Σήμερα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης, στο τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων! Η μέρα μας είναι γεμάτη από συναισθηματική υπερβολή, γιατί υπάρχουν καταστάσεις που κάνουν τον κύκλο τους και τελειώνουν. Σημαντικό όμως είναι να προσέξουμε τις πράξεις μας και να κινηθούμε πιο λογικά και μελετημένα! 

 

Κριός

Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καλυτερέψεις την σχέση σου. Εσύ που ακόμη κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου εγγυώμαι πως με τις καλές πλανητικές επιρροές κάτι καλό θα γίνει.

 

Ταύρος

Μην φοβηθείς τις αλλαγές για το καλό σου είναι. Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία.

 

Δίδυμος

Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Εσύ που δεν βρει ταίρι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ζυγό θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Λέων

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Την σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου η διάθεση σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα την σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

 

Ζυγός

Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο κινήσου γρήγορα και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. Χρειάζεται να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση και έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ.

 

Τοξότης

Μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και βγάλε τον ρομαντισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο ο Άρης στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Σήμερα άφησε τους εγωισμούς στην σχέση σου και μίλησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

 

Υδροχόος

Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Το έχεις ανάγκη. Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τις τόσο πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις.

 

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι αξιόλογο ο Άρης από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει και θα σου χαρίσει την γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή