Η σημερινή σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα δημιουργεί αδίστακτες ενέργειες, έντονο παρασκήνιο, την τάση για εμμονή και συγκρούσεις. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις κινήσεις τους!

 

 

Κριός

Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην επιτρέψεις σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σου. Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

 

Ταύρος

Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου. Στα αισθηματικά σου, κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίσουν σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.

 

Δίδυμος

Καθόλου άσχημα δεν θα πάνε τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια νέα γνωριμία. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα βρεις το πρόσωπο που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

 

Λέων

Μην διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν βρεθεί στον δρόμο σου. Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν, αισθηματικά.

 

Παρθένος

Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

 

Ζυγός

Μίλα και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν πλέον παρέλθει. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας και θα σε βοηθούσε να έρθεις πιο κοντά του.

 

Σκορπιός

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα, χωρίς να αναφερθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Τοξότης

Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου, έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αιγόκερως

Έντονες συζητήσεις προβλέπονται. Να ξέρεις ότι αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, θα κρατήσει. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.

 

Υδροχόος

Απόφυγε συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον των αισθηματικών σου και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, μην είσαι πιεστικός απέναντι στον σύντροφό σου και μην λες λόγια που μπορούν να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά μαζί του, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

 

Πηγή