Μπορεί ο Σεπτέμβρης να μας καλωσορίζει με Ανάδρομο Ερμή και ύστερα να μας φέρνει και την Πανσέληνο, αλλά η συνέχεια του υπόσχεται πολλές ευκαιρίες, παρά τις αναποδιές! Και οι ευκαιρίες, είναι για να… αρπάζονται!

 

Κριός

Οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες γιατί μπορείς να βρεις λύσεις για προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Σήμερα απόφυγε να κάνεις στην σχέση σου το δικό σου έτσι και μόνο για να σου περάσει γιατί σε προειδοποιώ θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου

 

Ταύρος

Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις από πολλά προβλήματα του παρελθόντος.  Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στην σχέση σου ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.

 

Δίδυμος

Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αν δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα τότε θα καλυτερεύσουν πολλές καταστάσεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ αλλά περισσότερο το ταίρι σου. Και για εσένα που ακόμη μονοπωλεί η μοναξιά την ζωή σου σε βεβαιώνω ότι η πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Λέων

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί κάνε τις κινήσεις σου για να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα.

 

Ζυγός

Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα.  Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

 

Σκορπιός

Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που ακόμη ταίρι δεν έχεις βρει τίποτα στην ζωή σου η Αφροδίτη θα αυξήσει τόσο πολύ την γοητεία σου που θα έρθει και η γνωριμία που ψάχνεις.

 

Τοξότης

Τώρα που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί. Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά. Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά να συζητήσεις με το ταίρι σου και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Υδροχόος

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες (τώρα που ο Άρης είναι στον Λέοντα)για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στην σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου.

 

Πηγή