Hμέρα αισιοδοξίας και ανανέωσης η σημερινή. Η εβδομάδα μας ξεκινά δυναμικά με γνωριμίες, νέα πρόσωπα και διάθεση αλλαγής.

 

Κριός
Η δουλειά σας και η ενασχόλησή σας θα είναι εξαιρετικά οργανωμένες σήμερα ή εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές, αλλά αποτελεσματικές αλλαγές. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, προσωπικό ή ακόμα και τρόπο ζωής. Ίσως να μη δείτε αμέσως τα θετικά αποτελέσματα αυτών των ενεργειών σας αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχτούν πολύ σημαντικές.

Ταύρος
Μια ημέρα που τα ιδανικά σας σε σχέση με το σύντροφο της ζωής σας θα τα δείτε να περνούν μέσα από μια ημέρα κρίσης ή μια ημέρα ουσιαστικών αλλαγών. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν μέσα σας αλλά και γύρω σας σήμερα. Αρκετές φορές συνειδητά ή ασυνείδητα θα κρατάτε μυστικά από τους άλλους για ορισμένα θέματα, που κάτω από άλλες συνθήκες ίσως να μην το κάνατε.

Δίδυμοι
Η αυτοπεποίθησή σας θα βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με μια εκκρεμότητα συναισθηματικής φύσεως. Σε οποιεσδήποτε ενέργειες και αν προβείτε προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια εχεμύθεια. Τουλάχιστον μέχρι να γίνουν εμφανή τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Καινούργια άτομα θα εμφανιστούν στη ζωή σας και μπορεί η σχέση σας να μην έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για αισθηματική αλλαγή και οι ξαφνικές ερωτικές ή συναισθηματικές καταστάσεις πολύ πιθανόν να αναστατώσουν τη ζωή σας προσωρινά σήμερα. Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη για συναισθηματική ανεξαρτησία που πιθαόν να σας φέρει σε σύγκρουση με τους γύρω.

Λέων
Η ανησυχία και ένταση θα επεκταθεί και σε θέματα σχέσεων που ίσως αποδειχτούν πάρα πολύ αρνητικά για τον ψυχισμό σας. Η οποιαδήποτε επαναστατική στάση ή διάθεσή σας σήμερα απέναντι στις υποχρεώσεις σας ίσως να αποδειχτεί καταστρεπτική για την καριέρα σας. Μια ημέρα που ο αυτοέλεγχος και η καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα θεωρηθεί απαραίτητη για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

Παρθένος
Μια προειδοποίηση, μην είστε πολύ αυστηροί και αδιάκριτοι στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Τείνετε να εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο που σας φέρνει αντιμέτωπους με τους άλλους και τους κάνει να αισθάνονται σαν αντίπαλοί σας. Μιας και αυτή είναι μια ασταθής ημέρα με πολλές αλλαγές, είναι συχνά προτιμότερο να περιμένετε μέχρι να καταλαγιάσουν καλύτερα τα πράγματα, και να μπορείτε να διακρίνετε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Ζυγός
Αν η τωρινή σας δουλειά είναι ανιαρή και βαρετή, σήμερα είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε απ’αυτή. Οι καλυτερεύσεις μπορεί να έρθουν σε μορφή προαγωγής, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότητα, σας μεταφέρει σε έναν πιο ελεύθερο και προοδευτικό τομέα, ή σε μια ολοκληρωτική αλλαγή. Όσον αφορά τα συναισθηματικά σας, ψάχνετε κάτι νέο για να ξεχάσετε κάτι παλιό. Προσοχή στα πισωγυρίσματα.

Σκορπιός
Σήμερα σας επηρεάζουν βαθιά, ζωντανά και δυναμικά όνειρα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε το συμβολισμό τους και το μήνυμα που περιέχουν. Να είστε προσεκτικοί με όλα τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα και τις σημαντικές αποφάσεις. Μια και οι δυναμικές σας διαθέσεις και συναισθήματα επηρεάζουν αυτά που σας έλκουν, είναι πιθανόν να διαλέξετε την λύση, που ταιριάζει στη φαντασία σας, παρά αυτό που είναι εφικτό και πρακτικό.

Τοξότης
Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα, για δημιουργικό γράψιμο. Είναι επίσης κατάλληλη ημέρα, για να πάρετε συμβουλές για θέματα προσωπικού περιεχομένου. Είναι επίσης καλή ημέρα, για οποιαδήποτε δουλειά καλλιτεχνικής φύσης, γιατί η φαντασία και η ευαισθησία σας είναι ανεπτυγμένες. Σήμερα επίσης σας έλκουν άτομα με ανησυχίες, δεν ψάχνετε για κάτι επιφανειακό. Θέλετε να κουβεντιάσετε και να βρείτε μια συντροφιά περισσότερο στα μέτρα σας.

Αιγόκερως
Αναρωτιέστε αν οι προσπάθειές σας είναι στ’ αλήθεια αποτελεσματικές, στο να επιτύχετε τους βαθύτερους στόχους σας κι αν τα όνειρά σας θα μπορέσουν ποτέ στ’ αλήθεια να πραγματοποιηθούν. Μερικοί άνθρωποι μπλέκουν σε υπερβολικές υποθέσεις, σε σενάρια του τύπου «πλούτισε γρήγορα» και σε σύντομους δρόμους προς την επιτυχία και αργότερα μετανιώνουν. Μιλήστε για τους στόχους σας με δικούς σας ανθρώπους και ζητήστε τη γνώμη τους. 

Υδροχόος
Βρίσκεστε σ’ ένα σημείο στη ζωή σας, όπου οι πιο βαθιές σας πεποιθήσεις, τα πιστεύω και τα ιδανικά σας υφίστανται κάποιες αλλαγές. Έτσι συχνά συμβαίνει να είστε αβέβαιοι γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε ή για πράγματα που ήταν σημαντικά για σας στο παρελθόν, αλλά σας ενδιαφέρουν λιγότερο σήμερα. Μην ανησυχείτε που δε σας ενδιαφέρουν πια τα ίδια άτομα. Ορισμένοι πρέπει ν’ ανήκουν στο παρελθόν κι εσείς καλά κάνετε κι έχετε νέα άτομα στη ζωή σας.

Ιχθείς
Η φαντασία σας είναι έντονη αυτή την ημέρα και φαίνεται πως διασκεδάζετε με απλά ή φανταστικά πράγματα. Η διαίσθηση και η αντίληψή σας για ορισμένες υποθέσεις βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο σήμερα. Δώστε προσοχή στις αντιδράσεις των γύρω σας και θα καταλάβετε πολλά γι’ αυτά που σκέφτονται για εσάς.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.