paul2074

Μάλλον λίγο βαριά η σημερινή Τρίτη, αφού με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν έχουμε πολλά κέφια κι ανεμελιά, αλλά επικεντρωνόμαστε σε δουλειά, πρακτικά θέματα κι οικογένεια!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις άμεσες αντιδράσεις σου αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις, λόγω της αυξημένης σου διαίσθησης κι οξυδέρκειας! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, διότι ο σύντροφός σου θα απογοητευτεί με την ψυχρή κι απόμακρη συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητά σου, διατηρώντας την καλή σου κοινωνική εικόνα, αν θες να πετύχεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα κι ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον χρόνο, ώστε να επιδιώξεις μία εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου για την επίλυση θεμάτων της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς περιπέτεια κι ανεμελιά και φλερτάρεις χωρίς σταματημό! Η συμπεριφορά αυτή, ωστόσο, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού κι όχι ουσιαστικού χαρακτήρα!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα απόφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες κι ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των γύρων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από τη σεξουαλική εύνοια της ημέρας, που θα φέρει παθιασμένες καυτές στιγμές, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να προκαλείς καβγάδες για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο, ο ερωτισμός κι η γοητεία που εκπέμπεις, θα φέρουν αξιόλογες, γοητευτικές κι ουσιαστικές κατακτήσεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και τα μαθήματα που σου έχουν δώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο μέσω της επικοινωνιακής οδού, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η ομορφιά και το στιλ, παρά ο χαρακτήρας κι η προσωπικότητα του άλλου. Πιθανόν, όμως, αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερη επιτυχία.

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν συγκεκριμένο σκοπό σου, τον οποίο έχεις πολλές πιθανότητες να τον πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα μέσα από τον χώρο της δουλειάς, γιατί εκτίθεσαι χωρίς λόγο! Αν είσαι δεσμευμένος, στέκεσαι σχολαστικά σε ανούσιες λεπτομέρειες, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως όσον αφορά την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, αντί να δώσεις σημασία σε πιο ουσιαστικά πράγματα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα, το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό, έπαρση και παράλογη δραματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σήμερα ανανεώνει την ερωτική σου ζωή κι η καθημερινότητά σου χρωματίζεται από συναίσθημα, επιθυμία, έλξη, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και διεκδίκηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική τύχη μπορεί να σου δώσει πολλές στιγμές πάθους και ρομαντισμού με τον σύντροφό σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις κι οικιακά θέματα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσες πολλές υποχωρήσεις στη σχέση σου, σε σημείο ορισμένες φορές να αδικείς τον εαυτό σου! Κάνε άμεσα μία ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το παρελθόν σου και να μην παρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες που σε πληγώνουν ξανά και ξανά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να θυμάσαι πως δε χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου, αφού η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς, χαλαρούς ρυθμούς! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν σίγουρα φλερτ, γνωριμίες κι ερωτικές επικοινωνίες που θα σε ανανεώσουν και θα φτιάξουν το κέφι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ταυτίζεσαι με τις απόψεις του συντρόφου, γεγονός που διορθώνει όλα τα μεταξύ σας προβλήματα! Ήρθε η στιγμή να κατανοήσει ουσιαστικά ο ένας τον άλλον!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα δώσεις αρκετή έμφαση και βάρος στα κεκτημένα σου, όπως και στις υλικές σου κτήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει ποικιλοτρόπως να διορθώσει τα κακώς κείμενα, να επαναφέρει την ηρεμία και την αρμονία στη σχέση σας και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν περίμενες καν, θα σου δώσει τα πρώτα δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα και την αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα και να σε παρασύρουν σε γκάφες! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε την ειλικρινή κι άμεση στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου, χωρίς όμως να τον προσβάλλεις ή να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου αλλά και το ένστικτο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις τώρα, αφού η δοτικότητά σου κι η φροντίδα σου προς τον σύντροφο μπορεί να βελτίωσαν κάποια πράγματα στη σχέση σας, αλλά νιώθεις παράλληλα ότι τα εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα νέες γνωριμίες και φλερτ, πριν αποδείξουν με πράξεις την αξία τους!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά κι ενθουσιασμό! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε όσο μπορείς τις προκλητικές και νευρικές αντιδράσεις σου απέναντι στον σύντροφό σου, διότι ο τσακωμός είναι πολύ κοντά, αν δε συγκρατηθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί εδώ και καιρό, να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιο άτομο, αλλά σήμερα, ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα νέο πρόσωπο!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!