Οι πλανήτες συνεχίζουν να μας παρασύρουν σε καταστροφικές υπερβολές, αφού το χθεσινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, εξακολουθεί να μας κάνει «κακά» παιδιά και σήμερα, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 2ου δεκαημέρου! Προσοχή σε ανωριμότητες, επιπολαιότητες και λάθη σε έρωτα και χρήμα!

 

Κριός

Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καλυτερέψεις την σχέση σου. Εσύ που ακόμη κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου εγγυώμαι πως με τις καλές πλανητικές επιρροές κάτι καλό θα γίνει.

 

Ταύρος

Σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Ο Άρη από τον Λέοντα σε ευνοεί σε όλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Καλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία.

 

Δίδυμος

Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Εσύ που δεν βρει ταίρι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο σου θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις

 

Λέων

Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να έχεις την τελευταία περίοδο. Την σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου η διάθεση σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα την σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα

 

Ζυγός

Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο κινήσου γρήγορα και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με την συναισθηματικότητα που έχεις γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Χρειάζεται να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση και έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ.

 

Τοξότης

Μερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και βγάλε τον ρομαντισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο ο Άρης από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Μόνο έτσι θα έχεις την ικανοποίηση που αξίζεις. Σήμερα άφησε τους εγωισμούς στην σχέση σου και μίλησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

 

Υδροχόος

Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τις τόσο πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι αξιόλογο ο Άρης από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει και θα σου χαρίσει την γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

 

Πηγή