Μέρα ιδιαίτερη κι ενδιαφέρουσα που στα σίγουρα δε μας κάνει να πλήξουμε. Συζητήσεις, κινητικότητα κι ευκαιρίες μας αναγκάζουν να έχουμε κεραίες τεντωμένες. Μια μέρα που καθορίζει πολλές από τις επόμενες.

Κριός

Η σταθερότητα κι η πίστη στις απόψεις μας είναι καλό πράγμα Κριέ μου, γιατί φανερώνουν και συνέπεια και δημιουργούν κι εμπιστοσύνη στους γύρω μας. Άλλο όμως αυτά κι άλλο η απολυτότητα και το πείσμα του μουλαρίσιο. Άλλο να λες την άποψή σου, άλλο να την επιβάλλεις. Άλλο ο κάβουρας κι άλλο το ζουμί του. Με πιάνεις;

Λέξη κλειδί της μέρας: Διπλωματία.

 

Ταύρος

 

Εδώ το πας, εκεί το πας, σήμερα Ταύρε μου κι ησυχία δεν έχεις. Κάτι σου βρομάει, κάτι σου ξινίζει και δυσκολεύεσαι από την πιο μικρή ως την πιο μεγάλη απόφαση. Παράλληλα όλο και κάποια deadline σε αγχώνουν, σύντροφος κι οικογένεια πιέζουν κι εσύ ονειρεύεσαι μόνο μια παραλία, ένα κοκτέιλ κι ένα εισιτήριο για κάπου που ‘χει θάλασσα. Ηρεμία, μέρα είναι θα περάσει.

 

Λέξη κλειδί της μέρας: Πίεση.

 

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου μια νευρικότητα την έχεις σήμερα αλλά δε θα πτοηθούμε. Θες το γεγονός ότι τον τελευτάιο καιρό κάτι περιμένεις που δείχνει να μην έρχεται όπως κι όταν θες; Θες που οι γύρω ζητάνε περισσότερα απο όσα μπορείς να δώσεις; Θες που άνθρωπος είσαι κι εσύ; Σήμερα βάζεις στον επίκεντρο τον εαυτό σου – κι εδώ που τα λέμε, πολύ καλά κάνεις!

Λέξη κλειδί της μέρας: Ισορροπία.

 

Καρκίνος

Φλερτ, φλερτ, φλερτ! Παντού φλερτ κι εσύ στο κέντρο να συντονίζεις το εργάκι και βεβαίως να απολαμβάνεις. Σήμερα η μέρα στρέφει τα φώτα επάνω σου κι εσύ δεν έχεις παρά ν’ αποδείξεις, πόσο άξιος, δημιουργικός κι ενδιαφέρον χαρακτήρας είσαι. Απλά πράγματα δηλαδή.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ερωτισμός.

 

Λέων

Λέων  μου σήμερα σε θέλω μετρημένο και λιγομίλητο. Το κλίμα μυρίζει λίγο μπαρούτι. Μια κουβέντα παραπάνω και μπορεί εύκολα ν’ ανατιναχθείς κι εσύ κι άλλοι μαζί σου. Κράτα για λίγο στην άκρη το κριτικό σου πνεύμα, γιατί δυστυχώς η μέρα φέρνει παρεξηγήσεις και μικροεντάσεις κι είναι κρίμα να βρεθείς μπλεγμένος από το πουθενά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υποχώρηση.

 

Παρθένος

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, δεν μπορείς να δουλέψεις, δεν μπορείς να την τσίτα σήμερα καθόλου. Ποιος; Εσύ. Θες ηρεμία, θες ωραίες ενδιαφέρουσες κουβέντες, θες το βράδυ να σε βρει με κρασάκι και μουσική – ιδανικά σε μια βεράντα – , θες να γελάσεις και να ηρεμήσεις. Οργάνωσέ το γιατί είναι μια καλή μέρα για χαλάρωση μέσα στη γενικότερη ένταση της περιόδου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ενθουσιασμός.

 

 

Ζυγός

 

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να εξοργίσει ένα Ζυγό ερισσότερο από το να νιώσει ότι αδικείται, ότι προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη του, ότι υπάρχουν παρασκήνια πίσω από την πλάτη του. Ένα τέτοιο συναίσθημα σε κατακλύζει σήμερα και σου δημιουργεί καχυποψία κι επιφυλακτικότητα ακόμα και προς άμεσα κοντινά σου πρόσωπα. Ζυγέ μου ναι, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, μπορεί όμως να είναι μια απλή σπίθα κι όχη ολόκληρη πυρκαγιά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Σκορπίος

Δεν υπάρχει τίποτα που να σε πτοεί σήμερα Σκορπιέ μου κι αυτό σε γεμίζει με λάμψη, στόχο κι αυτοπεποίθηση. Η γλώσσα σου ροδάνι, τα επιχειρήματά σου Οσκαρικά, οι ελιγμοί σου στον τρόπο που κινείσαι στο χώρο (τόσο στην εργασία, όσο και στη σχέση), προκαλούν βλέμματα και δέος. Ιδανική μέρα για ιδέες και νέα ξεκινήματα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Πείσμα.

 

Τοξότης

Τοξότη δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου ξεφύγει και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Λαγωνικό πρώτης τάξεως, απολαμβάνεις να λύνεις γρίφους τόσο της ζωής, όσο και μαθηματικούς ή κι ιστορικούς. Σήμερα έχεις ξυπνήσει ακριβώς με μια τέτοια διάθεση. Κάτι σε προβληματίζει που όμως δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο και παλεύεις να βγάλεις άκρη στο κουβάρι. Ε, ως το βράδυ, θα έχεις σίγουρα το πρώτο hint. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Μυστήριο.

 

Αιγόκερως

 

Αιγόκερέ μου σήμερα σρ ποβληματίζουν κυρίως οι σχέσεις και δη οι στενές. Έχεις διάθεση για κουβέντα κι ανάλυση, γίνεσαι πιο τρυφερός, θες να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αρκετά πιο έντονα και πραγματικά το ταίρι σου είναι τυχαρό και θα το ευχαριστηθεί. Κι αν αναρωτιέσαι μη χάσεις το μέτρο, πού το κακό; Χάσε το κι απόλαυσέ το.

Λέξη κλειδί της μέρας: Πάθος.

 

Υδροχόος

Στους αγενείς απαντάμε με αδιαφορία, στους πιεστικούς με ψυχραιμία, στους ψεύτες με αποχώρηση και δυστυχώς Υδροχόε μου μου αγαπημένε, σήμερα θα συναντήσεις όλες τις άνω κατηγορίες. Το κακό είναι ότι ίσως τους συναντήσεις και σε πακετάκι 3 σε 1. Το καλό είναι ότι έχεις την εμπειρία να χειριστείς τέτοιες καταστάσεις πια.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ξεκαθαρίσματα.

 

 

Ιχθείς

Ιχθύ μια μέρα καλή για πάσης φύσεως συναντήσεις κι επαφές. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα βρίσκεται έτσι κι αλλιως στα καλύτερά του και δεν έχεις παρά γι’ άλλη μια φορά να είσαι ο εαυτός σου. Μια μικρή λεπτομέρεια θέλω μόνο να μου θυμάσαι σήμερα: Καμιά φορά ο ιδανικός τρόπος να πάρουμε αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω, για να πάρουμε φόρα. 

Λέξη κλειδί της μέρας: Επικοινωνία.