχει χτυπήσει κατακούτελα, το σεξαπίλ σου βαράει κόκκινα κι εσύ σήμερα έχεις οίστρο. Οίστρο για κουβέντες, σχέδια, ιδέες, δουλειές ακόμα και μετακομίσεις. Δεν κρατιέσαι!

Σκορπιός

Σκορπιέ το σεξ που είναι το δυνατό σου στοιχείο δεν μπορεί να σε ξελασπώνει πάντα κι από όλα τα ζητήματα. Κι ούτε λύνονται όλα μ’ ένα καλό κρεβάτι. Καμιά φορά χρειάζεται και κουβέντα, και συγγνώμη, και χρόνος, και κατανόηση. Δυστυχώς σήμερα θα το μάθεις κι όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Νεύρα, νεύρα, νεύρα. Ανάσες, ανάσες, ανάσες. Ξέρω ότι πιέζεσαι σήμερα, αλλά δε θα βγει αλλιώς η μέρα. Ούτε θα ωφελήσει το να προσπαθείς να εξηγήσεις σε άτομα με παρωπίδες, ούτε το να φτάσεις μόνος τις καταστάσεις στ’ άκρα. Ένα μυστικό: Μη δίνεις περισσότερη αξία σε καταστάσεις από όση όντως έχουν. Να δεις, όλα θα φτιάξουν.

Αιγόκερως

Ακόμη κι εσύ ο ορθολογιστής σήμερα ένα πράγμα έχεις κυρίως στο νου. Έναν έρωτα. Έναν έρωτα να σε συνεπάρει, να σε ξεσηκώσει, να ‘ρθει να τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Και θα ‘ρθει. Αρκεί να βγεις απ’ το σπίτι, τη βολή και το πρόγραμμά σου. Κι αρκεί να χαμογελάσεις και λιγάκι επιτέλους.

Υδροχόος

Έχεις απορίες τον τελευταίο καιρό και το χειρότερο είναι ότι δεν τις εκφράζεις και πουθενά μιας και σ’ έχει πιάσει πάλι το πείσμα σου το μουλαρίσιο που σκάει άνθρωπο. Η καλύτερη λύση όταν μας βασανίζει μια ερώτηση, είναι να ρωτήσουμε απευθείας αυτόν που μπορεί να μας δώσει την απάντηση που ψάχνουμε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για ερωτήσεις.

Ιχθείς

Ψαράκι μου ζηλεύουν όλοι τη νιρβάνα σου γι’ αυτό κι έχουν βαλθεί να σ’ αναστατώσουν. Μη μασάς, συνέχισε να είσαι αισιόδοξο και χαρωπό. 
Σήμερα η μέρα σ’ επιβραβεύει με νέα απρόσμενα κι ευχάριστα. Έχε αυτιά και μάτια ανοιχτά, για να τ’ ακούσεις και να τ’ αξιολογήσεις.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.