Κριός

Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν σήμερα από τον τρόπο που θα σταθεροποιήσετε τις αποφάσεις σας. Οι επαφές και σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση, αλλά αποφύγετε την υπερβολική μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις σας σήμερα. Πιθανή αναγνώριση για κάποια πνευματική εργασία σας ή κάποια ιδιαίτερη συμφωνία.

Ταύρος

Μια αύξηση της ευαισθησίας αλλά και της διαίσθησης σήμερα θα σας οδηγήσει στο να πραγματοποιήσετε ορισμένα όνειρά σας ή στόχους. Οι άλλοι φαίνεται πως θα σας συμπαρασταθούν αυτή την ημέρα και με το να συνεργαστείτε μαζί τους θα νιώσετε ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Το πέρασμα από κάποια σοβαρή κρίση μιας σχέσης ή ακόμα και το τέλος αυτής είναι πολύ πιθανό σήμερα. Η βαθιά γνώση του εαυτού σας μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους είναι το θέμα αυτής της ημέρας. Σε ένα άλλο επίπεδο θα υπάρξουν συναντήσεις με ομάδες ανθρώπων οι οποίες έχουν ένα κοινό ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Συνεργασία, καινούργιες γνωριμίες και πολύ πιθανόν επιστροφές ερωτικών συντρόφων, σας δημιουργήσουν μια προσωρινή αλλά πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Μια ημέρα που η επιθυμία σας για να βρεθείτε μαζί με άλλους ανθρώπους θα είναι αυξημένη. Μια αρμονική σχέση με το περιβάλλον.

Λέων

Προσπαθήστε να δέχεστε με ευχαρίστηση τις συμβουλές των μεγαλύτερών σας. Το να σπαταλάτε τον χρόνο σας με θέματα ή και οργανώσεις τα οποία πολύ σύντομα λόγω των καταστάσεων θα πάψουν να σας ενδιαφέρουν είναι καθαρό χάσιμο χρόνου. Κάντε τις επιλογές σας προσεκτικά σήμερα και κρατήστε τις ιδέες σας για κάπως αργότερα.

Παρθένος

Ξαφνικά ισχυρά συναισθήματα σε σχέση με κάποιο άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας δώσουν μία προσωρινή ικανοποίηση. Θέματα ενασχόλησης θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη ένταση εξαιτίας κάποιας μικρής αλλαγής ή μετακίνησης σε έναν πιο ευχάριστο χώρο. Η ξαφνική βοήθεια από κάποιο φίλο σας πολύ πιθανόν να αποδειχτεί πολύτιμη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την.

Ζυγός

Εσωτερικές αναζητήσεις και μία εντύπωση ότι είστε οικονομικά ακάλυπτοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Μια σκληρή ή και χωρίς “ποιότητα” συμπεριφορά απέναντι στους άλλους δεν θα διευκολύνει και τόσο πολύ τα σχέδιά σας σήμερα. Ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε τις εξωτερικές καταστάσεις πρώτα πριν πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις. Απολαύστε το βράδυ με φίλους και μιλήστε τους για όσα σας απασχολούν.

Σκορπιός

Πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και με τον τρόπο που γίνονται σας βρίσκουν σχεδόν απροετοίμαστους πάντοτε. Μην αφήνετε τα γεγονότα να σας ξαφνιάζουν και πάρ’τε την κατάσταση στα χέρια σας.
Α! Κι επιτέλους βγείτε εκείνο το ραντεβού που τόσο θέλετε.

Τοξότης

Πολλές από τις σοβαρές εμπνεύσεις σας σήμερα θα τις δείτε να υλοποιούνται. Παλιά σχέδια ή ιδέες με την βοήθεια κάποιων άλλων θα βρεθούν πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Συνδυάστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ώστε να αποκτήσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτές. 

Αιγόκερως

Ενώ η αναλυτική λογική και η πραγματική πλευρά σας είναι λιγότερο απ’ όσο πρέπει συγκεντρωμένη, η προαισθητική και φαντασιακή πλευρά σας ενεργοποιείται και αρχίζετε να βλέπετε τον κόσμο σαν ένα πιο ενδιαφέρον και όμορφο μέρος. Κοινώς, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μη φοβάστε να κολυμπήσετε στα βαθιά.

Υδροχόος

Ωραία μέρα για εξομολογήσεις, επιτέλους! Τα κρατήσατε μέσα σας καιρό, ήρθε η ώρα να τα πείτε και μάλιστα στους πλέον αρμόδιους.
Πάρτε βαθιά ανάσα και ξεκινήστε, χωρίς να ξεχνάτε ότι όλα τα ωραία σε αυτή τη ζωή, για να συμβούν απαιτούν μόνο ένα πράγμα: Τόλμη.

Ιχθείς

Μια σημαντική αύξηση της ενεργητικότητάς σας θα πρέπει να την καθοδηγήσετε σωστά. Ο νους και το σώμα σας θα συνεργάζονται σωστά σήμερα αλλά αποφύγετε τις υπερβολές στις δραστηριότητές σας. Καλό είναι επίσης να μην ανοίξετε κουβέντες για πράγματα που δεν έχετε καταλήξει μέσα σας. Προσπαθήστε να μην πληγώσετε τους αγαπημένους σας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.