Μέρα εντάσεων. Προσοχή σε λεγόμενα και πεπραγμένα. Αντιμετωπίστε με υπομονή τους γύρω σας και μην πείτε πράγματα που θα πληγώσουν κι εκείνους αλλά κι εσάς.

 

Κριός

Ο αυθορμητισμός και η δημιουργικότητά σου Κριέ μου, είναι πολύ ενεργοποιημένα αλλά προσέξε μην κάνεις μακρόχρονες δεσμεύσεις εξαιτίας ενος ενθουσιασμού που ίσως δε σου βγει όσο σταθερος θες. Ένταση και ξαφνικός εκνευρισμός στην αισθηματική ζωή. Μια ξαφνική ερωτική σχέση μικρής διάρκειας είναι πολύ πιθανή, να ‘χεις ματάκια ανοιχτά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.

 

 

Ταύρος

 

Ταύρε μου, η ανάγκη σου για για αγάπη, συναδελφικότητα και στοργή κυριαρχούν σήμερα. Μια καινούργια φιλία ή δεσμός μπορεί να ξεκινήσει, ή μια παλιά σχέση μπορεί να ανανεωθεί και να καλυτερεύσει. Αν υπάρχει κάποιος που θες να φέρεις πιο κοντά σου κάνε το σήμερα, ειναι η ιδανική μέρα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

Δίδυμοι

Ευκαιρίες και νέες δυνατότητες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο σου έρχονται Διδυμάκι μου. Η ενεργητικότητα και αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένες, κάτι που θα γίνεται εύκολα παραδεκτό και από τους άλλους που βρίσκονται γύρω σου και όλοι θα κρέμονται απ’ τα χειλάκια σου σήμερα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Σαγήνη.

 

 

Καρκίνος

Έντασή σήμερα και δεν αποκλείεται ως το βράδυ Καρκίνε μου, να ‘χεις τσακωθεί με σύντροφο, γονείς αλλά και συνεργατές.
Απλά τα πράγματα και φωνές δε χρειάζονται. Δείχνεις τι θες και οριοθετεις. Να ξέρεις πως οι άνθρωποι θα σε παίρνουν πάντα περισσότερο στα σοβαρά όταν δε φωνάζεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

 

Λέων

Λέων σήμερα δεν κρατιέσαι θες όλα να τα πεις και στον πλέον ενδιαφερόμενο. Η μέρα έχει ξεκινήσει με ανάγκη για έλεγχο των πάντων και για συζητήσεις βαθιές ως τα ξημερώματα. Καταπιεσμένες για καιρό ανάγκες βγαίνουν στην επιφάνεια και διεκδικούν τη θέση που τους αξίζει. 
Κάνε το, καιρος ηταν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξομολογησεις.

 

 

Παρθένος

Εκνευρισμοί, διαπληκτισμοί με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί σου καθημερινά και ένα γενικότερο κλίμα ανυπομονησίας χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα Παρθενάκι μου. Βάλε σε μια σειρά προτεραιότητες κι ανάγκες και μην παλεύεις να τα κάνεις όλα σήμερα κι όλα με το δικό σου τρόπο. Προσοχή στις εντάσεις και στα ερωτικά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ανυπομονησία.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου σήμερα θες να πάψεις να ελέγχεσαι κατά κύριο λόγο απο το συναίσθημά σου και βιώνεις αφόρητες εσωτερικές συγκρούσεις. Στην πραγματικότητα ούτε εσύ ξέρεις καλά καλά τι θες, πράγμα που σε κάνει να βρίσκεσαι σε μια μόνιμη τσίτα και να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει αλλά ενίοτε και με απόλυτα σκληρό τρόπο. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου. Κανένας άλλος δε θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθάρισμα. 

 

 

Σκορπιός

 

Σκορπιέ μου, πρόσεξε μια τάση που θα αποκτήσεις σήμερα στο να παραφέρεσαι, να φτάνεις σε ακρότητες, ή να προσπαθεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Εσύ γενικά δεν είσαι αυταρχικός κι ισχυρογνώμονας οι αστρολογικές όψεις των ημερών, σε κάνουν όμως. Απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σήμερα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

 

Τοξότης

Κακόμαθε λίγο τον εαυτούλη σου σήμερα Τοξότη μου, το χρειάζεσαι και καθόλου κακό δεν είναι. Αρκεί να μην αδικούμε τους άλλους στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας. Κι εσύ γενικώς είσαι πολύ δίκαιος, δε θα το ξεχάσεις σήμερα αυτό, ε; 

Καλή βραδιά και για φλερτ να ξέρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απόλαυση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου το μόνο που σκέφτεσαι σήμερα είναι η ξεκούρασή σου. Είσαι πιεσμένος από όλες τις πλευρές κι αυτό δεν ισχύει μόνο για σήμερα.

Θες να βάλεις πλώρη για άλλες πολιτείες, για άλλες δουλειές, γι’ άλλες αγκαλιές.

Μια μέρα που γίνεσαι απαιτητικός αλλά και στοχευμένος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Απαιτήσεις.

 

 

Υδροχόος

Πολύ άγχος σήμερα Υδροχοάκι μου κι αυτό είναι παντού. Δεν ξέρεις τι να πρωτοβάλεις σε σειρά και πώς θα ηρεμήσεις. Σου συνιστώ να κάνεις το πιο απλό. Ν’ αφήσεις και κάτι γι’ αυριο. Δε χάλασε κι ο κόσμος.

Σήμερα τα νεύρα σου είναι σε τσίτα, βρες τρόπο να κάνεις τη μέρα να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Χαλάρωση.

 

 

Ιχθείς

 

Ιχθύ μου, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις μπρος σχέδια και προετοιμασίες. Αν σκοπεύεις να διεκδικήσεις καλύτερη θέση στη δουλειά ή να κάνεις μια κουβέντα με τη σχέση σου, προχώρα το τ’ άστρα σε θέλουν. 

Προσοχή όμως κι εσύ σε μικροπαρεξηγήσεις με φίλους κατά κύριο λόγο, γιατί σήμερα όλα είναι πιθανα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Eυκαιρίες.