Ρομαντισμός, συναίσθημα κι εξομολογήσεις καρδιάς θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Οι Σταθεροί ωστόσο του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξουν στις επαφές τους και στις μετακινήσεις τους για τυχόν λάθη παρορμητικά και εντάσεις λόγω εγωισμού με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη!

Κριός
Μέλη της οικογενείας σου, Κριέ μου, θα σε προβληματίσουν σήμερα με τις ανησυχίες τους. Σε κουράζει όλο αυτό, αλλά παράλληλα δίνεις τις συμβουλές σου. Η σχέση σου σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς φυσικά να περάσεις όμορφα τη μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η κατάσταση αυτή θ’ αλλάξει, αφού πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Ταύρος
Στρεσάρεσαι, Ταύρε μου, από υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν δείξεις ψυχραιμία, τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Στη σχέση σου έχουν φύγει και τα τελευταία σύννεφα που σε στενοχωρούσαν. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και γενικά μην παρασυρθείς σε βαριά έξοδα.

Δίδυμος
Ανέμελη θα είναι η σημερινή μέρα για σένα, Δίδυμε. Θα τη χαρείς με δικούς σου ανθρώπους και θα γεμίσεις αγαλλίαση από τη συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους. Προτείνω να βάλεις προγραμματισμό στη δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε μαζί του ερωτικές και όμορφες στιγμές.

Καρκίνος
Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, Καρκίνε μου, για τον κοντινό σου περίγυρο. Μην εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων για οικεία σου πρόσωπα και σιγουρέψου, πριν πάρεις θέση. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και σε κάθε σχετική συζήτηση, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή. Αυτή η μέρα θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

Λέων
Άγχος θα έχεις σήμερα, Λέων, για να προλάβεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Σε πιέζει ο χρόνος, αλλά με κάπως περισσότερο τρέξιμο θα τα καταφέρεις. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θ’ αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι στη ζωή σου, την παρούσα περίοδο θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Παρθένος
Θα αποτινάξεις σήμερα, Παρθένε, τα «πρέπει» που σε στεναχωρούν και σ’ έχουν πάει πίσω. Γυρίζεις σελίδα, κι ακόμη κι αν οι άλλοι σε παρατηρούν περίεργα, εσύ δείχνεις να μην ενδιαφέρεσαι. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Η σχέση σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Ζυγός
Δε θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις σήμερα, Ζυγέ, και αυτό, από τη μια σου δημιουργεί τη δύναμη να γίνεις… τυφώνας και να τα σαρώσεις όλα, κι απ’ την άλλη σου προσφέρει τη λογική, ότι πρέπει να συγκρατηθείς. Η σχέση σου αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα και σιγά-σιγά θα ηρεμήσεις. Προσπάθησε σήμερα να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου. Απόφυγε πάντως αυτή την περίοδο να κάνεις συναλλαγές και έξοδα που θα σε φέρουν εκτός προγράμματος.

Σκορπιός
Ηρεμία, Σκορπιέ, θα είναι η απάντηση για τη, γεμάτη ένταση κι αναπάντεχα εμπόδια, μέρα. Απαιτείται να δείξεις ψυχραιμία απέναντι στα οικεία σου πρόσωπα και να αποφύγεις σήμερα το να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου ν’ αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Τοξότης
Νιώθεις την ανάγκη, Τοξότη, να κυριαρχήσεις και να δώσεις ένα τέλος σε όλα αυτά που σ’ ενοχλούν. Πριν όμως φτάσεις στη λήψη αποφάσεων, πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και κατανόηση. Άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες και αφέσου στην προσωπική σου ζωή. Στα οικονομικά, πολλά προβλήματα και έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως
Η μελαγχολική σου διάθεση, Αιγόκερε, μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει σε απομόνωση από τα δικά σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς όμως, ότι πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα, ώστε να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις.

Υδροχόος
Νιώθεις τη χαρά να σε πλημμυρίζει, Υδροχόε, δεν ξέρεις γιατί, όμως το απολαμβάνεις. Αυτή σου η διάθεση παρασύρει σε όμορφες περιπέτειες και τα φιλικά σου πρόσωπα. Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Στη σχέση σου δίνεις πολλή σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα, που δεν επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Ιχθύς
Έχεις την ανάγκη να ονειρευτείς, Ιχθύ μου, και να ταξιδέψεις σ’ ένα δικό σου κόσμο. Αυτή σου η διάθεση όμως, δεν πρέπει να σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Θα πρέπει σήμερα να δεις μερικά θέματα στη σχέση σου με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, μην προχωράς σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που σίγουρα στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

Πηγή