Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.

 

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα μας ταρακουνάει και μας παρασέρνει. Έντονη ανάγκη για διασκέδαση κι ίσως και μία τάση για υπερβολή. Προσοχή στο παρελθόν, μην κάνετε ξανά τα ίδια λάθη!

 

Κριός

Είστε πιο συμπονετικοί και διαισθητικοί σήμερα. Είστε πολύ πιο πρόθυμοι να ακούσετε τους άλλους και να συμπάσχετε μαζί τους. Ακόμα κι αν συνήθως είστε συμπονετικοί και έχετε κατανόηση, αυτή την ημέρα, θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι, τους οποίους δε συμπονάτε, ή άνθρωποι των οποίων τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα είχατε παραμελήσει. Σήμερα κερδίζετε μεγαλύτερη εκτίμηση κι αρμονικές σχέσεις απ’ αυτούς τους ανθρώπους.

 

Ταύρος

Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, όπως αυτή της επαγγελματικής εκλογής ή των μεταρρυθμίσεων, ή αλλαγές μέσα στο σπίτι σας, είναι πολύ δύσκολη σήμερα λόγω του μεγάλου αριθμού παραγόντων, που πιθανό να αγνοήσετε να λάβετε υπόψιν και να οδηγηθείτε σε λάθη. Με το να καθίσετε και να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα κι επιπλοκές. Καιρός να ξεκαθαρίσετε το μέλλον της σχέσης σας.

 

Δίδυμος

Οι ερωτικές σχέσεις θα καλυτερεύσουν αυτή την ημέρα. Βρίσκεστε σε ρομαντική διάθεση και δείχνετε επιπροσθέτως προσοχή κι αγάπη στο σύντροφό σας και το καλύτερο είναι πως είναι αμοιβαίο. Αν δεν είστε παντρεμένοι ούτε έχετε κάποιο δεσμό, αλλά θα θέλατε, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα ν’ αρχίσετε μια ολοκληρωμένη ερωτική σχέση σήμερα. Ίσως σας γεννηθούν περίεργες επιθυμίες και παραμένετε ανυπόμονοι μπροστά στον έρωτα. Πιθανή μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας.

 

Καρκίνος

Στην πραγματικότητα μια αρνητική τάση, αυτής της χρονικής ημέρας είναι ότι μπορεί να γίνετε πολύ υπάκουοι και να περιμένετε να πέσουν όλα στα πόδια σας, χωρίς καμία προσπάθεια απ’ την πλευρά σας, ουτοπικό κι ανώφελο. Επίσης ισχυρή αυτές τις ημέρες είναι η πνευματική σας εξέλιξη. Το μυαλό σας τείνει σε πιο γενικά, υποθετικά θέματα σήμερα, παρά σε λεπτομερειακές, επιστημονικές μελέτες, δεν παύει όμως να οδηγεί σε εξέλιξη συναισθηματική κι όχι μόνο.

 

Λέων

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό για να νιώσετε μόνο πώς είναι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος κι η γενικότερη ψυχολογία σας είναι αρκετά μπερδεμένη αυτή την περίοδο κι ίσως οδηγηθείτε σε εντάσεις και συγκρούσεις με άτομα που περιβάλλοντός σας που είχατε σε εκτίμηση και δυστυχώς σας απογοήτευσαν στην καλύτερη, σας πλήγωσαν στη χειρότερη. Υπομονή και θετικές σκέψεις.

 

Παρθένος

Δεν είναι και τόσο πιθανό να επιτύχετε τους στόχους σας σήμερα κι ίσως η ζωή σας να μην αλλάξει σημαντικά προς τα εκεί που ελπίζατε και θέλατε. Αλλά η συμπεριφορά σας αλλάζει και σας οδηγεί σ’ ένα πιο γερό, καθαρότερο δρόμο προς τους στόχους σας, που με υπομονή και δουλειά, θα επιτύχετε στο κοντινό μέλλον. Η ψυχοθεραπεία κι η ανάλυση ονείρων είναι πιθανό να γίνουν σήμερα μέρος της ζάλης σας σήμερα, καθώς ξεκαθαρίζετε παλιές αρνητικές νοοτροπίες και τις αντικαθιστάτε με άλλες, καινούργιες.

