Ήρθε η ώρα για σοβαρές αποφάσεις, ωφέλιμες λύσεις και εποικοδομητικές ιδέες και επαφές που θα μας οδηγήσουν σε θετικά και μόνιμα αποτελέσματα! Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, έχουν τις καλύτερες ιδέες για τα πιο σοβαρά θέματα που τους απασχολούν!

 

Κριός

Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

 

Ταύρος

Σίγουρα νιώθεις πιο αισιόδοξος και θα σου παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία να επεκταθείς και να κάνεις αλλαγές, ακόμα και να φύγεις από έναν χώρο που δεν σε εκφράζει.  Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τα αισθηματικά σου με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμος

Είναι απαραίτητο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μην αναλώνεσαι σε πολλά και περιττά θέματα. Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα καταφέρεις να προλάβεις πιθανές παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Ο συντηρητισμός, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως για ένα διάστημα θα σου χρειαστεί για να σε οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, πιο βαθιά και ουσιαστικά.  Στον αισθηματικό τομέα, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

 

Λέων

Η λογική και η ευαισθησία θα συγκρουστούν και θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή των δυο αυτών αξιών.  Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

 

Παρθένος

Η διπλωματία αυτή την περίοδο θα σου λείπει, αφού θα νιώθεις απογοήτευση λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που θα έχεις αποκτήσει. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή – προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

 

Ζυγός

Έχεις ισχυρές δυνάμεις ακόμα και στο ασυνείδητο επίπεδο και επιβιώνεις παντός καιρού.  Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Σκορπιός

Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσεις να κάνεις τις αλλαγές και τις προσαρμογές σου, γιατί έχεις ευελιξία, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σου. Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

 

Τοξότης

Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου μέσα από τη σταθερότητα, αλλά και με πιο ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους θα μπορέσεις και να φτάσεις εκτός από να τους φαντάζεσαι μόνο. Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Το σίγουρο είναι ότι εσύ κινείσαι πάντα με τον καλύτερο σκοπό μέσα σου και για αυτό στο τέλος ανταμείβεσαι. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, ειδάλλως θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

 

Υδροχόος

Αυτή η εποχή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από το ζώδιό σου, γιατί θα γίνουν κάποιες κινήσεις από την πλευρά σου που θα είναι πολύ παρορμητικές.  Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

 

Ιχθύς

Αυτή την περίοδο δέξου τα πράγματα όπως έρχονται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα ενισχύσεις. Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να απαλλαγεί από τυχόν ανασφάλειες που ίσως έχει.

 

Πηγή