Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας κι αποφύγετε συναναστροφές με ανθρώπους που σας έκαναν κακή εντύπωση. Aφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί κι αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στην οικογένειά σας.

 

Κριός

Προσπαθήστε να αποφύγετε τον φανατισμό ή την έντονη επιθυμία σας στο να θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας γρήγορα. Αυτή η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή αν έχετε την υπομονή να περιμένετε τη σιγανή και σταθερή άνοδο των στόχων σας. Στις σχέσεις σας με τους άλλους ισχύει το ίδιο κατά κάποιο τρόπο. Δηλαδή αν σκοπεύετε να συνεργαστείτε με κάποιον σήμερα θα πρέπει να περάσετε μέσα από μια ημέρα δοκιμαστικής συνεργασίας. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για πραγματική συνεργασία ή πολύ προσωπική σχέση.

 

Ταύρος
Επειδή το ενεργειακό σας επίπεδο είναι πολύ σκληρό μπορεί να μην συνειδητοποιήσετε το πόσο σκληρά δουλεύετε. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε. Βέβαια αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας ή η φυσική σας κατάσταση δεν είναι καλή θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις χειρωνακτικές δουλειές που χρειάζονται φυσική δύναμη.

Δίδυμοι
Αποφάσεις που αφορούν χρήματα ή σημαντικές δεσμεύσεις για άλλους θα πρέπει να τις αναβάλετε για κάπως αργότερα. Μια όχι καλή ημέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Καθυστερήστε τις αποφάσεις σας. Οι ιδέες και επιθυμίες σας δύσκολα πραγματοποιούνται. Δυσκολία στο να δείτε την πραγματικότητα γύρω σας. 

Καρκίνος
Η αυτοπειθαρχία, σκληρή προσπάθεια και επιμονή σας για μια χρονική ημέρα φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει σήμερα. Έχετε την ικανότητα σήμερα να συγκεντρώνεστε επάνω στον στόχο σας ώστε να φέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι άλλοι και ειδικά κάποιοι που βρίσκονται πολύ κοντά σας όπως συνεργάτες, φίλοι θα βοηθήσουν περισσότερο απ’ ότι αρχικά περιμένατε.

Λέων
Αισθάνεστε τυχεροί και υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας ή νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι. Προσέξτε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που δίνετε καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να νιώσετε αργότερα ανόητοι και πνιγμένοι από τις υποχρεώσεις σας. Η διάθεσή σας είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σας επαφές καλές. Με το άμεσο περιβάλλον σας όμως ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές οι οποίες συχνά οδηγούν σε προσωρινή διακοπή σχέσεων.

Παρθένος
Τείνετε να αισθάνεστε κλεισμένοι με τον εαυτό σας ή μπλοκαρισμένοι από κάποιους άλλους ανθρώπους σήμερα, σαν να μην μπορείτε να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό ρυθμό ζωής. Η υπερευαισθησία και οι παιδαριώδεις αποφάσεις σας πολλές φορές θα κριτικάρονται έντονα από το άμεσο περιβάλλον σας. Ίσως όχι πολύ καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις άμεσα συνδεδεμένες με τον χώρο που ζείτε ή τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Καλύτερα να κινηθείτε προς την κατεύθυνση κάποιας συνεργασίας σε σχέση με την δουλειά σας ή στην αναζήτηση καινούργιων δραστηριοτήτων. Εκεί τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά για σας σήμερα.

Ζυγός
Είστε καλά οργανωμένοι και πειθαρχημένοι αυτή την χρονική ημέρα. Η αυτοσυγκέντρωσή σας και ικανότητα αφοσίωσης σε κάποιο στόχο είναι πολύ δυνατή και σας επιτρέπει να φέρνετε σε πέρας δύσκολες ή σκληρές δουλειές σήμερα. Αυτές τις ημέρες οι προσπάθειές σας για να φέρετε σε πέρας κάτι, δεν θα φέρνει πάντοτε θεαματικά αποτελέσματα αλλά θα είναι πάντοτε αρκετά ικανοποιητικά. Η πρόοδος σας θα είναι σιγανή και σταθερή. Αποφύγετε την υπερεμπιστοσύνη στον εαυτό σας παραμελώντας ασήμαντα πράγματα, τα οποία μακρόχρονα μπορεί να αποδειχτούν πολύ σημαντικά.

Σκορπιός
Μια επιθυμία σας να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στα συναισθήματά σας απέναντι στους άλλους πολύ πιθανό να προσκρούει στις αντιρρήσεις κάποιων σήμερα. Σε θέματα οικονομικά μην περιμένετε κάποια ουσιαστική βελτίωση σήμερα. Περιορίστε τις ανάγκες σας και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες όπως εξελίσσονται.

Τοξότης
Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να πάρει τις αποφάσεις σας και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μόνοι σας. Πιο καθαρά, πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και το να αφήνετε τα πράγματα όπως είναι θα οδηγήσει σε τελμάτωση. Απ’ την άλλη μεριά πρέπει να προσέχετε ώστε οι αλλαγές που θα κάνετε να φέρουν ό,τι πραγματικά θέλετε. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια καινούργια δουλειά μόνο γιατί φέρνει περισσότερα λεφτά αλλά πρέπει να θυσιάσετε άλλα οφέλη του παρόντος τρόπου ζωής, μπορεί να ανακαλύψετε μετά ότι η αύξηση στο εισόδημα δεν άξιζε τις θυσίες. Εάν είστε τίμιοι με τον εαυτό σας ή δίνετε αξία σε πράγματα που είναι στην ουσία δευτερεύουσας σημασίας, τότε θα πάρετε λάθος απόφαση.

Αιγόκερως
Μπερδέματα και ένταση στους αισθηματικούς σας δεσμούς είναι πιθανά σήμερα. Η σεξουαλική σας επιθυμία είναι αρκετά μεγάλη και πιθανόν να ενδιαφέρεστε περισσότερο να ικανοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες παρά να είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες και ανάγκες του συντρόφου. Όλες οι σχέσεις σας με άτομα του αντιθέτου φύλου είναι έντονες σήμερα. Σχέσεις με το σπίτι θα βρεθούν κάτω από ένταση.

Υδροχόος
Οι κοινωνικές σας σχέσεις, η προσωπική σας προβολή και οι μεγάλοι στόχοι σας θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Πράγματα για τα οποία είχατε δουλέψει σκληρά κατά το παρελθόν φαίνεται πως θα αρχίσουν να αποδίδουν σήμερα. Θα γίνετε κάπως περισσότερο αισιόδοξοι απ’ ότι συνήθως πράγμα που θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε κάποια πράγμα. Η επιτυχία ή αποτυχία όμως θα εξαρτηθεί από το πόσο μπορείτε να προβλέψετε την δυνατότητά σας να ανταπεξέλθετε στις μελλοντικές υποχρεώσεις.

 

Ιχθείς
Εύκολα διεγείρεστε συναισθηματικά σήμερα, ιδιαίτερα με ανθρώπους, μέρη ή αιτίες με τα οποία είχατε στενή σχέση κατά το παρελθόν. Ενδιαφέρεστε πιο παθιασμένα και απαντάτε με ενστικτώδεις κινήσεις και πράξεις στις οικογενειακές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας σήμερα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.