Εξάγωνο Άρη-Ερμή σήμερα και οι στόχοι μας γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να τους διεκδικήσουμε με ορμή, ειλικρίνεια, ταχύτητα, ζωντάνια, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα και επικοινωνιακή δράση! Οι πιο τυχεροί; Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα που έχουν γενέθλια το 2ο δεκαήμερο!

 

Κριός

Με τον Ερμή στον Τοξότη, δέχεσαι πλανητική εύνοια και απολαμβάνεις την εκτίμηση υψηλά ιστάμενων προσώπων που σε στηρίζουν και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

 

Ταύρος

Η ψυχική σου ηρεμία αποκαθίσταται πλήρως και απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα βελτιωμένη καθημερινότητα. Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Δείξε λίγη περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων και θα ολοκληρώσει θετικά το σκηνικό. Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις για να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

 

Καρκίνος

Σήμερα θετική η πλανητική όψη φέρνει στο δρόμο σου άτομα που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

 

Λέων

Η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να μην αμελείς για την ξεκούρασή σου. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Και με τον Άρη στο ζώδιο σου η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου για να έχει συνέχεια.

 

Παρθένος

Είναι μία εξαιρετικά τυχερή περίοδος κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και προώθηση δημιουργικών δραστηριοτήτων. Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις την σχέση σου.

 

Ζυγός

Η αίσθηση αναγέννησης σε βοηθάει να βελτιώσεις σημαντικά θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, ακίνητη περιουσία και να διευθετηθούν όλα με θετικά αποτελέσματα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η σχέση σου διέρχεται κάποια κρίση. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι τον ενοχλεί.

 

Σκορπιός

Η εύνοια των πλανητών συνεχίζεται με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων όπου σου χαρίζει ικανοποιήσεις σε επίπεδο συνεργασιών, δικτύωσης αλλά και τεράστια άνοδο της κοινωνικής σου ζωής. Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

 

Τοξότης

Η εύνοια του πλανητικού συστήματος διευκολύνει συμφωνίες, ενισχύει την κοινωνικότητα σου και σε φέρνει σε επαφή με άτομα κατάλληλα για σένα. Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Όλο το παρασκήνιο συμβάλλει θετικά στη δυνάμωση των συνθηκών που θα βοηθήσουν όλο το ερχόμενο διάστημα να πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς, αρκεί να μην αμελήσεις τη συνέπειά σου στο πρόγραμμα που έχεις ήδη φτιάξει. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Υδροχόος

Προσπάθειες του παρελθόντος βρίσκουν αναγνώριση τώρα και αποδίδουν. Θετικές επιρροές ευνοούν συνεργασίες, επενδύσεις, ρυθμίσεις υποχρεώσεων από το παρελθόν και βελτιώνουν τις προσωπικές σχέσεις. Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό.

 

Ιχθύς

Το σκηνικό στην οικογένεια βελτιώνεται και οι δεσμοί γίνονται πιο ουσιαστικοί και ικανοποιητικοί. Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

 

Πηγή