 

Ζυγός

Αυτή είναι μια ημέρα συναισθηματικής και πνευματικής ανόδου, όπου αισθάνεστε πως δουλεύετε μαζί με τους άλλους για ένα ευγενικό σκοπό. Τα γεγονότα που συμβαίνουν δεν είναι μάλλον δραματικά και μπορεί εύκολα να παραβλέψετε την σημασία τους, αλλά είναι πολύ σπουδαία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια των άλλων για να βελτιώσετε την ποιότητα των σχέσεων σας. Ίσως σήμερα να αναπτύξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοντινό σας περιβάλλον και να ανυψώσετε το ηθικό και την ψυχολογία σας.

 

Σκορπιός

Αισθάνεστε ιδιαίτερη στοργικότητα. Αυτή την μέρα το αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιοι στενοί φίλοι, έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για κοινωνικές δραστηριότητες ή αλλαγές. Αυτά που σας ενδιαφέρουν σήμερα, είναι η αρμονικότητα, η συνύπαρξη κι η αγάπη. Χρειάζεστε ηρεμία και τρυφερότητα. Φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό σας, που θα βελτιώσει και θα ανανεώσει τη σχέση σας.

 

Τοξότης

Ενεργώντας αυθόρμητα αλλάζετε την συνηθισμένη ρουτίνα, αυτοσχεδιάζετε και χρησιμοποιείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας παρά τον συγκεκριμένο δρόμο της λογικής αυτές τις ημέρες και καλά κάνετε γιατί σίγουρα θα σας βγει σε καλό. Ο ρυθμός της ζωής σας φαίνεται πως επιταχύνεται σήμερα. Καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για μια αναπάντεχη, απρόβλεπτη αλλά ενδιαφέρουσα ημέρα της ζωής σας. Οι συγγενείς και φίλοι έστω και αν δεν είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας φαίνεται πως θα βοηθήσουν ως ένα σημείο.

 

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις ή επαφές με τους ανθρώπους θα έχουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική απόχρωση, θα είναι άμεσες και καθόλου απίθανο να περιέχουν και νοσταλγικές στιγμές της ζωής σας. Ευνοϊκή ημέρα να μοιραστείτε κάποιες καλές αναμνήσεις σας με τους άλλους ή να συζητήσετε ένα πολύ προσωπικό θέμα σας με κάποιον που τον θεωρείτε πολύ δικό σας άνθρωπο. Ακόμα, μπορεί να υπάρξει μια μορφή επικοινωνίας με γράμματα, συζητήσεις ή τηλεφωνήματα με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είχαν παλιά σχέσεις μαζί σας.

 

Υδροχόος

Τα πάντα σας φαίνονται κάπως απομακρυσμένα ή εντελώς αρνητικά για σας σήμερα. Ίσως είναι καλή ημέρα για να μπορέσετε να αναδιοργανώσετε τον τρόπο σκέψης σας και να δείτε όταν φύγει αυτή η δύσκολη ημέρα τι είναι συμφέρον και θετικό να κρατήσετε και τι όχι. Ακόμα, η βοήθεια ή αναζήτηση βοήθειας από κάποιον μεγαλύτερο ίσως αποδειχτεί πολύ χρήσιμη αυτήν την ημέρα. Σκέψεις για χωρισμό με πιθανότητες πραγματοποίησης. Αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις όμως αυτή τη στιγμή.

 

Ιχθύς

Αυτή την ημέρα καταναλώνετε περισσότερη ενέργεια σε συλλογισμούς ή στην οργάνωση κάποιας επαγγελματικής ή άλλης δραστηριότητας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα αποδώσουν καλά αφού είστε αντικειμενικοί και σαφείς. Συγκέντρωση πληροφοριών που αφορούν την καριέρα ή ενασχόλησή σας ευνοούνται σήμερα. Θετικό το κλίμα και στα αισθηματικά σας, ενώ είναι πιθανές και νέες γνωριμίες.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη.