Ετοιμαζόμαστε για εκρηκτικές και απρόσμενα δυσάρεστες καταστάσεις, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου του 3ου δεκαημέρου! Ευτυχώς που υπάρχει και το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που ξεπερνά προβλήματα και μας κάνει και χαμογελάμε ξανά, ειδικά αν είμαστε Πύρινοι ή Αέρινοι εκπρόσωποι του Ζωδιακού!

 

Κριός

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.  Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

 

Ταύρος

Οι καταστάσεις εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου θα οδηγήσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου.

 

Δίδυμος

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και να μάθεις από τα λάθη και τα πάθη σου. Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

 

Καρκίνος

Ξεκίνα λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μην δώσεις πολλή σημασία σε μικρά προβλήματα. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Λέων

Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Παρθένος

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.
Ζυγός

Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα και μην αφήσεις κανένα να μπει στον δρόμο σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά! Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

 

Σκορπιός
Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Τοξότης
Θα πρέπει  να προσέξεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος απωλειών από την έντονη αισιοδοξία – απόρροια της πιθανής μεγάλης ρευστότητας που θα έχεις. Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.
Αιγόκερως
Μην παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά, γιατί έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.
Υδροχόος
Έχεις πολλές και καλές ιδέες, και ακόμα και αν είναι υπεραισιόδοξες, ξέρεις ότι έχουν μία βάση και καλά κάνεις. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.
Ιχθύς
Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να δώσεις λύσεις με καλές προεκτάσεις – ίσως λίγο πιο φανταχτερές αλλά πάνω από όλα ικανοποιητικές. Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Πηγή