Ήρθε η στιγμή να σοβαρευτούμε για το καλό μας! Το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μας δίνει λογική, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, ιδέες, λύσεις και σοφία! Οι πιο ευνοημένοι; Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, η αυτοεκτίμησή σου αυξάνεται κι αυτό προκαλεί εκδηλώσεις θαυμασμού από τον περίγυρό σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι επιτυχίες, οι κατακτήσεις κι οι θαυμαστές σου στον ερωτικό τομέα αυξάνονται σταθερά κι ουσιαστικά! Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα, για την έναρξη μίας νέας όμορφης σχέσης με έναν άνθρωπο που πραγματικά αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές αισθησιασμού με το ταίρι σου αλλά κι ερωτική πίστη από τον σύντροφό σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα θα φέρει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για το παρόν αλλά και μακροπρόθεσμα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε με τον σύντροφό σου να ανανεώσετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να χρειάζεται η σχέση σας. Η ανάγκη για σοβαρή και μόνιμη δέσμευση πιθανόν να φέρει μάλιστα την απόφαση μίας επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν να καταλήξει σε μία ουσιαστική σχέση που υπόσχεται μέλλον!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα επιφυλάσσει για σένα θετικές αλλαγές στη διάθεσή σου κι ανανεωμένη ψυχολογία! Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο στη σχέση σου επιτέλους ξεκαθαρίζει και ξέρεις πλέον πώς να κινηθείς κι εσύ κι ο σύντροφος! Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις, ιδίως με μια ερωτική ιστορία που είναι εδώ και καιρό το απωθημένο σου!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα, πολύ θετικό για ‘σένα, Τρίγωνο με τον Κρόνο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθουν ξαφνικά λύσεις για ερωτικά θέματα της σχέσης σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να κάνεις την αλλαγή και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Καλό θα ήταν, βέβαια, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Τρίγωνο με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει πολύ να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην κάνεις την αμαρτία με μια παρασκηνιακή, κρυφή ή απαγορευμένη σχέση, που τώρα σε παρασύρει! Παράμεινε αποφασισμένος να διατηρήσεις αγνή κι ειλικρινή τη σχέση σου για να έχεις κάτι πραγματικά πιο σοβαρό κι επιφανές, αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια αλλά πράξεις σε μία νέα γνωριμία που έρχεται!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο Ερμής σήμερα σχηματίζει ένα, απόλυτα θετικό για ‘σένα, Τρίγωνο με τον Κρόνο! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή όψη θα σου φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες, ουσιαστικό φλερτ κι ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε τώρα τη συζήτηση που θες εδώ και καιρό να κάνεις με τον σύντροφο, ιδίως αν η συζήτηση αυτή στοχεύει στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την ενδυνάμωση ενός γάμου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή  κάποιες βαθιές σκέψεις κι επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας απωθημένος θα σε απασχολήσει τώρα και κάποια γεγονότα που τον αφορούν θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα, παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις, αφού πια δεν αντέχεις τις τοξικές καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σεξουαλικός τομέας είναι αυτός που βελτιώνεται κι επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο σήμερα είναι απόλυτα θετικό για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου! Μία πρόταση, ένα μήνυμα ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος από ποτέ, όσον αφορά τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία ή την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, όπως ακριβώς σου ταιριάζει και την επιθυμείς.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Ερμής κι ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Τριγώνου, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ σε θέματα καθημερινότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις τέλος στα προβλήματα! Κάποια λάθη που έκανες στην ερωτική σου ζωή το τελευταίο διάστημα, τώρα βρίσκουν τη λύση και διορθώνονται μια για πάντα! Μην εγκαταλείπεις, λοιπόν, τις προσπάθειες κι απόβαλε εγωιστικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον, γιατί πιθανόν να εκτεθείς!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής κι ο Κρόνος, μπορείς να βρεις τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσεις όμορφα κι εποικοδομητικά μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες κι εξόδους! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, πάθος αλλά κυρίως σταθερότητα κι αλληλοκατανόηση! Βάλε τώρα, που έχεις την ευκαιρία, τις βάσεις που χρειάζεται ο δεσμός σου για τη μελλοντική του εξέλιξη! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει λύσεις κι εύνοια στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την ευκαιρία να λύσεις μία και καλή παλαιότερους προβληματισμούς της σχέσης σου με τον σύντροφο και, έτσι, θα απολαμβάνετε μαζί ουσιαστικά ευτυχισμένες στιγμές, μέσα στον δικό σας χώρο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη επανασύνδεση είναι τώρα εδώ! Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα βελτιώσεις, θα εξομαλύνεις και θα διορθώσεις σχέσεις κι επαφές με τους γνωστούς σου αλλά και με αδέρφια ή γείτονες! Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή θα σου ανοίξει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα «θέλω» σου και στα ιδανικά που έχεις για τα ζητήματα καρδιάς! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, διαπιστώνεις πως σε καλύπτει απόλυτα κι ουσιαστικά η σχέση σου με τον σύντροφο, τόσο συναισθηματικά όσο κι επικοινωνιακά!

Πηγή