Δώστε σημασία στα μικρά πράγματα και θα δείτε πως αυτά μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους. Αφήστε τυχόν ενδοιασμούς κατά μέρος και τολμήστε αυτό που τόσο καιρό σας προβληματίζει.

 

Κριός
Μια εσωτερική ανάγκη για περιπέτεια, ένταση ή κάποια μορφή διασκέδασης σας ωθεί να ακολουθήσετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα. Αν η δουλειά σας είναι κουραστική, χωρίς κάποιο ειδικό ενδιαφέρον για σας τότε αυτή την ημέρα θα αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα προς την αλλαγή.

Ταύρος
Να αναλύετε προσεκτικά και να επανεξετάζετε όλα τα ζητήματα. Αν φανεί ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση παρεξήγησης ή μπερδέματος, χρησιμοποιήστε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να σιγουρευτείτε, πως όλα είναι εντάξει. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγετε πολλά προβλήματα, που σε άλλη περίπτωση θα προέκυπταν. Επίσης να προσέχετε μην είστε ευκολόπιστοι και να επενδύετε πάρα πολλά, σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

Δίδυμοι
Αυτές οι αλλαγές πολλές φορές θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με το μέρος που ζείτε και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Ακόμα και ο τρόπος επικοινωνίας σας ίσως αισθάνεστε πως μπλοκάρεται από τους άλλους ή ότι δεν έχουν την ικανότητα οι άλλοι να σας καταλάβουν. Εδώ οι παρεξηγήσεις θα βρουν κατάλληλο έδαφος για να δράσουν.

Καρκίνος
Αυτή η ημέρα σας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες για ανακατάταξη σχέσεων και συνθηκών εργασίας. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει να πάρετε ξαφνικά τις ριζικές αποφάσεις και η πιθανότητα να αποκτήσετε την συμπαράσταση ανθρώπων από το άμεσο περιβάλλον σας είναι πολύ μεγάλη. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σήμερα και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερα οφέλη.

Λέων
Έμπνευση και αυξημένη φαντασία είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Η φαντασία σας και η διαίσθησή σας είναι πολύ ανεπτυγμένες σήμερα. Αν σκοπεύατε να κάνετε κάποιες ριζικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο ζωής σας καλά θα είναι να τις αναβάλλετε προσωρινά. Οι άλλοι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν με τις αποφάσεις σας ή θα επιχειρήσουν να σας εμποδίσουν με διάφορα τεχνάσματα.

Παρθένος
Αυτό που είναι βέβαιο σήμερα είναι πως θα συμβούν αλλαγές στην καριέρα σας κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Αν προσπαθήσετε ν’αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή σήμερα, θα γίνετε πολύ ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι με την ζωή σας. Με λίγη δημιουργική φαντασία και εφευρετικότητα, πιθανό να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά και την καριέρα σας, οι οποίες επιτρέπουν πολύ περισσότερη δημιουργικότητα και ελευθερία.

Ζυγός
Έμπνευση, εκκεντρικότητα και φαντασία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’αυτή τη ημέρα. Πιθανότατα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι, εντελώς έξω απ’τα συνηθισμένα. Μην πολεμάτε αυτή σας την ανάγκη. Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει λίγο τρελούτσικος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, να αποδεσμευτείτε απ’ τους συνηθισμένους τρόπους που ενεργείτε και να γίνετε πιο εκκεντρικοί και αστείοι.

Σκορπιός
Μπορεί σήμερα να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας ή να περάσατε στο αντίθετο άκρο και να υποφέρετε από αυταπάτες και μεγαλομανία.  Προσπαθήστε να μην έχετε παράλογες προσδοκίες απ’τον εαυτό σας. Κρατήστε τα ιδανικά σας γερά, αλλά να θυμάστε πως τα ιδανικά θα πρέπει μάλλον να σας εμπνέουν μ’ένα όραμα του τι είναι πιθανό, παρά να σας κάνουν να νιώθετε άσχημα με τις τρέχουσες συνθήκες.

Τοξότης
Η συμπόνια, η συμπάθεια, η αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τους άλλους μεγεθύνεται. Μπορείτε να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους και είστε πιο πρόθυμοι, να απλώσετε το χέρι και να προσφέρετε βοήθεια. Αν υπάρχει κάποιο άτομο, με το οποίο είχατε δυσκολία επικοινωνίας, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να γκρεμίσετε το τείχος ανάμεσά σας.

Αιγόκερως
Αν είστε παντρεμένοι ή ερωτευμένοι αυτή η σχέση σας, κατά αυτή την ημέρα θα εμβαθύνει ή θα συμβεί κάτι που θα την κάνει πιο υπεύθυνη και σταθερή. Αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος δημιουργούν ένα καινούργιο πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε κάποια άλλα πράγματα που πριν δεν μπορούσατε για ειδικούς λόγους. 

Υδροχόος
Η φαντασία σας βρίσκεται σε έξαρση και νιώθετε εμπνευσμένοι, ανήσυχοι και έτοιμοι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή σας. Θέλετε να ξεφύγετε απ’ τη συνηθισμένη ρουτίνα και να εξερευνήσετε πιο φανταστικές και δημιουργικές επιλογές. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας αρχίζει και αποσπά ένα μέρος της στοργής σας. Η δουλειά ή ενασχόλησή σας θα παρουσιάσει μια αισθητή άνοδο προς το καλύτερο σήμερα.

Ιχθείς
Η υποστήριξη και εκτίμηση από το άμεσο περιβάλλον σας θα γίνει εμφανής σήμερα. Η συνέπειά σας απέναντι ορισμένων υποχρεώσεων μαζί με την βοήθεια ορισμένων ανθρώπων θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Μια αργή αλλά σταθερή άνοδο στα επαγγελματικά ενδιαφέροντα σήμερα.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.