paul2117

Με τη Σελήνη σήμερα στο ανθρωπιστικό σημείο του Υδροχόου, είμαστε πλέον προοδευτικοί και ξεχωριστοί! Ασχολούμαστε με θέματα και καταστάσεις που σχετίζονται με τις ιδέες, τις φιλίες, τις έννοιες και την επικοινωνία.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα ξυπνήσει αρκετή νοσταλγία και κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει τώρα η μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει και τον σκέφτεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα θα φέρει συναίσθημα κι αισθησιασμό στη σχέση σου, ωστόσο οφείλεις να αποφύγεις τάσεις γκρίνιας κι υπερβολής και θα είναι σίγουρα, μία όμορφη τρυφερή ημέρα για σένα και τον σύντροφό σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής μπορεί πλέον να βρίσκεται στο φιλικό για ‘σένα Ζώδιο του Καρκίνου, ωστόσο η Ανάδρομη πορεία του, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά. Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου, παρουσιάζει πολλές δυσκολίες κι ίσως πρέπει να κάνεις πίσω σε πολλά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν μέσα από μετακινήσεις κι εξόδους να έρθουν νέες γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου, αφού κάποια προβλήματα τώρα επανέρχονται! Αν είσαι ελεύθερος, ανατρεπτική θα είναι η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Συγκεκριμένα, απόφυγε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει κι άσε να πάρει αυτός καλύτερα την πρωτοβουλία, τώρα ή αργότερα, διότι αλλιώς θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφό σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, από σήμερα, γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου σε επαφές κι επικοινωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» στο ανούσιο φλερτ, στα ερωτικά παρορμητικά μηνύματα και στις νέες γνωριμίες, αντ’ αυτού, πες «ναι», σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας, διότι οι παρεξηγήσεις κι η ασυνεννοησία είναι σχεδόν σίγουρες!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα που ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο Ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να μην ακούς άφοβα τη διαίσθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία κι οι αναμνήσεις σε γυρνούν σε ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που ενδεχομένως για άλλη μία φορά θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου η σημερινή ημέρα, διότι παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές επαφές κι επικοινωνίες, απαγορευμένες συναντήσεις κι αρκετά μυστικά και ψέματα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την έναρξη της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον φιλικό σου Καρκίνο, θα έχεις νέες εμπειρίες, επίτευξη των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, για επανασύνδεση, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ανάδρομο Ερμή πλέον στον Καρκίνο, οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά και να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου για υπερβολικό ενθουσιασμό κι αυθορμητισμό! Να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε να μη μιλήσεις και να μη συζητήσεις για σοβαρά θέματα με τον σύντροφό σου, γιατί πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή κόντρες μεταξύ σας!

Σκορπιός
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, λόγω της Ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Καρκίνο, έχεις μάλλον λάθος εκτιμήσεις και κάνεις γκάφες. Αν είσαι δεσμευμένος, σκέψου πριν προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφό σου, για να πραγματοποιήσετε αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον δε θα πάει έτσι όπως το περιμένετε! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ο Ανάδρομος πλέον Ερμής στο Ζώδιο του Καρκίνου θα σε μπερδέψει αρκετά, όσον αφορά το τι πραγματικά θες από τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή προς έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει, ιδίως αν είναι απαγορευμένος! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό στη σχέση σου! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ζήλια και καχυποψία, που σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά μπερδέματα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με τον Ερμή να αρχίζει τη φαινομενικά Ανάδρομη πορεία του, απέναντί σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παρελθοντικές παρεξηγήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου, δυσκολεύει κι ίσως παρουσιάσει προβλήματα κι ασυνεννοησία! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε τώρα νέες γνωριμίες, ακόμα κι αν φαίνονται αξιόλογες ευκαιρίες! Η περίοδος ωστόσο, σε ευνοεί για επικοινωνία με άτομα του ερωτικού παρελθόντος και για επανασύνδεση!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο θα επαναφέρει, σήμερα, αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, κυρίως για υποθέσεις κι εκκρεμότητες του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιμένεις χωρίς λόγο σε λεπτομέρειες και σταμάτα να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφό σου, διότι αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του σε ‘σένα άμεσα ή έμμεσα!

Ιχθύς
Σίγουρα, φίλε Ιχθύ, με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο, κάνεις λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω έπαρσης, κι η καλή σου φήμη κλονίζεται! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε το ανώριμο κι ανούσιο φλερτ που σε εκθέτει, γιατί μάλλον δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Ωστόσο, ένα άτομο από το παρελθόν, επιστρέφει σε σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στη σχέση σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου για απληστία κι εγωισμό απέναντι στο ταίρι σου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!