Μία αισιόδοξη και παιχνιδιάρικη Δευτέρα μας περιμένει με τη Σελήνη στον Τοξότη! Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς αλλά και του Αέρα σήμερα!

Κριός
Η απομόνωση που έχεις επιλέξει τελευταία, Κριέ μου, δε θα σου βγει σε καλό. Είσαι φύσει και θέσει κοινωνικό άτομο, οπότε αυτή σου η επιλογή έρχεται σε αντίθεση με την προσωπικότητά σου. Άλλαξε γραμμή πλεύσης, πριν οδηγηθείς στα χειρότερα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου κι άσε στην άκρη άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα, Ταύρε, ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα, οπότε πέτα τα προβλήματα ένα – ένα από πάνω σου, αρχίζοντας από τα πιο εύκολα και ανώδυνα. Η τακτική αυτή θα σου δώσει κουράγιο για τα πιο δύσκολα, ακόμη και γι’ αυτά που θεωρείς αξεπέραστα. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Δίδυμος
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμέ μου, καλό θα ήταν να τα κρύβεις. Δε χρειάζεται να γνωρίζουν οι άλλοι τα πάντα για τον ψυχισμό σου, αφού έτσι έχουν όπλα εναντίον σου. Θα σε «πατήσουν» σε αδύναμο σημείο και θα πονέσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να λες λίγα και να δείχνεις λιγότερα. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να παρασυρθείς και να τον πιέσεις.

Καρκίνος
Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εντάσεις. Μια δεύτερη, πιο ψύχραιμη ματιά θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Η βιασύνη κι η υπερβολή μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου και να οδηγηθείς σε αδιέξοδο. Τα αισθηματικά σου, σήμερα θα είναι στάσιμα. Αν όμως εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, η μέρα θα έχει και όμορφες στιγμές.

Λέων
Έχεις πληγωθεί από κάποια άτομα, Λέων μου, κι έχεις στεναχωρηθεί πολύ. Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα. Βάλε σε μια τάξη τις σκέψεις σου, ειδικά γι’ αυτά που σε πείραξαν, και κάνε μια συζήτηση με όλους αυτούς που σ’ ενόχλησαν. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα γίνει πιο σταθερή.

Παρθένος
Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, Παρθένε. Πολλές φορές, με την υπερβολική ματιά σου φαντάζουν πιο δύσκολα απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να τα συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι. Μια δεύτερη γνώμη πάντα βοηθάει. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν αντιπαραθέσεις μαζί του. Προτίμησε να αναδείξεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Ζυγός
Η υπομονή είναι ένα σημαντικό προτέρημα για τον άνθρωπο, Ζυγέ μου. Η μέρα δεν είναι καλή για βιαστικές κι ανυπόμονες κινήσεις. Χαλιναγώγησε λίγο τον παρορμητισμό και τα λεγόμενά σου. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μετανιώσεις για επιλογές σου. Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν θ’ αλλάξουν, αφού θα εισπράξεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας.

Σκορπιός
Σου έταξαν πολλά, Σκορπιέ, κι έχεις ενθουσιαστεί, όμως δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Άλλωστε ο λαός μας λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι». Η μετρημένη αισιοδοξία είναι καλή, όχι όμως κι η υπερβολή της. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και κάνε το να νιώσει, ότι ακόμη κι όταν λες δυσάρεστα πράγματα, εσύ παραμένεις κοντά του.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα, Τοξότη, είναι καλή για να διευθετήσεις και να κλείσεις μια εκκρεμότητα από το παρελθόν. Μη διστάσεις να το κάνεις. Άλλωστε, μόνο όταν τακτοποιείται το παρελθόν, υπάρχει ελπίδα για ν’ ανοίξουν πόρτες στο μέλλον. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις σε άλλους τομείς θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα από πλευράς του.

Αιγόκερως
Η μέρα είναι καλή, Αιγόκερε, για κάποιες συναντήσεις από τα παλιά. Η όποια επανασύνδεση όμως έχει τα κέρδη, αλλά και τα κόστη της. Εσύ πρέπει να ζυγίσεις τα πράγματα και να επιλέξεις, τι θέλεις να κερδίσεις και τι αντέχεις να χάσεις. Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που φαίνεται να έχεις αυτές τις μέρες.

Υδροχόος
Οι τελευταίες δυναμικές σου κινήσεις, Υδροχόε, έχουν ενοχλήσει κι έχουν παρερμηνευτεί από κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να τις ξεκαθαρίσεις και να τους δείξεις, πως δεν είχαν στόχο την αντιπαλότητα. Έχεις κάποια ερωτηματικά από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό είναι να μην του δείξεις με τη στάση σου, πώς συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Ιχθύς
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ιχθύ, να πείσεις ή να επιβληθείς στους άλλους, διαφορετικά θα βρεθείς σε μεγάλη έκπληξη από τις αντιδράσεις τους. Οι προθέσεις σου μπορεί να είναι καλές, όμως οι άλλοι δεν το βλέπουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα εχθρικό κλίμα. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως, ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, καθώς αυτή η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Πηγή