Ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα και καταστάσεις μπορούν να περιμένουν σήμερα τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου δεκαημέρου, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού. Παράλληλα όμως τα ίδια Ζώδια του ίδιου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχουν τους σκληρούς τους τρόπους και την απολυτότητά τους, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σημαντικές ρήξεις, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Κρόνου!

 

Κριός

Αποφάσισε σήμερα να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα με το ταίρι σου και να περάσεις τη μέρα σου έτσι ώστε να ευχαριστηθείτε κι οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η περίοδος σε ευνοεί αισθηματικά, για να έρθει η γνωριμία που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Ταύρος

Ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου δίνει τόσο καλές επιρροές αισθηματικά, που θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες.

 

Δίδυμος

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Τα αισθηματικά σου σήμερα μπορούν να πάρουν μία τροπή που θα σε κάνει να χαρείς πάρα πολύ. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, γιατί τώρα που ο Άρης είναι στο ζώδιό σου, ευνοείσαι αισθηματικά για να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

Λέων

Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου που αφορούν το παρελθόν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το ωραίο κλίμα στα αισθηματικά σου και να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη σού χαρίζει αυτά που θέλεις για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την καλή διάθεση που θα έχει το ταίρι σου και να περάσεις έτσι όπως θα ήθελες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα έχεις έντονη γοητεία που αν την εκμεταλλευτείς θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ζυγός

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για ρομαντικές και ερωτικές καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τις καλές επιρροές των πλανητών μπορείς να περιμένεις και την καινούργια γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα πάρεις πρωτοβουλίες και με το πρόγραμμα που θα κάνεις θα δώσεις πολύ μεγάλη χαρά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν τόσο καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου που δεν θα τις περιμένεις.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να τα αντιληφθεί και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να περάσεις ιδανικά και όμορφα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τη γοητεία που θα έχεις σίγουρα κάτι καλό θα έρθει στον δρόμο σου.

 

Αιγόκερως

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην σταθείς σε καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Καρκίνο σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να σου έρθουν πολύ καλές καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ερωτική και ρομαντική. Φρόντισε να εξωτερικευτείς, να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στα αισθηματικά σου, θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ιχθύς

Σήμερα απόφυγε να φορτίσεις τον σύντροφό σου με άσχετα ζητήματα. Περάστε τη μέρα μαζί και είναι σίγουρο ότι θα μείνετε κι οι δύο πολύ ευχαριστημένοι. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου, και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Πηγή