Μπορεί η Αφροδίτη να μην κινείται πλέον φαινομενικά Ανάδρομα, όμως την σκυτάλη της Ανάδρομης πορείας παίρνει τώρα ο Ερμής στον Τοξότη, δίνοντας ευκαιρίες επικοινωνίας με πρώην έρωτες για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!  Ωστόσο, χρειάζεται από όλους προσοχή σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις!

 

Κριός
Από σήμερα, Κριέ, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κι αυτό θα φέρει προβλήματα στην επικοινωνία σου. Θα έχεις έντονη ανάγκη να μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σκέψεις και προβληματισμούς για τις κοινωνικές αξίες. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην επιβάλλεις στους άλλους τις απόψεις σου. Είναι μια μέρα, την οποία πρέπει να περάσεις κατά το δυνατόν ουδέτερα. Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, σήμερα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς περισσότερο.

 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αρκετές ιδέες και θα υλοποιήσεις πάρα πολλά πράγματα για το μέλλον. Ο Ερμής βέβαια ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει καθυστερήσεις που δεν περιμένεις. Κάποιο άτομο δικό σου θα θέλει να σε βοηθήσει και να βάλει σε μία τάξη τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε σε ό,τι κάνεις αυτή την περίοδο, οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να γίνονται βήμα – βήμα. Η μέρα σου, Ταύρε, θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, οπότε θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

Δίδυμος
Η φύση του ζωδίου σου, Δίδυμε, είναι να γίνονται όλα γρήγορα. Σήμερα που ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ανάδρομη πορεία του, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που δεν περιμένεις. Η έντονη ανάγκη σου να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου δεν είναι ό,τι καλύτερο. Καλό είναι να περιμένεις λίγο και σίγουρα στην πορεία θα πραγματοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Οι πλανήτες, Δίδυμε, θ’ ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος
Η παρορμητικότητα του χαρακτήρα σου, Καρκίνε, κάνει έντονη την παρουσία του και σε σπρώχνει ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις που έχουν σχέση με τα οικογενειακά σου άτομα. Σήμερα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας έντονη ασυνεννοησία και προβλήματα που δεν περίμενες. Καλό είναι να ρίξεις λίγο τους τόνους, να είσαι δίπλα στα δικά σου πρόσωπα και να προσπαθήσεις να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Καρκίνε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, σήμερα θα βρεθούν ψηλά.

 

Λέων
Έχεις βρεθεί, Λέων, σ’ έναν κυκεώνα καταστάσεων, που σε καταπονεί ψυχικά και σωματικά. Σήμερα, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, οπότε καλό είναι οι κινήσεις σου ν’ αποδειχθούν μετρημένες, αφού θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία. Απόφυγε να παρεξηγηθείς με άτομα, που μπορεί να πουν πράγματα πάνω στα νεύρα τους χωρίς να τα σκεφτούν. Βρες κάποια ασχολία που να σου αρέσει, για να ξεχαστεί λίγο το μυαλό σου. Μπορείς σήμερα, Λέων, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε μαζί του κάποιες στιγμές, ερωτικά και όμορφα.

 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η ψυχολογία σου θα είναι λίγο πεσμένη – σαν να μην έχεις διάθεση ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε. Αυτό ευτυχώς δε θα κρατήσει πάρα πολύ. Από το πουθενά, το κοινωνικό σου περιβάλλον στέλνει ένα μήνυμα, που θα σε βάλει σε εγρήγορση για να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Η βοήθειά σου θα είναι πολύτιμη για τους άλλους, αλλά και σένα, που θα ξεχάσεις λίγο την κακή σου διάθεση. Δεν πρέπει, Παρθένε, να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, αφού μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.

 

Ζυγός
Η ανατολή της ημέρας, Ζυγέ, σε προδιαθέτει για αλλαγές που πιστεύεις ότι πρέπει να γίνουν. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις. Θα σου έλεγα να προσέξεις κάπως παραπάνω και ν’ αφήσεις τις υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις, για λίγο αργότερα. Σήμερα, ασχολήσου με φιλικά σου πρόσωπα, αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία ν’ ανταλλάξεις πληροφορίες, που θα είναι χρήσιμες για σένα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Ζυγέ, συνεχίζει να σε προικίζει με έντονο ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Εσύ, που έχεις μοναξιά ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι. Κινήσου γρήγορα, αφού σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

 

Σκορπιός
Οι δυνάμεις σου σήμερα θα είναι στο αποκορύφωμά τους, Σκορπιέ, και θα θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις στο έπακρο. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις κι επιθυμείς να τελειώσεις πάρα πολύ γρήγορα. Θα πρέπει όμως να σε προειδοποιήσω, ότι ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Γι’ αυτό απόφυγε να εκνευριστείς με κάποια θέματα, τα οποία μπορούν να λυθούν αργότερα. Η μέρα σου, Σκορπιέ, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

Τοξότης
Κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα, Τοξότη, σε έχουν ρίξει ψυχολογικά. Απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και ούτως ή άλλως θα φέρει τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι ισχυρές και μελλοντική σου επιτυχία θα αποδειχθεί πάρα πολύ μεγάλη. Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου όπως ακριβώς θέλεις.

 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, θα προκύψει μία συζήτηση με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου. Ο Ερμής όμως ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και φέρνει ασυνεννοησία. Σε συμβουλεύω ν’ αφήσεις τη συζήτηση αυτή για λίγο αργότερα, όταν εσύ θα έχεις περισσότερη ψυχραιμία αλλά και το άλλο το πρόσωπο θα μπορέσει να ακούσει καλύτερα τα επιχειρήματα που θα του δώσεις, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε. Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Αιγόκερε, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, ανάλαβε δράση, αρκεί να μη στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα από τις δραστηριότητες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Φρόντισε να βάλεις τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις λίγο αργότερα. Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, Υδροχόε μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

 

Ιχθύς
Αυτή τη μέρα, Ιχθύ, θα θέλεις να ολοκληρώσεις ένα κύκλο που τελευταία σε πιέζει και σου χαλάει τη διάθεση. Παρόλο που ο Ερμής σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, εσύ δεν πτοείσαι, αφού οι συζητήσεις που θα κάνεις, θα είναι ξεκάθαρες και θα βάλουν τα πράγματα σε μία λογική σειρά. Φρόντισε ν’ ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Πολλά πράγματα, Ιχθύ, που μέχρι σήμερα που σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν σήμερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της κοινής σας ζωής.

 

Πηγή