xenia288

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού των πρώτων ημερών, αρχίζουν το Σαββατοκύριακό τους με τον καλύτερο τρόπο! Ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με έρωτα και χρήμα, προσφέρουν μεγάλα χαμόγελα!

Κριός
Είναι πολύ φυσικό, Κριέ μου, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας, να δυσκολεύεσαι στους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που θα καταλάβεις, ότι η πίεση που δέχεσαι φέρνει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι θα ξεχαστείς από το άγχος, αλλά και θα περάσεις τέλεια μαζί του.

Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν! Η σχέση σου είναι σε σημείο που να σε ευχαριστεί κι ικανοποιείσαι από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Δίδυμος
Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί, βάλε, με βάση τη λογική, όρια μαζί με τάξη στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, κι έχεις πολλά να κερδίσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Δίδυμε, σε ευνοεί για να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις σήμερα όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δε θα βρίσκεσαι πολύ καιρό σε αυτή την κατάσταση, αφού θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

Καρκίνος
Η αισιοδοξία επανέρχεται μετά από καιρό και δέχεσαι αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας ακόμη κρύβει αρκετές παγίδες, που όμως με την καλή σου διάθεση αποφεύγεις. Ο ερωτισμός σου σήμερα, Καρκίνε, θα καταπλήξει το ταίρι σου και με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο!

Λέων
Αυτό όμως σου προκαλεί μια αίσθηση ρουτίνας, αφού τα πάντα γύρω σου επαναλαμβάνονται χωρίς εκπλήξεις. Βλέπεις έτσι τα πράγματα, επειδή έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να διασκεδάσεις. Ας ενδώσεις σήμερα στις προτάσεις αγαπημένων φίλων σου για διασκέδαση. Σήμερα, Λέων, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σο, για να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας.

Παρθένος
Μη συνεχίζεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό, εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, διότι είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, Παρθένε, σου ανεβάζει τον ερωτισμό κι η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου! Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω, ότι πολύ σύντομα έρχεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ζυγός
Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις, Ζυγέ μου, και το μόνο που σου μένει είναι να τις ανακοινώσεις, βλέπεις όμως ότι κάτι σε κρατάει και το αναβάλεις συνεχώς. Πριν κάνεις οτιδήποτε, συζήτησε ήρεμα με τον εαυτό σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους, ώστε να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Οι καταστάσεις, Σκορπιέ, οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση με αργά, αλλά σταθερά βήματα. Μη φοβάσαι να δράσεις δυναμικά και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορούν να γνωρίσουν ευτυχή κατάληξη, αν απαλλαγείς από το περιττό «βάρος» που κουβαλάς Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου, οπότε σήμερα θα περάσεις πολύ καλά!

Τοξότης
Όλα πάνε καλά και το χαμόγελο που έχει ανθίσει στα χείλη σου, θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό. Αυτό κατά μεγάλο μέρος οφείλεται στην ενθάρρυνση και τη στήριξη που σου προσέφεραν κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Ξέχνα τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου, Τοξότη. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αφού σήμερα ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν από το ταίρι σου.

Αιγόκερως
Μη πιέζεις τα πράγματα, αλλά κράτησε ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης. Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Υδροχόος
Μία σειρά συμπτώσεων σε φέρνει σε δύσκολη θέση, Υδροχόε μου. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορεί πάντα να γίνονται όλα με τον τρόπο που όρισες αρχικά και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση κι η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά. Σήμερα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου πάρα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις, που ίσως να σε είχαν στεναχωρήσει.

Ιχθύς
Είναι προτιμότερο, Ιχθύ, να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τους νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δε θα αργήσουν. Η μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!