Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ονειρική διάθεση και ρομαντικός τρόπος σκέψης είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας. Αφήνετε κυνισμούς στην άκρη και δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημα. 

 

Κριός
Φίλοι που έχετε να δείτε καιρό κάνουν την επανεμφάνισή τους. Παρά το γεγονός ότι επαγγελματικά αντιμετωπίζετε δυσκολίες, εξακολουθείτε να είστε καλοδιάθετοι κι αισιόδοξοι. Μην αφήσετε τς περιστάσεις να σας χαλάσουν τη διάθεση και συνεχίστε να βλέπετε τα πράγματα θετικά. Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε, αυτός ο τρόπος σκέψης βοηθά παντού.

 

Ταύρος
Η φυσική σας ενέργεια και η αντοχή βρίσκονται ψηλά σήμερα. Αισθάνεστε ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και ακολουθείτε με ευκολία τις προκλήσεις. Έχετε μια θετική στάση και αισθάνεστε ικανοί να τα κάνετε όλα περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες η επιπλέον ενέργεια σας ωθεί πολλές φορές να υπερβάλλετε.

Δίδυμοι
Βρίσκεστε σε μια ονειρική, ρομαντική ή εξωπραγματική διάθεση σήμερα. Αισθήματα αγάπης και συμπάθειας ή και κατανόησης των προβλημάτων των άλλων σας συνοδεύουν σήμερα στην καθημερινή σας ζωή. Είστε οριστικά πιο ιδεαλιστές, ανεκτικοί και πιθανό να μην ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας, στις σχέσεις σας, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να ενεργήσετε ενάντια στα συμφέροντά σας.

Καρκίνος
Η ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης και απόδοσης στην δουλειά σας είναι πολύ καλή σήμερα. Θέλετε να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και στις δυνατότητές σας για να τους πετύχετε αποφεύγοντας μέσα στα πλαίσια του δυνατού πιθανότητες αποτυχίας ή σημαντικών λαθών. Ο αυτοέλεγχος, η αυτοπειθαρχία και ικανότητά σας να αναλαμβάνετε δύσκολες δουλειές ή υποθέσεις θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να πετύχετε κάτι ολοκληρωτικά δικό σας.

Λέων
Οι φιλίες σας ή σχέσεις σας ίσως να μην είναι όπως θα θέλατε να είναι. Οι άλλοι δε φαίνεται να θέλουν να συμμεριστούν τις αλλαγές που κάνετε σήμερα στην ζωή σας. Κάποια προβλήματα ηθικής συμπεριφοράς ή αντιρρήσεις για το πώς θα πρέπει να διανέμονται τα οικονομικά μέσα στην οικογένεια θα αποτελούν πεδίο προσωρινής διαμάχης μεταξύ των συζύγων. Η διάθεσή σας θα είναι επεκτατική και ανοιχτή και ίσως κάπου υπερβάλλετε -στο φαγητό, στα έξοδα ή δεσμευτείτε για μια υποχρέωση την οποία δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

Παρθένος
Θα ψάχνετε για το οικείο στοιχείο και θα βρίσκετε τρόπους να θεμελιώσετε μια συναισθηματική συμπάθεια ή ολοκληρωμένη σχέση με κάποιον/α. Το ξεκίνημα κάποιας σχέσης (επαγγελματικής ή συναισθηματικής). Ακόμα πιθανή μικροένταση με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας για τον βιαστικό τρόπο που κατά την άποψή τους παίρνετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός
Κάποιες δυσκολίες σε σχέση με τον σύντροφο ή και κάποια μεταβολή σε θέματα κατοικίας ίσως να σας δημιουργήσουν επιπρόσθετα προβλήματα σήμερα. Οι καταστάσεις φαίνεται πως θα σας επηρεάσουν αρνητικά σήμερα με αποτέλεσμα μια προσωρινή απαισιοδοξία για πράγματα που πολύ ελπίζατε σε αυτά παλιότερα. Θα έχετε μια εντύπωση πως ο τροχός της αλλαγής έχει σταματήσει για σας σήμερα. Καθυστερήστε ορισμένες αποφάσεις σας, περιμένοντας την κατάλληλη ημέρα για να προχωρήσετε. Συνεχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας, μη χάνετε το θάρρος σας και εκτιμήσετε τι πράγματι είναι χρήσιμο για σας και τι άχρηστο.

Σκορπιός
Μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σας συμβαίνουν σήμερα. Βρίσκεστε σε μια ημέρα μεταβατική και απασχολείστε πραγματικά με το να καταφέρετε να προσγειώσετε τα όνειρα και τα ιδανικά σας και να τα βάλλετε σ’ εφαρμογή μέσα στη ζωή σας. Η επούλωση συναισθηματικών τραυμάτων και η προθυμία να μιλήσετε για θέματα που συνήθως μένουν κρυμμένα είναι σήμερα πιο εύκολο να επιτευχθεί παρά ποτέ. 

Τοξότης
Αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή και ότι δεν αναπτύσσεστε και ότι δε ζείτε πλήρως όσο θα έπρεπε. Η άλλη πλευρά σας βαριέται τις αλλαγές, μπορεί να είναι όνειρα και να οδηγήσουν σε σημαντικό άγχος και απογοήτευση. Κάτω απ’ όλα αυτά είναι η πιεστική ερώτηση τι πραγματικά εκτιμάτε και αν οι καινούργιες ευκαιρίες αξίζουν περισσότερο από τις παρούσες σας ασχολίες.

Αιγόκερως
Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο είναι πολύ πιθανό να βρεθούν σε κάποια ένταση σήμερα. Δοκιμάζετε δυνατά συναισθήματα έλξης και πόθου και αν είστε δυσαρεστημένοι με την σεξουαλική σας ζωή μπορεί να οδηγηθείτε εύκολα στον εκνευρισμό, την ένταση ή θυμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ακόμα εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε πράξεις ερωτικής τρέλας. Αισθήματα ζήλιας θα εμφανίζονται πολύ εύκολα σήμερα.

Υδροχόος
Λάθη τα οποία προέρχονται από υπερβολική αισιοδοξία, υπερεμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή υπερεκτίμηση των καταστάσεων μπορούν να γίνουν σήμερα. Οι σχέσεις με τους άλλους ίσως να περάσουν κάποια κρίση η οποία πιθανό να οφείλεται σε οικονομικές ή νομικές διαφορές. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις μια υπόθεση που σας απασχολεί ιδιαίτερα μπορεί να μην εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Ανεξάρτητα όμως από τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι άλλοι εσείς θα πρέπει να μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα. Περιμένετε λίγο.

Ιχθείς
Τα συναισθήματά σας είναι πολύ ζεστά ή ενεργοποιημένα σήμερα και πολύ πιθανό να σας κάνουν να δράσετε με το ένστικτό σας, την συγκίνηση και τον αυθορμητισμό παρά με την λογική. Οι σκέψεις σας θα είναι περισσότερο παθιασμένες, πιο παιδικές, αλλά άμεσες. Φυσικές εκδηλώσεις όπως σπορ, συναυλίες, συγκεντρώσεις που έχουν κάποια δόση ανταγωνιστικότητας θα σας έλκουν περισσότερο σήμερα προκαλώντας σας μια ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανεξάρτητα εάν είστε θεατής ή έχετε κάποια συμμετοχή.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.
 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.