Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα δοκιμασιών η σημερινή κι εδώ θα φανεί ποιος αξίζει να μείνει δίπλα σας και ποιος όχι. Παρατηρήστε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και ίσως εκπλαγείτε από αυτούς θα μείνουν τελικά.

 

Κριός
Αισθάνεστε δημιουργικοί, έχετε όρεξη για δουλειά και προσπαθείτε να επανορθώσετε για κάποιες μέρες που ήσασταν off. Όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, ακούτε τα προβλήματα των άλλων και είστε εκεί γι’ αυτούς. Σας εμπιστεύονται κι έρχονται σ’ εσάς για κάποια προβλήματά τους κι αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως.

 

Ταύρος
Οι επαγγελματικές σχέσεις και συναντήσεις ευνοούνται σήμερα. Μια ημέρα που οι σύντομες αισθηματικές περιπέτειες στην ζωή σας είναι πολύ πιθανές. Οι ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας ή κάποια σχέση σας δε θα λείψουν. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο συνεπείς μπορείτε να είστε σήμερα.

Δίδυμοι
Τα αισθήματά σας θα περάσουν μέσα από μία εξωπραγματική κρίση ή δοκιμασία.Έχετε ευαίσθητα νεύρα και κάνετε λανθασμένες επιλογές οι οποίες οδηγούν σε αισθηματική απογοήτευση. Αν έχετε μια δική σας δουλειά ή ενασχόληση θα βρεθείτε στην ανάγκη να κάνετε κάποιες σημαντικές περικοπές από τα έξοδα, σε μια προσπάθεια να προλάβετε κάποια μορφή απώλειας στο άμεσο μέλλον.

 

Καρκίνος
Η αίσθηση ότι εμποδίζεστε ή μπλοκάρετε την ενεργητικότητά σας θα είναι έντονη σήμερα. Γίνετε υπομονετικοί ή προσπαθήστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανοχή, τουλάχιστον στις υποθέσεις που σας αφορούν άμεσα ή βρίσκονται μέσα στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να δουλεύετε κάτω από σιωπηλές συνθήκες ή τουλάχιστον να μην ανακατεύετε άλλους στις δουλειές σας σήμερα.

Λέων
Κοινωνικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και η διασκέδαση σας απασχολούν αυτή την ημέρα. Νιώθετε όμορφα και αρκετά δυνατοί στο να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν ανοδική πορεία αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αισιοδοξία και να προχωρήσετε σε υποχρεώσεις που αργότερα δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Καλή ημέρα για να δημιουργήσετε μια σχέση ή αν έχετε κάποια να τη νομιμοποιήσετε.

Παρθένος
Μετά από μια ημέρα δυσκολιών σε σχέση με την ενασχόλησή σας, την εργασία σας ή κάποιων προβλημάτων υγείας σήμερα έρχεται η σειρά της αξιολόγησης και τακτοποίησης των προσωπικών σχέσεων. Η αλληλεπίδραση και η διαίσθησή σας θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια προσωπική προκατάληψη για κάποιους άλλους.

Ζυγός
Απογοητεύσεις, σκληρότητα ή ακόμα και η ανάγκη να πάρετε κάποιες κρίσιμες αποφάσεις παρουσιάζονται έντονες σήμερα στη ζωή σας. Οι άλλοι δεν είναι επιδεκτικοί στις ιδέες και πιθανό να μην εκφράζουν κανένα ενδιαφέρον για τις υποθέσεις σας. Αυτή ίσως είναι κατάλληλη στιγμή για να αυξήσετε την αυτάρκειά σας και να προσπαθήσετε να απομακρύνετε τα άχρηστα πράγματα και καταστάσεις από την ζωή σας.

Σκορπιός
Αν αισθάνεστε μόνοι ή θα θέλατε να έχετε περισσότερους φίλους, είναι μια θαυμάσια ημέρα για να βγείτε απ’ το σπίτι και να συναντήσετε καινούργιους φίλους. Γίνετε μέλος μιας λέσχης, παρακολουθείστε μια συνάντηση ή ένα κοσμικό γεγονός. Θα συναντήσετε ανθρώπους των οποίων η παρέα θα σας ευχαριστήσει. Είναι ανάγκη να επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας λίγο σήμερα και να σπάσετε τις παλιές συνήθειες που σας κρατούσαν κλεισμένους.

Τοξότης
Δυστυχώς, το βρίσκετε δύσκολο ν’ αποφασίσετε αν πρέπει να ακολουθήσετε τις νέες ευκαιρίες ή να σπρώξετε ακόμα περισσότερο για να γίνουν οι αλλαγές ή αν πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον παλιό οικείο τρόπο ζωής, τη ρουτίνα και το περιβάλλον σας. Η μια πλευρά σας είναι ανυπόμονη να κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές, έχετε κουραστεί από την ίδια παλιά ρουτίνα και τον τρόπο ζωής, θέλετε να ελευθερωθείτε και να κινήσετε τα πράγματα.

Αιγόκερως
Οι αισθηματικές σας σχέσεις γίνονται πιο έντονες σήμερα και αισθήματα ζήλιας πιθανό να εμφανιστούν αν έχετε ένα σύντροφο και τον θέλετε πάρα πολύ. Υπάρχει αυξημένη σεξουαλικότητα και είναι πιθανή η δημιουργία κάποιας σχέσης η οποία βασίζεται κυρίως επάνω σε σεξουαλική έλξη.

Υδροχόος
Οι επιλογές σας σε σχέση με κάποια σχέδιά σας ή την ενασχόλησή σας ίσως να αλλάξουν σήμερα ή να αναγκαστείτε να τις αναθεωρήσετε. Ο λόγος είναι πως αν και θα περάσετε μια ημέρα εύνοιας η οποία αποδίδει καρπούς που προέρχονται από προηγούμενες προσπάθειες κινδυνεύετε να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη σήμερα.

Ιχθείς
Αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο επιρρεπείς στην επιθετική συμπεριφορά, τις παράφορες αντιδράσεις και ίσως χάνετε εύκολα τον έλεγχό σας για ασήμαντους λόγους. Επίσης ίσως γίνετε περισσότερο ανυπόμονοι, βιάζεστε χωρίς λόγο, παίρνετε αποφάσεις γρήγορα, πράγμα το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις, άσχημα συναισθήματα ή και κάποιο ατύχημα. Με άτομα τα οποία μένετε ή είστε υποχρεωμένοι να περνάτε κάποιο χρόνο μαζί τους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έλθετε σε σύγκρουση ή αντιπαράθεση με δυσάρεστα αποτελέσματα και από τις δύο πλευρές.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.
 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.