Ο Άρης σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο των Ιχθύων,σε μία θέση που προτρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συναίσθημα! Δεν θα λείψουν οι ευαισθησίες, οι συγκινήσεις καθώς και το αίσθημα ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας, δίχως την βοήθεια και την υποστήριξη δικών μας ανθρώπων.

 

Κριός

Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Ταύρος

Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να σε απορροφήσει το άγχος που έχεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε ευνοήσει, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

 

Δίδυμος

Αποδέξου τις διαφορετικές απόψεις κάποιων, ώστε να επιτύχεις μια πιο αρμονική συνύπαρξη. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με το ταίρι σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει μικρές καθυστερήσεις. Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τα λόγια αλλά και τον τρόπο που θα κινηθείς απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Υδροχόο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητά σου θα προσελκύσει το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.

 

Παρθένος

Συγκράτησε τα νεύρα σου για να μην χάσεις το δίκιο σου. Σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν. Στον αισθηματικό τομέα, θα βρεις από το ταίρι σου κατανόηση σε ό,τι σε απασχολεί και μαζί θα βρείτε λύσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

 

Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις σε πολύ θετικά συμπεράσματα.

 

Σκορπιός

Δείξε ψυχραιμία, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να απολαύσεις και την επιτυχία. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Τοξότης

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα να ισορροπούν.

 

Αιγόκερως

Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της σχέσης σου θα είναι έτσι όπως τη θέλετε κι οι δύο.

 

Υδροχόος

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που ίσως έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

 

Ιχθύς

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες κινήσεις.

 

Πηγή