Από σήμερα ο Κρόνος σε ορθή πορεία και μας ανακουφίζει από επαναλαμβανόμενες αναποδιές, δυσκολίες κι εμπόδια! Ωστόσο, οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού είναι αυτοί που οφείλουν ακόμα να προσέχουν!

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, θα είναι δύσκολο να κρύψεις κάποια πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου, αφού η έκθεση είναι δεδομένη. Είσαι αρκετά συγκρατημένος ερωτικά κι έχεις αρκετές επιφυλάξεις όσον αφορά τη συναισθηματική σου προβολή στο άτομο που σε ενδιαφέρει! Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, είτε για να τον προσεγγίσεις είτε για να λύσετε τυχόν διαφορές μεταξύ σας, επιδιώκοντας μία συζήτηση ήρεμη, ώριμη κι έντιμη! Για τους ελεύθερους, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανός τώρα!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, ξυπνάς με κέφι κι αισιοδοξία! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινήσει το ενδιαφέρον σου ένα άτομο διαφορετικό από αυτά που έλκεσαι συνήθως ή ακόμα κι άλλης εθνικότητας! Μη φοβηθείς να πεις «ναι» στο διαφορετικό, γιατί αναμένεται συναρπαστικό! Αν είσαι ήδη σε κάποια σχέση, μην κλειστείτε στο σπίτι με τον σύντροφο! Κάντε μία βόλτα ή βγείτε για φαγητό σε ένα εστιατόριο με ιδιαίτερα πιάτα ή διακόσμηση!

Δίδυμος
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα βιώσεις διαθέσεις και συναισθήματα τα οποία θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ετοιμάσου για έντονες συναισθηματικές εμπειρίες! Η έλξη κι η γοητεία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας, όπως κι η βελτιωμένη σεξουαλική ζωή! Αν θες να σαγηνεύσεις, τώρα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το καταφέρεις πιο εύκολα από ποτέ! Ακόμα και με ένα σου βλέμμα ή μία μόνο λέξη! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» σε αισθησιασμό κι «όχι» σε ζήλια σήμερα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η ώρα να στρέψεις την προσοχή σου στις πιο προσωπικές σου σχέσεις, να επιδιώξεις βελτίωση αυτών και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό τρόπο. Έχεις ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή, σήμερα! Ναι, λόγω της αυξημένης σου γοητείας, αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος ήδη, θα πρέπει να προσέξεις μόνο την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις! Αν το καταφέρεις αυτό, θα απολαύσετε μαζί με τον σύντροφο στιγμές τρυφερότητας κι αγάπης!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις άμεσες ανάγκες της καθημερινότητάς σου και να διευθετήσεις υποχρεώσεις και τρεξίματα! Ερωτικά είσαι αρκετά εγκρατής και μάλλον σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Ωστόσο, η εμφάνισή σου είναι στα καλύτερά της και θα έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις λεκτικά ή έμπρακτα, τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας κι έχεις συνεχώς απαιτήσεις από το ταίρι σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες, καλοπέραση και λάμψη! Είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός, γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για ‘σένα που είσαι ελεύθερος, ώστε να κάνεις ένα νέο συναρπαστικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στις ερωτικές σου υποθέσεις κι ίσως κάποιες στιγμές συμπεριφερθείς με έπαρση ή εγωισμό στον σύντροφο, χωρίς όμως πραγματικά να το θες!

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα, φίλε Ζυγέ, είναι μια ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι και την οικογένειά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις σήμερα μια συνειδητή προσπάθεια για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος. Ωστόσο, καλό θα ήταν να περιμένεις από τον άλλο το πρώτο βήμα, ώστε να αποφύγεις απογοητεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο κι ίσως παραπονιάρης! Άνοιξε το μυαλό σου, άσε του χρόνο και χώρο και προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ενδιαφερθείς για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου! Θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για ‘σένα που είσαι δεσμευμένος, ιδίως αν επιδιώξεις μία ήρεμη κι ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου! Προσπάθησε μόνο να είσαι αντικειμενικός στα λόγια σου! Για ‘σένα που είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά κι ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον!

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, ιδίως αν έχεις ήδη ταίρι. Ωστόσο η ημέρα έχει κι αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια κι ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να συγκρατήσεις, αν δε θες να έχεις απώλειες! Μην προκαλείς ανούσιες κόντρες, λοιπόν, λόγω συναισθηματικών εναλλαγών!

Αιγόκερως
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, αν φερθείς έξυπνα σήμερα, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις κι ευχάριστες αλλαγές. Έχεις ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση κι ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στη λογική σου. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του! Ωστόσο, η προσωπική σου γοητεία, σε βοηθά απόλυτα στο να έχεις νέες κατακτήσεις κι ερωτικές επιτυχίες!

Υδροχόος
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις την επιθυμία και την ανάγκη να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις τα μυστικά σου. Αποφασίζεις να κρατήσεις τη συναισθηματική σου ζωή μυστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφο από τα αδιάκριτα βλέμματα είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν περιμένεις κάποια κίνηση ή μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ίσως αυτό γίνει τις βραδινές ώρες!

Ιχθύς
Σήμερα, η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για ‘σένα, αγαπητέ Ιχθύ. Έντονη επίδραση στην ερωτική σου ζωή θα έχει κάποια φίλη ή φίλος σου, λοιπόν! Είτε θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, είτε θα σε συμβουλέψει σχετικά με τη σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την περίοδο με τον σύντροφό σου!

Πηγή