Η σημερινή μέρα απαιτεί τα εξής τρία χαρακτηριστικά και τα απαιτεί και σε μεγάλες δόσεις: Διπλωματία, λογική και υπομονή. Μέρα είναι θα περάσει.

Κριός

Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα τις οποιεσδήποτε ξαφνικές επιθυμίες σας για να ρισκάρετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας. Η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να αποδειχτεί καταστρεπτική για την οικονομική σας ασφάλεια με επέκταση ακόμα και στις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον. Αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο σήμερα περιορίζοντας τις ανάγκες σας ή τις επιθυμίες σας σε πράγματα που τα γνωρίζετε καλά και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για το μέλλον όταν οι συνθήκες θα σας επιτρέπουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Ταύρος

Σήμερα είναι καιρός, να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες σας υποθέσεις, τα λογικά στηρίγματα και τους περιορισμούς της σκέψης σας. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ωστόσο, όταν παίρνετε πρακτικές αποφάσεις, σε όλα ζητήματα. Λάθος αποφάσεις, βασισμένες σε ανεπαρκείς πληροφορίες και παρεξηγήσεις, είναι πολύ πιθανές αυτές τις ημέρες. Ακόμα κι αν το ένστικτό σας είναι πολύ δυνατό, πολύ συχνά δεν μπορείτε να δείτε, πιο είναι το σωστό και θα παρεξηγείτε τους άλλους με ευκολία.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια δύσκολη ημέρα για σας. Η έντονη επιθυμία σας για να σπάσετε την καθημερινότητα ή να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο ή στον τρόπο ζωής σας θα μπλοκάρεται από καταστάσεις οι οποίες πολλές φορές θα βρίσκονται έξω από τον έλεγχό σας. Γι’ αυτόν τον λόγο επιθυμία σας να σπάσετε την καθημερινή ρουτίνα και να στραφείτε σε καινούργια ενδιαφέροντα θα γίνει πολύ πιο έντονη σήμερα. Πολλά πράγματα όπως φαίνεται θα αλλάξουν στη ζωή σας χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τις αιτίες ή να καταβάλλετε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Καρκίνος

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε από τις καταπιεσμένες συναισθηματικές καταστάσεις και να αρχίσετε να εκφράζετε ανοιχτά τα αισθήματά σας και τις απόψεις σας στους άλλους σήμερα. Είναι πολύ καλή ημέρα για να κάνετε οριστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Για παράδειγμα αν σχεδιάζατε από καιρό να ξεκινήσετε κάποια καινούργια δουλειά ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα αποφασίστε το σήμερα.

Λέων

Η ικανότητά σας να χειρίζεστε πρακτικά πράγματα είναι σε χαμηλό επίπεδο, αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να ερεθίσετε την φαντασία σας και τις πνευματικές σας φιλοδοξίες κι όχι για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά πρακτικές υποθέσεις. Αν έχετε κάποια ευαισθησία στο να πίνετε υπερβολικά, να βουτάτε σε εξαρτήσεις και να συμπεριφέρεστε υπερβολικά παρορμητικά, προσπαθήστε να το αποφύγετε σήμερα. Μπορείτε πολύ εύκολα να βρεθείτε σε μια μπερδεμένη κατάσταση. Κι αυτό δεν το θέλετε, ε;

Παρθένος

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι κρίσιμα σημαντικές για σας αυτή την ημέρα. Επειδή η ανάγκη για ελευθερία και ένταση είναι πολύ δυνατή, είστε περισσότερο πρόθυμοι να γίνετε πρωτοπόροι και τολμηροί. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ακόμα και αν δεν επιχειρήσετε να κάνετε μια αλλαγή πολύ πιθανό να συμβεί ούτως ή άλλως. Στα ερωτικά σας μια σχέση φαινομενικά αταίριαστη, εσάς θα σας αναστατώσει και θα αποδειχτεί ότι έχει πολύ μεγαλύτερη προοπτική από αυτή που αρχικά έδειχνε να έχει.

Ζυγός

Μια θαυμάσια μέρα για να λήξετε ιστορίες του παρελθόντος που δείχνουν να σας ταλαιπωρούν ακόμα, κυρίως λόγω της μπερδεμένης φύσης τους. Ξεκαθαρίσματα από ερωτικά τρίγωνα και καταστάσεις μετέωρες είναι απαραίτητα και επιτέλους τολμήστε τα. Σε γενικές γραμμές αισθάνεστε αποφασιστικότητα, ευεξία και δυναμισμό, κάτι που θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές και θετικές λύσεις.

Σκορπιός

Σήμερα νιώθετε πίεση από παντού. Από το οικογενειακό, φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον σας, που δείχνει να έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. Μην επιτρέψετε σε σχόλια τρίτων να σας χάλουν τη διάθεση είτε να παρέμβουν στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Επιχειρηματολογήστε υπέρ των δικών σας επιθυμιών σε τυχόν συζητήσεις αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις όσο μοιραίες κι αν δείχνουν.

Τοξότης

Mια θετική ημέρα για ερωτικές σχέσεις. Αν είστε σε σχέση, τότε βλέπετε το πάθος να πρωταγωνιστεί κι αυτή να παίρνει τα πάνω της. Αν ξεκινήσετε κάποια ερωτική σχέση σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να αποδειχτεί κάτι αξιόλογο σαν αυτό που περιμένετε εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, αφήστε λιγάκι άκρη τουλάχιστον για σήμερα, τη συνηθισμένη σας καχυποψία κι αφεθείτε στο συναίσθημα.

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα να είναι πιο κατάλληλη ημέρα για να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη αίσθηση υπομονής σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο της ζωής σας. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας ή τις υπερβολές σήμερα. Μόνο προβλήματα μπορείτε να δημιουργήσετε με μια τέτοια συμπεριφορά.

Υδροχόος

Σήμερα είστε πιο αυστηροί από ότι συνήθως, γεγονός που δεν αποκλείεται να σας κάνει κάπως αφοριστικούς και σκληρούς με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να μπείτε στα παπούτσια του άλλου, πριν ξεκινήσετε απλώς να εξαπολύετε κατηγορώ. Ειδικά στα ερωτικά σας, χρειάζεται ακόμη και τα παράπονα ή τα προβλήματα, να τα εκφράσετε με έναν τρόπο πιο διπλωματικό αν δε θέλετε να δείτε το ταίρι σας να κλείνει πόρτες πίσω του.

Ιχθείς

Σταθερότητα, εγκράτεια και συνεργασία είναι το κλειδί αυτής της ημέρας. Αισθάνεστε ότι η υποστήριξη από τους άλλους είναι πολύ σημαντική για σας σήμερα. Οποιεσδήποτε συμφωνίες γίνουν σήμερα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα αποκτήσουν μεγάλη αντοχή μέσα στον χρόνο, δηλαδή θα έχουν μακριά χρονική διάρκεια. Θα αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας, τις αποφάσεις σας και ίσως περισσότερο κριτικοί και αντικειμενικοί απέναντι στις πράξεις των άλλων.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.