Ο Ερμής απ’ τον Λέοντα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο απ’ τον Τοξότη. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να κλείσεις συμφωνίες.

 

Κριός

Κριέ μου, συγκρούσεις ανάμεσα σε όσα πρέπει να γίνουν και την ανάγκη σου για διασκέδαση ή ανάμεσα σε υποχρεώσεις και την επιθυμία σου για αγάπη κι ικανοποίηση είναι πολύ πιθανές σήμερα. Ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο μόνος να σκεφτείς τι είναι τελικά αυτό που θες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διλήμματα.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου, σήμερα η υποστήριξη, η αναγνώριση κι η κατανόηση απ’ το περιβάλλον σου θα γίνει πολύ εμφανής. Η επιθυμία σου για κάτι καινούργιο συναισθηματικά φαίνεται πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να εκπληρωθεί. Φτάνει κι η συναισθηματική ικανοποίηση που ζητούσες καιρό μέσα απ’ την αμοιβαιότητα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, ό,τι σου συμβαίνει σήμερα, σε κάνει να συνειδητοποιείς τι χρειάζεσαι, τι αισθάνεσαι και τι θέλεις από μια σχέση. Αν δεν είσαι ευτυχισμένος στην προσωπική σου ζωή, σήμερα θα σταματήσεις να προσποιείσαι πως όλα είναι καλά και θα αντιμετωπίσεις την αιτία της δυσαρέσκειάς σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Καρκίνος

Κρκίνε μου, η ζωντάνια κι η αυτοπεποίθησή σου είναι έντονες και μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου πολύ ευκολότερα από ό,τι συνήθως. Αναλαμβάνεις δύσκολες δραστηριότητες και δέχεσαι προκλήσεις κι ακόμα κι αν συναντήσεις αντικειμενικές δυσκολίες στην πορεία σου, δεν το βάζεις κάτω.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δυναμισμός.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτό τον καιρό είσαι σε θέση να γίνεσαι ξεκάθαρος και να ανοίγεσαι στους γύρω σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τις επιθυμίες και τις διαφορές σου με τους άλλους με έναν τρόπο που δεν προσβάλλει και δεν προκαλεί παρεξηγήσεις, αλλά αντίθετα δίνει λύσεις και βελτιώνει τις σχέσεις σας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, οι εκρήξεις είναι πιθανό χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, καθώς δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα υπομονετικός ή καταφατικός. Για την ακρίβεια είσαι μάλλον εκτός ελέγχου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν πάθη και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Παρορμητισμός.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, κατάλληλη μέρα για να ακολουθήσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Προσπάθησε να μην αισθάνεσαι απογοητευμένος αν οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται πλήρως απ’ τα έσοδά σου. Η κατάσταση πολύ σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο για σένα.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πείσμα.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, οι σχέσεις σου με τους άλλους κι ειδικά με το αντίθετο φύλο βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς ετοιμότητας καθώς δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Παρ’ όλα αυτά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αν και πάντα κρύβουν ένα ποσοστό ρίσκου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Φλερτ.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου, επιτέλους μια μέρα χαλάρωσης και διασκέδασης. Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν όπως εδώ και καιρό επιθυμούσες και θα αρχίσεις να γεύεσαι τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ο μόνος κίνδυνος να χαλάσουν όλα τώρα, είναι αν βάλεις μπρος τη γνωστή σου καχυποψία.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ηρεμία.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, είναι αδύνατο να ικανοποιηθείς με επιπόλαιες απαντήσεις σήμερα κι είσαι γενικά εκνευρισμένος με τα πρόσωπα που αποφεύγουν σε αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια. Παρ’ όλα αυτά είσαι αποφασισμένος να πάρεις απαντήσεις και να βρεις λύσεις με όποιο κόστος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αποκαλύψεις.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μια τυχερή αλλαγή στις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά στην καριέρα σου θα σου επιτρέψει να δεις τα σχέδιά σου και τους στόχους σου να αρχίσουν να εκπληρώνονται και να αποδίδουν. Είσαι έτοιμος να εμπιστευτείς έναν δικό σου άνθρωπο για όλα αυτά που κρατάς μέσα σου καιρό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τύχη.

 

 

Ιχθείς

Ψάρι μου, είναι πολύ πιθανή η εμφάνιση κάποιας ερωτικής σχέσης η οποία δε φαίνεται να έχει μακρόχρονη διάρκεια, αλλά προσφέρει έντονα συναισθήματα. Ο αυθορμητισμός κι η επιθυμία σου για αλλαγή θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα, αλλά θα πρέπει να είσαι παράλληλα προσεκτικός για να μη φτάσεις σε υπερβολές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυθορμητισμός.