Τέρμα οι δικαιολογίες. Η σημερινή μέρα επιβάλει αποφάσεις και δράσεις.

Κριός

Στη διάρκεια αυτής της μέρας θα αποκτήσετε ταχύτητα και θα γίνετε περισσότερο ομιλητικός και περίεργος. Η επικοινωνία σας είτε με τους φίλους είτε με τους γνωστούς σας θα είναι, γενικά, καλός τρόπος προκειμένου να εκτονωθεί η αυξημένη ενέργειά σας που ήδη έχετε. Συζητείστε για τα σχέδια σας μόνο με όσους προσπαθούν να βοηθήσουν τις προσπάθειές σας.

Ταύρος

Είστε ευερέθιστοι και ανήσυχοι αυτήν την ημέρα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε πράγματα απρόσμενα και αντίθετα από τον χαρακτήρα σας. Ανυπομονησία σε συνδυασμό με την μελαγχολική ρουτίνα και επιθυμία για ελευθερία μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι που φυσιολογικά θεωρείτε ανώριμο ή ανεύθυνο. Επιμένετε ιδιαίτερα στα “δικαιώματά” σας, στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Σπουδαίες αλλαγές μπορεί να γίνουν σήμερα στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Ορισμένοι φόβοι για τα επαγγελματικά προβλήματα που πιθανόν να ακολουθήσουν είναι εντελώς αδικαιολόγητοι σήμερα. Η μελλοντική οικονομική σας κατάσταση θα σας το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Εσείς το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι την συμπεριφορά σας μέσα στον χώρο της ενασχόλησής σας και μόνο.
Δεν αποκλείονται εκπλήξεις κι επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

Καρκίνος

Ίσως περισσότερο εσωστρεφείς από ότι θα έπρεπε, προσπαθήστε σήμερα να εξωτερικεύσετε τις ιδέες που έχετε βάζοντάς τις να “δουλέψουν για σας μέσα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Οποιοδήποτε μπλοκάρισμα προκύψει να ξέρετε πως θα είναι προσωρινό. Μην φοβάστε για πράγματα που υπάρχουν μόνο στην φαντασία σας. Μιλήστε ανοικτά και “καθαρά”. Πιθανά μικροπροβλήματα με φίλους για παλιές υποθέσεις.

Λέων

Η ανεξαρτησία σας θα είναι τονισμένη, μαζί με την επιθυμία σας να ταξιδέψετε ή να έλθετε σε επαφή με άγνωστους τόπους. Αν έχετε σχεδιάσει κάτι παρόμοιο, θα είναι καλή ημέρα να το ξεκινήσετε. Επιπλέον, αν έχετε αρχίσει να σκέπτεστε για το μέλλον σας, ίσως να αποκτήσετε πρώτα άγχος και μετά να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Όσον αφορά αυτά τα σχέδια, ενικά, θα είναι μεγαλεπήβολα και δεν θα ικανοποιείστε με τις ασήμαντες υποθέσεις.

Παρθένος

Χρησιμοποιείστε την οξυδέρκειά σας όταν συναλλάσσεστε με τους άλλους και προσπαθήστε να διατηρείτε τις φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντά σας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας προκειμένου να υπάρχει θετική ενέργεια. Είναι λοιπόν σημαντικό, να γίνετε εκλεκτικός με όσους θα προσκαλείτε στο σπίτι σας και κατά συνέπεια την καρδιά σας, αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους είναι κρίσιμες σήμερα. Είναι καιρός για να ακούσετε πραγματικά και να μάθετε από τους άλλους. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας απασχολεί είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβουλευτείτε κάποιον επαγγελματία ή ακόμα κάποιο καλό φίλο που μπορεί να σας βοηθήσει. Χρειάζεστε τις νέες ιδέες και τις γνώμες των άλλων σήμερα.

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα αποκτήσετε υποστήριξη από στενούς φίλους, την οικογένειά σας και πολύ πιθανόν από το γυναικείο φύλο, πράγμα που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Κατάλληλη ημέρα για τη βελτίωση καταστάσεων ή την επίλυση προβλημάτων στην προσωπική σας ζώη.
Ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω σε απόλυτες απόψεις, μην το φοβηθείτε.

Τοξότης

Αναγνώριση ή υποστήριξη από ανώτερους ή άτομα που έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανή σήμερα, ειδικά αν πάρετε και εσείς κάποιες πρωτοβουλίες. Μην διστάσετε να προσεγγισετε το άτομο που έχετε στο μυαλό σας ερωτικά. Αρκετά το έχετε καθυστερήσει και οι ευκαιρίες δεν παραμένουν επ άπειρον.

Αιγόκερως

Μία ημέρα όπου θα υπάρξουν ευκαιρίες και κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Αρκετή αισιοδοξία και πίστη σε αυτά που σκοπεύετε να κάνετε θα σας βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να απαλλαγείτε από πράγματα που τα θεωρείται κάπως φθαρμένα ή παλιά. Ίσως να βρεθείτε στο δίλημμα, να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί.

Υδροχόος

Είναι μια ημέρα για μακροχρόνια σχέδια και σκέψεις για το τι πραγματικά είναι σημαντικό για σας στο άμεσο μέλλον. Οι ασήμαντες λεπτομέρειες και οι δουλειές ρουτίνας δεν σας απασχολούν σήμερα. Μεγάλη πιθανότητα για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι το οποίο θα συνδυάζεται με κάποια επαγγελματική υπόθεση. Πλούσιες ιδέες οι οποίες θα σας αποφέρουν οικονομικό ή διανοητικό όφελος.

Ιχθείς

Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας στο να συμβουλεύετε τους άλλους στο πώς να λύσουν τα προβλήματά τους και διαμέσου αυτών θα κάνετε πολύτιμες παρατηρήσεις οι οποίες θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες στο κοντινό μέλλον για σας. Μερικές φορές ίσως να μην μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα τα δικά σας ή των άλλων. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας πρώτα. Μετά ενεργήστε.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.