Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί εντάσεις! Μην πιστεύεις όσα ακούς, αλλά και παράλληλα μη δίνεις τον λόγο σου, αν δεν έχεις τη σιγουριά ότι θα μπορέσεις να τον τηρήσεις! Οι Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου πρέπει να επιστρατεύσουν ψυχραιμία κι εντιμότητα!

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή Πανσέληνο στον Τοξότη, αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από νέα ή ειδήσεις που δε θα είναι βοηθητικές για τους στόχους και τους σκοπούς σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου, τις προσδοκίες, τα συμπεράσματά σου και κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ισχύουν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού τώρα διαψεύδονται κι εσύ απογοητεύεσαι ! Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για αποκλειστικότητα του συντρόφου σου σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν εντάσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στη διατήρηση και τη φροντίδα της ήρεμης και γαλήνιας καθημερινότητάς σου αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στον Τοξότη! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποφύγεις καβγάδες, κυρίως λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μετά από κάποια γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι, σε σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντί σου, στον Τοξότη, ορισμένα πρόσωπα, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και να σε φέρουν στα όριά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις ανάμεσα σε ‘σένα και τον σύντροφό σου ανατρέπονται κι η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα κι απόλυτη οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες, εκκρεμότητες κι άγχη! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα πρέπει τουλάχιστον προσωρινά να μην κάνεις κίνηση, γιατί θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές κόντρες ή διαμάχες με τον σύντροφό σου, κυρίως λόγω της επιμονής σου να κοιτάς ανούσιες λεπτομέρειες!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας κι ενθουσιασμού δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις οπωσδήποτε την υπερβολική σου τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καβγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’ άλλα ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου, αν δε θες να απογοητευτείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να προσέξεις πολύ θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις αλλά κι υποθέσεις του σπιτιού! Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετά θα είναι τα παράπονα κι η γκρίνια χωρίς λόγο στη σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πας στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω έξαρσης των αναμνήσεών σου! Σκέψου πολύ και κινήσου με γνώμονα τη λογική, διότι ενδεχομένως να πληγωθείς!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη, θα έρθουν κάποια προβλήματα ή κι αναποδιές σε επικοινωνίες. Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια κι ανούσιο φλερτ και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σήμερα, αφού το ολόγιομο φεγγάρι σε επηρεάζει κυρίως επικοινωνιακά κι ίσως κάνεις κάποια λεκτικά λάθη!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη ξυπνάει τώρα κάποιες ανασφάλειές σου, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που είχες στο ταίρι σου και πιθανόν να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να αισθανθείς απογοήτευση και συναισθηματική ανασφάλεια, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αφού δεν μπορείς να σιγουρευτείς, αν τελικά ενδιαφέρεται για ‘σένα το άτομο που σε θες!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τη σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος, ορισμένες από τις προσδοκίες που έχεις, για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν, αφού αυτό το άτομο, μάλλον θα σε απογοητεύσει λόγω κάποιων ψεμάτων του ή της αρνητικής συμπεριφοράς του, απέναντί σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με τον σύντροφο, γι’ αυτό παράμεινε ψύχραιμος κι ήρεμος, κάθε στιγμή!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση, προκαλώντας σου αρκετά άγχη. Αν είναι ελεύθερος κι ενδιαφέρεσαι για έναν παλαιό έρωτα ή για ένα άτομο που ανήκει αλλού, σκέψου καλά πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης. Το πιθανότερο είναι πως δε θα υπάρξει η ίδια ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε όσο μπορείς, παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείς!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Πανσέληνο σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα, δίνεις προτεραιότητα στις φιλίες σου, αλλά παράλληλα είσαι κι υπερβολικά απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις κι εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις, να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ έχεις το πάνω χέρι! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις κι επιθετικές ή επαναστατικές συμπεριφορές προς τον σύντροφό σου!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε προειδοποιεί για άμεση συνετή, λογική κι ώριμη συμπεριφορά! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από αποκαλύψεις και μη τήρηση κάποιων υποσχέσεων, η εμπιστοσύνη κι η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, θα κλονιστούν αρκετά και ίσως υπάρξουν καβγαδάκια! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα κι εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσουν!

Πηγή