Ημέρα αλλαγών κι εκπλήξεων. Δοκίμασε με το να αιφνιδιάσεις τον εαυτό σου, να κάνεις αυτό που ποτέ δεν περίμενες. Χρειάζεσαι νέες εμπειρίες και δεν είναι κακό πού και πού να χάνεις τον έλεγχο.

 

Κριός

Κριέ μου, ακόμα κι αν θεωρητικά ζεις στο παρόν, έχεις αφήσει πίσω σου ανοιχτούς λογαριασμούς που συνεχώς σου χτυπούν την πόρτα. Όλες αυτές οι εντάσεις προέρχονται από βαθιά ριζωμένα συναισθηματικά μπλεξίματα με τον εαυτό σου. Δούλεψέ το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρελθόν.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, σε πιάνει ένας ρομαντισμός και μια τάση να κυνηγήσεις τα απωθημένα και να φλερτάρεις με την απογοήτευση, αλλά φίλοι και δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται κι έτσι προσγειώνεσαι ανώμαλα στην πραγματικότητα. Για καλό σου είναι, να ξεχαστείς και να σου περάσουν οι ιδέες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αμφιβολίες.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ψυχολογικά μπερδεμένος αναλώνεσαι σε σκέψεις και προβληματισμούς, όχι πάντα ρεαλιστικούς. Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζεις αυτά τα προβλήματα, μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά ζητάς απ’ τη ζωή σου και πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Στόχος.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι, σήμερα έχεις την τάση να παραμερίζεις τα αισθήματά σου για να εντείνεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά ζητήματα, αλλά κι αναγκαιότητες. Η φροντίδα των αμέσων ευθυνών και καταστάσεων που προκύπτουν στη δουλειά απαιτούν την προσοχή σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ωριμότητα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, έχεις άγχος για όσα σμβαίνουν κι όσα φοβάσαι πως θα συμβούν, κυρίως τα δεύτερα. Αποσυντονίζεσαι και χάνεις τον έλεγχο. Ξεσπά χωρίς λίγο σε δικούς σου ανθρώπους κι ενώ κάτι σου φταίει, δεν ξέρεις τι. Ηρέμησε και σκέψου τι θες πριν να είναι αργά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπερβολή.

 

Παρθένος

Παρθενάκι, είναι μια ημέρα πειθαρχίας, υπομονής και προσπάθειας, να δώσεις μορφή στις δημιουργικές σου παρορμήσεις, μια ημέρα περισσότερο κούρασης παρά έμπνευσης. Ίσως δεν εκφράζεσαι τόσο αυθόρμητα όσο παλιότερα. Σπάσε λίγο τα κουτάκια και βγες εκτός ελέγχου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πρόγραμμα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, είσαι πιο συγκεκριμένος στο τι θες και πιο συγκεντρωμένος στο να βρεις τρόπο για να το κατακτήσεις κι αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή. Επαγγελματικά σου ανοίγονται πόρτες και το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις και να μπεις. Στα προσωπικά θες ακόμα προσπάθεια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή η χρονική ημέρα είναι γενικά πολύ θετική γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σου και σε φέρνει σ’ επαφή με περισσότερες ευκαιρίες κι επιλογές. Είσαι πολύ λιγότερο περιορισμένος ή αγχωμένος και νιώθεις αισιοδοξία και θετικότητα γενικά κι αυτή σου επιστρέφεται.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, θέλεις να ανακαλύψεις τα κενά της ιστορίας και να λύσεις πολλές απορίες σου σε διάφορους τομείς της ζωή σου. Αναζητάς με επιμονή και μεγάλη επιθυμία να καταλάβεις τα κρυμμένα κίνητρα και τις αιτίες κάτω απ’ την επιφάνεια. Θέλεις να μάθεις τα πραγματικά αίτια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι, σε πνεύμα αλλαγών κι επαγγελματικών σημαντικών αποφάσεων σε βρίσκει η σημερινή μέρα. Η καριέρα σου κερδίζει μεγαλύτερη διάσταση νοήματος και σημασίας. Την αλλαγή αναζητάς και στα προσωπικά σου γι’ αυτό κι αναθεωρείς για ορισμένες επιλογές και παίρνεις νέες αποφάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, μπορεί να πιεστείς πάρα πολύ σήμερα για να αποκτήσεις τον τρόπο ζωής που τόσο έντονα επιθυμείς. Μπορεί να γίνεις επίμονος ή κυριαρχικός με τους άλλους, ή μπορεί να παθιαστείς τόσο που να φοβίσεις τους γύρω σου. Δώσε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποφασιστικότητα.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, μπαίνεις σε μία ευνοϊκή περίοδο  τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες καθώς και σημαντικές προτάσεις, που αν αξιοποιηθούν σωστά έχουν να φέρουν θεαματικά ευχάριστες αλλαγές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.