Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει Τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει συναισθηματικό βάρος, πτώση διάθεσης και ψυχολογική πίεση, για τους Παρορμητικούς του Ζωδιακού, αλλά ευτυχώς θα είναι προσωρινό!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, καταφέρνεις να βάζεις οριστικό τέλος στα μπερδέματα που ταλαιπώρησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που πραγματικά υπόσχεται σταθερότητα και μέλλον! Δώσε του την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι και πάλι ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση σου, απολαμβάνοντας με το ταίρι σου στιγμές ρομαντισμού, αλληλοκατανόησης, τρυφερότητας κι αγάπης!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα είναι αυτή που, μέσα από συναναστροφές, θα σου δείξει ποιοι αξίζουν να είσαι στη ζωή σου και ποιοι όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως ο τσακωμός με το ταίρι σου μπορεί να φέρει αρνητική ατμόσφαιρα, αλλά ταυτόχρονα ανάβει τα αίματα και τελικά οδηγεί σε καυτές στιγμές μαζί του! Φρόντισε μόνο να μην το παρατραβήξεις, ιδίως σε θέματα ζήλιας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις το σεξ με την αγάπη! Ο πόθος που έχει κάποιος για σένα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε ερωτεύτηκε κιόλας!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ξυπνάς με χαμόγελο και σίγουρα μέχρι το βράδυ η διάθεσή σου θα γίνεται όλο και καλύτερη, λόγω γεγονότων και συγκυριών! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι σήμερα! Φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά στον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου και να μην ασχολείσαι μόνο με τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, νομίζοντας ότι δε θα τον ενοχλήσει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Αν είσαι ελεύθερος, θα παρατηρήσεις ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στη δουλειά σου, είτε ανώτερο σε θέση είτε μεγαλύτερο ηλικιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, φαινομενικά υπάρχει ψυχρότητα στη σχέση κι έλλειψη πάθους και συναισθήματος! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική για να καταφέρετε μαζί με τον σύντροφο να βρείτε πρακτικές λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, είσαι πραγματικά στα καλύτερά σου! Αν είσαι ελεύθερος, αφήνεσαι χωρίς να σε ενδιαφέρουν κανόνες και «πρέπει», σε ένα νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στη ζωή σου, πιθανόν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις την τάση σου για ανεξαρτησία και συνεχή κόντρα, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου να ανανεώσετε τη σχέση σας, με διάφορους ευχάριστους τρόπους!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας, ρομαντισμού και συναισθηματισμού! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου να παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες, που η λογική κι η εντιμότητά σου σού λένε πως δεν πρέπει να μπλέξεις μαζί τους! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες γνωριμίες και μεγάλα λόγια, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ετοιμάσου να λάμψεις σήμερα, με τη Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαζε τις ευκαιρίες που έρχονται τώρα και σου ανοίγουν νέους δρόμους, γεμάτους ερωτικές επιτυχίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες! Απόφυγε έπαρση και παρορμητικότητα στο φλερτ και θα δεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους ερωτικούς σου στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα για καβγά, αλλά και για καυτές στιγμές! Προτίμησε την κρεβατοκάμαρα, λοιπόν, κι όχι τους τσακωμούς!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα κι εξελίξεις, θα σου δώσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που αναζητούσες εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως ο σύντροφός σου, όσο η σχέση προχωρά, τόσο πιο ειλικρινής κι αφοσιωμένος είναι σε σένα, γι’αυτό δεν υπάρχει λόγος για ζήλιες και κτητικότητα από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις κάποιες διακριτικές κινήσεις ερωτικής προσέγγισης από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Έχε, λοιπόν, υπομονή μαζί του και θα δεις πως θα βγει υπέρ σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα γίνεσαι σαφώς πιο κοινωνικός, δημοφιλής κι ασχολείσαι με διαπροσωπικές επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, αποφεύγοντας όμως καβγάδες, παρεξηγήσεις κι έντονες διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος κι ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου! Αν θες μία νέα γνωριμία, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές να μπει ένα νέο γοητευτικό πρόσωπο στη ζωή σου!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι αρκετά πιο ευαίσθητος, τρυφερός και σαφώς πιο ανοιχτός σε κάθε είδους συναισθηματική προσέγγιση, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι επιτέλους σιγουριά κι εμπιστοσύνη για τον σύντροφό σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αφοσίωσή του! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένας παλαιός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα σου δώσει ευκαιρία να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση! Αν πάλι θες νέα γνωριμία, θα πρέπει να αφήσεις αυτήν την ημέρα να περάσει, αφού δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε εγωκεντρισμό κι απαιτητικότητα από τον σύντροφο, αφού πραγματικά δεν το αξίζει! Αντίθετα, σήμερα σε βάζει προτεραιότητα, ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις ερωτικό παιχνίδι! Έρχονται πολλές κατακτήσεις κι άπειροι θαυμαστές, κι εσύ φλερτάρεις ασύστολα! Δεν πειράζει όμως! Ο έρωτας δεν είναι πάντα κάτι σοβαρό, αξίζει και την ανεμελιά!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση η καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας σε πλησιάζει ερωτικά κι εσύ ανταποκρίνεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου σήμερα δε θα σου εκφράσει την αγάπη του με λόγια αλλά με πράξεις και περιποιήσεις! Εσύ δε χρειάζεται να στέκεσαι σε λεπτομέρειες και να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις! Δέξου αυτά που σου δίνει κι ας μην εκφράζουν ιδιαίτερο συναισθηματισμό!

Πηγή