Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου άλλωστε και επιπλέον σήμερα η Σελήνη περνάει στο Λιοντάρι, υποσχόμενη ένα διήμερο γεμάτο καλοπέραση, δημιουργικότητα, έρωτα, ρομαντισμό και φλογερό πάθος, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

 

Κριός

Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Ταύρος

Προπάντων κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Σε διαβεβαιώνω ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου. Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Δίδυμος

Έχεις γράψει μια λίστα πραγμάτων που πρέπει να ασχοληθείς σήμερα. Αλλά το βλέπω λίγο χλωμό. Γιατί διάφορα απρογραμμάτιστα θέματα θα προκύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ απλώς θα κοιτάς την λίστα και θα γελάς γιατί πραγματικά τίποτα από όσα ήθελες να κάνεις δεν θα έχεις κάνει. Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά. Ποιο είναι; Να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

 

Καρκίνος

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Λέων

Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα. Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

 

Παρθένος

Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην η περίοδος προσφέρεται για πολύ καλές γνωριμίες.

 

Ζυγός

Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Μπορείς να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ότι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει και όμορφα και το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Έχεις πολύ δυναμισμό και ότι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά με μεγάλη υπευθυνότητα. Μπορείς να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στην σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Αιγόκερως

Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία. Σήμερα δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

 

Υδροχόος

Πρέπει να ξέρεις ότι η ζωή είναι στιγμές που διαφοροποιούνται κάθε δευτερόλεπτο και διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ και σε βεβαιώνω ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Πηγή